Reklama

Reklama

The Orville

(seriál)
  • USA The Orville (více)
Trailer
USA, (2017–2022), 31 h 43 min (Minutáž: 42–86 min)

Tvůrci:

Seth MacFarlane

Hrají:

Seth MacFarlane, Adrianne Palicki, Penny Johnson Jerald, Scott Grimes, Peter Macon, J. Lee, Mark Jackson, Jessica Szohr, Halston Sage, Anne Winters (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(36)

Seriál se odehrává 400 let v budoucnosti a sleduje dobrodružství průzkumné vesmírné lodi Orville střední úrovně. Její posádka, lidská i mimozemská, čelí zázrakům a nebezpečím vesmíru. (Disney+)

Recenze uživatele M.i.k.e k tomuto seriálu (2)

Staré rány (2017) (S01E01) 

pár záchvěvů humoru se tu najde,ale jinak bych od lidí typu Jon Favreau nebo Seth MacFarlane čekal mnohem víc...možná zkusim ještě jeden díl,ale bude hodně záležet na náladě...60% ()

Nové obzory (2022) (S03) 

pokud šlo o sérii poslední, pak to jako zakončení celkem ušlo. Epizod opět ubylo, ale téměř všechny mají stopáž dvou standardních, takže časově třetí série nabízí opravdu hodně. Obsahově je to lehká houpačka a některé díly jsou super, některé jsou zase naopak skoro až otravné tím jak se snaží řešit současná témata. I toho humoru dost ubylo a Orville se tak překlopil k regulérní sci-fi, která by se chtěla rovnat třeba seriálovým Star Trekům. A to se jí celkem daří, protože je stále pořád lepší než Discovery...65% ()

Reklama

Reklama