Reklama

Reklama

The Orville

(seriál)
  • USA The Orville (více)
Trailer 1
USA, (2017–2022), 31 h 43 min (Minutáž: 42–86 min)

Tvůrci:

Seth MacFarlane

Hrají:

Seth MacFarlane, Adrianne Palicki, Penny Johnson Jerald, Scott Grimes, Peter Macon, J. Lee, Mark Jackson, Jessica Szohr, Halston Sage, Anne Winters (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(36)

Seriál se odehrává 400 let v budoucnosti a sleduje dobrodružství průzkumné vesmírné lodi Orville střední úrovně. Její posádka, lidská i mimozemská, čelí zázrakům a nebezpečím vesmíru. (Disney+)

Recenze uživatele RedRose k tomuto seriálu (7)

The Orville (2017) 

Roddenberry by to asi nechápal... Jak může seriál s názvem Star Trek Discovery tak nezapadat do jeho životního díla a proti tomu seriál The Orville, vysílaný ve stejné době, je téměř jako by ho sám napsal... Tohle jednoduše nepochopím... Být to obráceně a tohle by byl Star Trek Orville a ten druhý by se jen nějak jmenoval, tak by byli asi všichni spokojeni, protože Discovery je hodně dobrý seriál, jen moc nezapadá do původních koncepcí samotného Star Treku a ani moc do jeho historických událostí... ()

Staré rány (2017) (S01E01) 

je to fakt dobre! ale pokud to mela byt parodie tak se to asi moc nepovedlo... toho humoru aby to byla parodie tady moc neni a je to spise takovy "star trek lite", coz by nebylo vubec na skodu pokud se to udela spravne... blby je jen to, ze to vychazi ve stejnou, doby kdy se na obrazovky vraci i skutecny star trek discovery, ale uvidime... ()

O dívce (2017) (S01E03) 

ne! tohle opravdu neni parodie na star trek ale je to odlehcena verze star treku... dokonce to na tom pracuji lide kteri delali na voyageru nebo enterprise, takze to asi bylo mysleno trochu jinak... musim napsat ze i jako trekistu me to zatim bavi. jsem fakt zvedavy co z toho nakonec vyleze! ()

Pokud se objeví hvězdy (2017) (S01E04) 

tohle uz je fakt vazne !! Orville to nevzdava a jde do prime konfrontace s pravym Star Trekem Discovery !! bude velmi zabavne sledovat jak si oba v tomto vcelku necekanem souboji povedou... tato epizoda byla regulerne startrekovska ! 5* ()

Pria (2017) (S01E05) 

a další ST epizoda! v Orville je to jiné, než v současně vysílaném ST... discovery se tváří smrtelně vážně, ale orville je zase mnohem zábavnější... obojí je v pořádku a obojí je skvělé!! ()

Do záhybu (2017) (S01E08) 

Tento díl byl mírně slabší tím, na koho byl zaměřen... Postava doktorky (Penny Johnson Jerald není moje oblíbenkyně) a jejích dvou otravných dětí... Zachraňoval to zde pouze "Commander Data" ;-) Kdyby stejným způsobem ztroskotal někdo jiný z posádky, asi by to bylo o něco lepší, ale jinak to ze Star Trekovských příběhů nijak zvlášť nevybočuje... Jen tak dál... ()

Trvalé dojmy (2019) (S02E11) 

Závislost na simulátoru? Reginald Barclay! Tuvok? Konfrontace s 21. stoletím (v ST to bývalo 20. století)! Paráda!! Otázka/problematika kouření, nakopnutá nádherně a Bortus s cigárem (nebo nikotinovou žvýkačkou) na můstku, to jsem fakt umíral smíchy !! Bože. Byli na pokraji obrovské klimatické katastrofy a tady je celá stránka věnovaná bělení zubů. Je zázrak, že jsme přežili. ()

Reklama

Reklama