Reklama

Reklama

The Orville

(seriál)
  • USA The Orville (více)
Trailer 2
USA, (2017–2022), 31 h 43 min (Minutáž: 42–86 min)

Tvůrci:

Seth MacFarlane

Hrají:

Seth MacFarlane, Adrianne Palicki, Penny Johnson Jerald, Scott Grimes, Peter Macon, J. Lee, Mark Jackson, Jessica Szohr, Halston Sage, Anne Winters (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(36)

Seriál se odehrává 400 let v budoucnosti a sleduje dobrodružství průzkumné vesmírné lodi Orville střední úrovně. Její posádka, lidská i mimozemská, čelí zázrakům a nebezpečím vesmíru. (Disney+)

Recenze uživatele KillHurt k tomuto seriálu (2)

The Orville (2017) 

1.série: Čekal jsem přisprostlý seriál parodující Star Trek a další sci-fi takovým způsobem, že na nich nezanechá nit suchou. A naštěstí jsem se nedočkal. Orvill je velmi povedený hold startrekovským starším bratříčkům (nejvíce Nové generaci a Voygeru). Jediný rozdíl je, že postavy jsou nejen důstojníky Unie, ale jsou lidmi, moclany, slizmi a dalším a mají své lidské potřeby. Takže se dokážou radovat jako malé dětí, když sestřelí nepřátelskou loď, drbou mezi sebou kolegy, souloží, řeší partnerské rozepře, nebojí se ironie a občas jim ujede sprosté slovo. Velké plus dávám za díly, které řeší problémy jiných kultur (náboženství, sociální sítě, rovnost pohlaví ad). MacFarlenovi se povedlo udělat startrekovitější seriál než je Star Trek: Discovery a navíc mu dal lidská rozměr. ()

Season 1 (2017) (S01) 

Čekal jsem přisprostlý seriál parodující Star Trek a další sci-fi takovým způsobem, že na nich nezanechá nit suchou. A naštěstí jsem se nedočkal. Orvill je velmi povedený hold startrekovským starším bratříčkům (nejvíce Nové generaci a Voygeru). Jediný rozdíl je, že postavy jsou nejen důstojníky Unie, ale jsou lidmi, moclany, slizmi a dalším a mají své lidské potřeby. Takže se dokážou radovat jako malé dětí, když sestřelí nepřátelskou loď, drbou mezi sebou kolegy, souloží, řeší partnerské rozepře, nebojí se ironie a občas jim ujede sprosté slovo. Velké plus dávám za díly, které řeší problémy jiných kultur (náboženství, sociální sítě, rovnost pohlaví ad). MacFarlenovi se povedlo udělat startrekovitější seriál než je Star Trek: Discovery a navíc mu dal lidská rozměr. ()

Reklama

Reklama