Reklama

Reklama

Svět podle Jima

(seriál)
  • USA According to Jim (více)
USA, (2001–2009), 66 h 6 min (Minutáž: 20–28 min)

Hrají:

Jim Belushi, Courtney Thorne-Smith, Kimberly Williams-Paisley, Larry Joe Campbell, Taylor Atelian, Billi Bruno, Conner Rayburn, Nicole Sullivan, Ed Quinn (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(182)

Jim Belushi hraje Jima, milujícího manžela, otce a švagra v této rodinné komedii ze současnosti vytvořené pro ABC. Šťastně ženatý Jim je spokojený se svou životní rolí. Svou rodinu živí prací ve stavebnictví, své ženě Cheryl pomáhá s výchovou tří dětí a občas se schází se svou šestičlennou bluesovou skupinou na zkoušky v garáži. Teoreticky má na všechno odpověď, v praxi to tak ale vždy být nemusí... (TV Prima)

(více)

Recenze (59)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Človek má silný pocit, že sa tento seriál snaží, nie veľmi úspešne, vykrádať iné seriály z kategórie rodinné. Ako výplň chvíle v dĺžke trvania menej ako pol hodinu, popri inej činnosti typu domáce práce, vhodné, ale inak vlastne nič neprinášajúce. V porovnaní s produkciou českých a slovenských televízii je to však stále hodnota, ktorá má svoje opodstatnenie. ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je pre mňa dosť špecifický. James Belushi chcel svoj vlastný sitcom, a ľudia mu tento sen splnili. Bláznivý Jimov život je pekný, dobre sa na ňom nasmeje - ale niečo mu aj tak chýba. Rozhodne nehodnotil by som pod ***, pretože povedal by som, že tento sitcom patrí svojou kvalitou aj k legendám. Takže odo mňa 60% - ***. ()

Reklama

zodiak217 

všechny recenze uživatele

James Belushi v hlavnej úlohe to neznie zle. A tento sitcom rozhodne ani taký nie je. Mať rodinu, švagrinú a švagra na krku, naviac malé deti z toho sa dá vytvoriť mnoho epizód so zaujímavou tématikou. Veľmi rád sa zasmejem keď mám možnosť zhliadnuť tento seriál v TV a nemám pocit, že mi niečo veľmi znechucuje sledovanie tohto seriálu. Možno by potešilo angažovanie nejakých celebritných hostí ako príjemné prekvapenie, čo vždy ocením na seriáloch každého druhu. Inak je to záruka zábavy na dobrej úrovni. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Bláznivý Jimov život" je americký televízny sitcom, ktorý sa natáčal v rozmedzí rokov 2001 až 2009. Bolo natočených sto osemdesiat dva častí. Ja som sa pri tomto seriály nikdy nedokázal pobaviť. Vôbec mi to neprišlo vtipné. James Belushi v hlavnej úlohe svojrázneho otca rodiny je celkom fajn, ale všetko ostatné je úplne naprd. Jeho šišatá manželka Cheryl, jej egocentrická sestra Dana, Jimov hlúpy švagor Andy a dokonca i tie ich tri krpaté detiská mi boli vrcholne nesympatické. ** ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

69/182 Osvobozena od uhozeného slovenského dabingu mám konečně zase chuť do života. Protože pohodová komedie s Courtney Thorne-Smith je přesně to, co mi chybělo ve večerníčkovým portfóliu. Aneb Jim, Cheryl a jejich dům plný nástrah. According to Jim je pravým dědicem základů žánru - a toho nejlepšího vůbec - I love Lucy a The Flintstones. Jim je pravým Fredem součanosti a Cheryl Vilmou. Jenom ty Oblázky se jim nějak rozmnožily... A samozřejmě hostovačky Dana Aykroyda stojí vždycky za to. Takže nad čím váháte? 3.19 ()

Galerie (431)

Zajímavosti (9)

  • První název pro seriál byl "The Dad". (ČSFD)
  • V čase 13:15 má Dana (Kimberly Williams-Paisley) v ruce téměř prázdnou skleničku vína. V následujícím záběru je ale sklenička plná. (Likan7)
  • Na konci epizody sedí Jim (Jim Belushi) s manželkou v restauraci. Cheryl (Courtney Thorne-Smith) má pouze víno. V dalším záběru je najednou na stole i zabalený zbytek jídla, který měl v záběru předtím v ruce číšník pohybující se v pozadí. (Likan7)

Reklama

Reklama