Reklama

Reklama

The Orville

(seriál)
  • USA The Orville (více)
Trailer 2
USA, (2017–2022), 31 h 43 min (Minutáž: 42–86 min)

Tvůrci:

Seth MacFarlane

Hrají:

Seth MacFarlane, Adrianne Palicki, Penny Johnson Jerald, Scott Grimes, Peter Macon, J. Lee, Mark Jackson, Jessica Szohr, Halston Sage, Anne Winters (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(36)

Seriál se odehrává 400 let v budoucnosti a sleduje dobrodružství průzkumné vesmírné lodi Orville střední úrovně. Její posádka, lidská i mimozemská, čelí zázrakům a nebezpečím vesmíru. (Disney+)

Recenze uživatele JJ.Gibson k tomuto seriálu (1)

The Orville (2017) 

Prokousat se prvními epizodami, byl trošičku problém, ale cca od 4tého dílu jsem si začal na Orville zvykat a abych řekl pravdu, tak jsem si ho oblíbil. Seth MacFarlane si s námi trochu pohrál, pač by jste čekali, že to bude "ostrovtipná jízda", který bude klasický Star Trek trhat na kusy. Ale ono to tak vůbec není. Vlastně je to, je to jakýsi nový Star Trek, který Vám buďto vyhovuje nebo nikoli. Já jsem v té první skupině. Líbí se mi jak se postavy utvářejí a vyvíjejí a některé z námětů na díly, rozhodně stojí za podívání, když už má člověk pocit, že všechno ze světa sci-fi seriálů viděl. Není to sice seriál, ze kterého se posadíte na zadek, ale je to příjemná oddychovka... ()

Reklama

Reklama