Reklama

Reklama

Thor: Ragnarok

  • USA Thor: Ragnarok (více)
Trailer 4

Thor je uvězněn na opačném konci vesmíru bez svého mocného kladiva a je nucen pustit se do závodu s časem, aby se vrátil včas do Asgardu a zastavil Ragnarok - zkázu svého domova a konec asgardské civilizace - který se snaží rozpoutat mocný nový nepřítel, nemilosrdná Hela. Předtím ale musí přežít smrtící gladiátorskou soutěž, v níž se ocitá tváří v tvář svému bývalému spojenci z řad Avengers - neuvěřitelnému Hulkovi. (Falcon)

(více)

Diskuze

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

woodsman

Podľa mňa bol CA:WS (2014) MARVELovský vrchol. Odvtedy to ide z kopca. Doctor Strange mal potenciál, ale rozhodli sa spraviť opäť šablónu origin príbehu. Pôvodne sa zvažovalo, že to už bude ostrieľaný mág.

na příspěvěk reagoval woodsman

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Anarvin

Toto pobavilo: "Občas si někdo stěžuje, že je film sice skutečně zábavný, ale nejde ani trochu do hloubky."

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ratemus

No spolu z Thorem... se rozhodně po tom kokpitu neveze. :)

No jak skončí?

Vypadá to že finální bitva se bude odehrávat v meziprostoru Bifrostu... 

Hela tam sejme Lokiho... ten zase zmizí v prázdnotě... a pak se tam mydlí už jen z Thorem. 

Tam též není... Takže sázím na to že si to dle traileru šel na férovku Zelenej rozdat z Červeným. :D

Tedy že má svojí vlastní storku Hulk Planet. :)

Aiwcz

Aiwcz (hodnocení, recenze)

woodsman

Se zas ozval "odborník" :D Mimochodem - řekni mi, kdo z hlavních postav umřel v DCU? :) A pokud jsi konec BvS nepochopil, tak se obávám, že bys měl přestat chodit do kina, protože tvůj značně úzkoprsý a limitovaný náhled na filmy a na jejich pochopení mluví za vše ;) :* 

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Určitě zemře HejŠmajdal... 

Hádám že zařve i LOki... 

A ta Valkýra... 

No a Odin a Hela.. Ne, Hela ne... Ve finále se její duše sloučí z Thorem, který od teď bude mít malou hlavovou nápovědu a část jejich schopností! :P

na příspěvěk reagoval Ratemus

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Camulator

Tak v komiksech je to něco trochu jiného, protože k oživení dochází většinou v případě nové série. To bych spíše přirovnal k alternaci, nebo remaku. Dost sérií končí smrtí a novou verzí. Mnohdy však nějak vstanou z mrtvých, ale ve filmu bych to nehledal - i když je očividné, proč před Avengers vytáhnou Skrully :)

Související novinky

Chris Hemsworth naznačil konec v MCU

Chris Hemsworth naznačil konec v MCU

24.11.2022

Od té doby, co bylo Chrisu Hemsworthovi (Thor, Vyproštění) v dokumentárním seriálu Tělo nezná hranic s Chrisem Hemsworthem na Disney+ naznačeno, že má předpoklady k vážné formě Alzheimerovy choroby,… (více)

Je Thor 4 úspěch nebo ne?

Je Thor 4 úspěch nebo ne?

17.07.2022

Uběhl první týden od uvedení novinky Marvelu Thor: Láska jako hrom, což znamená zhodnocování jeho trvanlivosti u publika. A to není vůbec jednoznačné. Lord (tedy bůh) hromu za první víkend… (více)

Taika Waititi natočí Star Wars

Taika Waititi natočí Star Wars

04.05.2020

…a scénář mu napíše Krysty Wilson-Cairns, jež získala nominaci za 1917 a naposled pro Edgara Wrighta napsala thriller Last Night in Soho. Zprávu potvrdil samotný Lucasfilm v Den Star Wars. Informace… (více)

Taika Waititi dostal nabídku na Star Wars

Taika Waititi dostal nabídku na Star Wars

17.01.2020

Zpráva, která nejspíš nikoho, kdo sleduje dění okolo Lucasfilmu, Star Wars i režiséra Taiki Waititiho, nepřekvapí. Disney teď totiž talentovanému filmaři nabídlo možnost natočit si vlastní Star Wars… (více)

Reklama

Reklama