Reklama

Reklama

Doteky osudu

(seriál)
Trailer
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi
USA, (2012–2013), 19 h 4 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Kiefer Sutherland, Gugu Mbatha-Raw, Danny Glover, Titus Welliver, David Mazouz, Elijah Nelson, Mark Ivanir, Amy Sloan, Jude Ciccolella, Dahlia Salem (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Seriál sleduje příběh otce, který při 11. září ztratí ženu a musí se sám starat o svého autistického syna, který nejen že za celý svůj život nepromluvil, ale také nesnese od nikoho jakýkoliv dotek. Jednoho dne jeho otec zjistí, že čísla, která syn neustále píše, v sobě mají skrytý význam a dokonce mohou předpovědět budoucnost. (Pongin)

(více)

Videa (46)

Trailer

Recenze (182)

zuza99 

všechny recenze uživatele

První série byla nadprůměrná, zato druhá mě málem unudila k smrti. V té první totiž byly velice zajímavé prolínající se příběhy, to v druhé poměrně chybělo. Herecký výkon Avrama, k tomu se snad ani vyjadřovat nechci. Mám pocit, že bych to i já zahrála lépe. Jack mi lezl na nervy tím, jak pořád někam zdrhal, vím že to byla podstata seriálu, ale občas jsem měla chuť mu jednu vlepit. Alespoň měl seriál důstojný konec. ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

První díl splnil všechna kritéria správného pilotu a nechal si pootevřená dvířka hned několika směry. Osobně ale doufám, že tvůrci v dalším vývoji samotného dění trošku zpomalí. Uvidíme, jakou cestou se seriál nakonec vydá a třeba si Kiefera zapamatujeme i jinak, než jako Jacka z 24-ky. EDIT po první sérii: spokojenost (75%). Tempo se zmírnilo tak, jak jsem si představoval a jelikož seriál dostal zelenou pro řadu další, budu se těšit, jak bude dějová linie pokračovat. ()

Reklama

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Pilot LOST mě kdysi dávno uchvátil, pilot letošního Alcatrazu mě pak nudil. Pilot Heroes mě kdysi dávno dostal, ale po úvodním dění Touch jsem z týhle hýrousovský směsky velmi rozpačitej. Chování některých postav (hlavně linie okolo posílání mobilu po celým světě) je naprosto nepochopitelný i v rámci americkýho seriálu a ačkoli se Kiefer "Jack Bauer" Sutherland snaží, tak je to sakra málo. Velká epizodnost (jak to zatím vypadá) u seriálu tohohle typu taky není podle mě šťastná a seriálu možná zlomí vaz. Já sám se budu velmi rozmýšlet, jestli si druhý díl v březnu pustím. 60%. ()

klida 

všechny recenze uživatele

Asi nejsem dostatečně intelektuálně na výši, ale celou první řadu jsem se ukrutně nudil. Je to všechno pořád dokola, to nesnesitelný dítě si zapíše nějaký čísla do sešitu a ty se pak tři čtvrtě hodiny zjevujou úplně všude. Ten (asi) hlavní děj, kterým je (asi) nějaká konspirace se posunul za třináct dílů asi o sedm centimetrů. Nevím, co by se muselo stát, abych pokračoval i druhou sérií. Ale intro je famózní, to se musí nechat. PS: Nezapomeň na díl 01x13, kterej vyšel v září. ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Celou dobu si říkám nebudu hodnotit po pilotu a nebudu se řasti mezi "smétánku" abych měl +1. Al pokud mě něco dokáže takhle rozsekat a není to film ale jenom pilot k seriálů tak to nejde. Tohle byl totální masakr, další massakr bude skoro 2 měsíce čekat abych i já dokázal mluvit číslama :-). Těžce to připomíná Flashforward kterej po bombastickým úvodu šel tempem mojí stolice ke dnu, snad tohle nebude ten samej případ. Po pátym dílu ubýrám hvězdu a pokud to pujde tak dal, tak nebude co ubírat.....hruza ()

Galerie (300)

Zajímavosti (6)

  • První série byla natáčena v kalifornském městě Culver City v místním studiu Culver Studios. Druhá série byla natáčena v kalifornském městě Los Angeles ve studiu TV Fox. (Trajektt)
  • Kiefer Sutherland v souvislosti s projektem prohlásil: „Nechtěl jsem se tak brzo vrátit k nějaké show. Toto bylo ale krásně napsané, bylo to jiné.“. (Agent24)
  • Přes 12 milionů diváků sledovalo pilotní epizodu na televizní stanici Fox. (Trajektt)

Související novinky

Stihne Jack Bauer celý den za 12 hodin?

Stihne Jack Bauer celý den za 12 hodin?

15.05.2013

Zní to jako velký návrat. Akčně-špionážní seriál 24 hodin, pracující s konceptem „reálného času", vydržel na obrazovkách úctyhodných osm sezón a jeho poslední část měla premiéru přesně před třemi… (více)

Filmový Jack Bauer ještě drsnější?

Filmový Jack Bauer ještě drsnější?

30.01.2012

Kiefer Sutherland se minulý týden úspěšně vrátil na televizní obrazovky v pilotu Touch, mysteriózního dramatu, ve kterém hraje otce chlapce se schopnosti předpovídat budoucnost. Přesto se podle… (více)

Reklama

Reklama