Reklama

Reklama

Bojíte se tmy?

(seriál)
  • Kanada Are You Afraid of the Dark?
Rodinný / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi
Kanada, (1990–2000), 36 h 43 min (Minutáž: 24–25 min)

Hrají:

Ross Hull, Daniel DeSanto, Raine Pare-Coull, Jodie Resther, Jason Alisharan, JoAnna Garcia Swisher, Elisha Cuthbert, David Deveau, Rachel Blanchard (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(91)

Obsahy(1)

Série strašidelných příběhu s mysteriózní atmosférou, 30minutové napínavé příběhy s hororovým nádechem. Každý díl nový příběh. Bojíte se Tmy? (Pumiiix)

Recenze (69)

Oskar 

všechny recenze uživatele

Já si naopak myslím, že to vůbec není pokus o horrory pro mládež. Jsou to jen fantaskní příběhy, jako Příběhy ze záhrobí nebo povídky mého oblíbence Roalda Dahla. Žádné horrory, jak zřejmě usuzejete z toho, že vše, co vidíme, je 'strašidelnou historkou' od ohně. Nesmíte to brát tak vážně a pak vás to bude bavit. 70 % ()

McLushi 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si, že asi tak v osmi letech jsem na to koukával na SuperMaxu. Nesměl mi ujít ani jeden díl, viděl jsem snad všechny a tehdy mi to připadalo celý takový hafo strašidelný. Teď bych se nad těmi příběhy spíš pousmál, ale dávám pět hvězdiček a to z nostalgie. Pro kluky a holky do desíti let ideální seriál. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Strašidelné příběhy pro děti - jemnější varianta "Krajních mezí", "Twilight zone" a podobných rádoby strašidelných bajek pro hojné masy TV diváků, co by u skutečného horroru potřebovali pampersky a pak by museli ještě půl roku spát při rozsvíceném světle. Máte-li otrlého potomka do 12-ti let věku, pak to pro něj po setmění bude zážitek (většinou). Mě už tahle soft horor série potkala v době, kdy jsem byla uvyklá daleko větším drsárnám... jsem holt úchylné morbído už odmalička. 55% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Dobrá otázka. A co vy, bojíte se tmy? Já se tmy nebojím. Jen se ve tmě špatně orientuju a to mě někdy děsí. Moje představivost taky pracuje ve tmě jinak. Nicméně, na hřbitov by mě v noci nikdo nedostal ani za zlaté prase. Některé příběhy byly dobré, jiné byly špatné, trošku jako na houpačce. Mimochodem, neměla jsem tušení, že seriál je z Kanady. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Název, který říká vše... Vždycky mě tyhle mysteriózní náměty na seriály a filmy děsily ale zároveň fascinovaly a zůstaly navždy i s časopisy typu Enigma atd.mým zvláštním rituálem udržovat se v obraze a vědomosti, že je tu ještě něco co mě fascinuje podobně jako hudba nebo filmy. Pamatuju si celkově jen pár příběhů ale pokaždé mi běhal mráz po zádech. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama