Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Moje takové trochu guilty pleasure. Typická novácká dramedy, kde mi prostě jen sedlo do noty obsazení herců a hereček. Okem neznalým novinářské praxe beru s odstupem, jak moc je to věrné skutečnosti. Příběhově žádná díra do světa, byla to pro mě však stravitelnější podoba než Ordinace nebo Ulice. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Někdy mi to přijde jako naprostá blbost ale bavilo mě to a doteď, když některý z dílů opakují se bavím. Zajímavý nápad natočit seriál z prostřední jedné z mnoha redakcí - jak rychle život plyne v takovém zdánlivě nezajímavém místě...Typicky novácké prostředí z tehdejší doby,soudržnost pracovníků a jejich propletené osudy. Není to žádný Sex ve městě nebo třeba Přátelé..ale dá se to přežít. ()

Jillen odpad!

všechny recenze uživatele

Panebože...Jak se může herec jako Štaindler upsat takové kravině jako je Redakce. Tu je vidět jak se snaží i sebelepší herec sehnat seriál či film jakéhokoliv žánru...s jakkoliv ubohým námětem a bůh ví čím jiným jen aby se uživil. Za zlé mu to nemám, ale zasloužil by si něco více. Dávám 0% ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Blbina to vyloženě nebyla, ale nemělo to nějak ten správný drajv. Něco jako o chlup lepší Novákovi. Když začali. ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Další velmi špatný český seriál, který se snaží napodobovat americké soap opery.. Jestli to takhle v nějaké skutečné redakci chodí, tak lituji všechny novináře v této zemi.. Běs a hrůza!!! ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Novinářští dravci na úrovni slepic, kteří odhalují jeden ,,zajímavý příběh" za druhým. Už to stačilo k uspání, ovšem na super nudu to povýšilo hraní si na herce všech zúčastněných amatérů. ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Postoj mnoha lidí k tomuto seriálu může výborně doložit jeden rozhovor, který jsem kdysi absolvoval (ne doslova, ale hlavní princip zůstává): "Sleduješ Redakci?" "Ne, vždyť je to na Nově." "A víš, že tenhle seriál nevyrábí Nova, ale soukromá společnost? A je to fakt p.del (myšleno sranda)" "Tak já to okouknu." Po týdnu: "Máš pravdu, je to fakt suprový." Nova má ovšem na tomto zajímavém a pro český seriálový trh přelomově moderním seriálu také své "zásluhy": jako např. vyhození výborné a sympatické (alespoň z mého pohledu) B. Kodetové z jedné z hlavních rolí, protože prý není dostatečně sexy nebo pozastavení natáčení seriálu těsně před čtvrtou řadou, ačkoliv už byla napsaná a její přípravy byly v plném proudu. A toto Nově zkrátka nemůžu odpustit. Tento seriál jsem si totiž kupodivu oblíbil a zvykl si na něj. Pravidelně jsem se u něj bavil, relaxoval a často i chválil nevšední originální nápady. Samozřejmě ne všechny díly byly stejně kvalitní, ale vždy se na to dalo koukat. Příjemní a sympatičtí mladí herci, zápletky, které většinou zaujaly a neopakovaly se, charaktery, které se skvěle doplňovaly, hlášky, které se ujaly i ve společnosti mlaších diváků, svižný střih, vtipné dialogy, situace, které jsou mnohým z nás velice blízké... Jednoduše - na Nově nemusí dávat pouze pokleslosti typu Ordinace v růž. zahradě nebo P. štěstí, ale i kvalitní věci, jakou seriál Redakce zcela určitě je. Nezbývá než doufat, že se pokračování přece jenom někdy ještě rozjede. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Nevím proč někdo zatracuje seriál po jedné epizodě. V dnešní době (kdy seriál byl premiérový) nám naše televize toho zrovna dobrého nenabízely. Ale objevil se seriál "Redakce", která se vymyká všem dosavadním. Pěkný a nenáročný seriál, který je velmi pěkně obsazen. Určitě se na to dá v pohodě dívat, tak nesuďte po jednom díle a dejte mu šanci. Je milej a přítulnej :-) ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Na těchto seriálech mě snad ze všeho nejvíc štve ta drzá samozřejmost, s jakou produkují tvůrci další a další pokračování. (355.) ()

Brennos 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem doposud jen asi 3, 4 díly (běží druhá série, takže nic moc)... nicméně s ohledem na naši současnou seriálovou produkci musím hodnotit poměrně vysoko. Svěží, humorné, má to tempo... a až na nějaké ty slabé výjimky i slušné herecké výkony. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Na Novu to byl celkem úspěch. Když to nepřeháněli se vztahy a věnovali se některým zajímavým případům, celkem to šlo - v první sérii. Ty další, to už byla hrůza. P.S. Někdo, kdo byl zodpovědný za hudbu k seriálu, tak má asi rád filmovou sérii "Návrat do budoucnosti". V jedné epizodě na večírku zazní Earth Angel a pak klasické Johnny B. Goode (verze přímo z filmu) a v jiné epizodě s kovbojem u baru zase zazní přímo soundtracková originální skladba od Silvestriho ze třetího dílu (konkrétně ta, když se Marty prochází po Hill Valley). A v jedné epizodě je ještě Power of Love z prvního dílu. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Snad jediný novácký seriál, na který jsem se dokázal na delší dobu (rozuměj několik dílů) zakoukat. Ale i zde jsem nevěřícně kroutil hlavou nad některými "charaktery" a především zápletkami. Snad to nebylo míněno příliš vážně. ()

Reklama

Reklama