Reklama

Reklama

The Orville

(seriál)
  • USA The Orville (více)
Trailer 2
USA, (2017–2022), 31 h 43 min (Minutáž: 42–86 min)

Tvůrci:

Seth MacFarlane

Hrají:

Seth MacFarlane, Adrianne Palicki, Penny Johnson Jerald, Scott Grimes, Peter Macon, J. Lee, Mark Jackson, Jessica Szohr, Halston Sage, Anne Winters (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(36)

Seriál se odehrává 400 let v budoucnosti a sleduje dobrodružství průzkumné vesmírné lodi Orville střední úrovně. Její posádka, lidská i mimozemská, čelí zázrakům a nebezpečím vesmíru. (Disney+)

Recenze uživatele Korbitch k tomuto seriálu (4)

Domů (2019) (S02E03) 

Ježiši chudinky, abyste se tady nerozbrečeli :-D ()

Deflektory (2019) (S02E07) 

Kdepak Klyden, ten se nezapře. Nejotravnější zmrd v celý galaxii. ()

Elektrická ovce (2022) (S03E01) 

Není důvod vyčítat Orvillu absenci humoru. Seriál nebyl nikdy čistě komediální záležitostí a v každé řadě se vždy našel nějaký ten díl, který byl zcela vážný. Takže vzhledem k tomu, co se stalo na konci minulé série, jsem čekal vážnou notu. Zrovna tato otázka vyřešit komediální formou vážně nejde, protože to je právě ta část seriálu, která jede vážnou linku. Ale to byste si museli nejdřív vyndat hlavu z prdele a začít přemýšlet. ()

Stínové říše (2022) (S03E02) 

Ajaj, tak tady se buďto nedostavila logika nebo si chtěl Seth značně usnadnit práci. První blbost je, že vlezou do zcela neznámého prostředí bez skafandru, jen aby se mohl snadno jeden z posádky nakazit. A v momentě, kdy to začne přepisovat jeho DNA, není tato osoba nijak hlídána ani přivázána na lůžko. Tohle byly dvě hrozný facky. ()

Reklama

Reklama