Reklama

Reklama

Okupovaná kolonie

(seriál)
  • USA Colony
Trailer
USA, (2016–2018), 25 h 16 min (Minutáž: 40–50 min)

Hrají:

Josh Holloway, Sarah Wayne Callies, Tory Kittles, Amanda Righetti, Paul Guilfoyle, Peter Jacobson, Mary-Bonner Baker, Kathryn Morris, Kim Rhodes (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(36)

Obsahy(1)

Příběh dramatu Colony se odehrává v nedaleké budoucnosti v Los Angeles. Město se nyní nachází ve státě, který silou okupují vetřelci. Někteří lidé si zvolili, že budou spolupracovat s místními autoritami a budou těžit z nově nastoleného pořádku co nejvíce. Jiní se rozhodli přidat se k rebelům a tím pádem i pociťovat následky. (Zdroj: http://www.serialzone.cz/) (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele gemi k tomuto seriálu (2)

Okupovaná kolonie (2016) 

Další skvělý seriál, který byl ukončen ještě před tím, než jsme se dozvěděli, jako to dopadne. Ale rozhodně mi není líto, že jsem jej sledoval. První série je zahřívací, druhá se parádně rozjede a první polovina třetí série je naprosto úžasná se skvělou post-apo atmosférou. Byla to skvělá cesta, přestože neměla cíl. Ale i cesta samotná může být cíl, no ne? ()

A Clean, Well-Lighted Place (2018) (S03E07) 

Tento díl je totální paskvil. Od minulého dílu skok tak o rok dopředu, vůbec to dějově nenavazuje a celé se to jaksi vrací do stylu první série. WTF?! ()

Reklama

Reklama