Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Už je to rok, co Avengers zachránili svět a všichni lidé se vrátili, ale bolest z minulosti jen tak nezmizí. S tou se nyní potlouká Clint Barton (Jeremy Renner). Po ztrátě Nataši se snaží na vše zapomenout, ale ona minulost ho dostihne, když se bude muset postavit svým bývalým nepřátelům jako Ronin. To musí vyřešit včas, protože slíbil rodině, že se vrátí na Vánoce domů. Do toho všeho se ale zaplete mladá dívka Kate Bishop (Hailee Steinfeld), která chce pomáhat lidem a chránit město také, protože je jeho velká obdivovatelka. Clint a Kate proto spojí síly, protože nepřítel je větší, než se zdá. (HanzoBureshi)

(více)

Recenze uživatele HellFire k tomuto seriálu (5)

Hrdinům se vyhýbej (2021) (E01) 

První setkání s hlavními hrdiny je poněkud rozporuplné a ke sledování dalších dílů mě nenalákalo. Svou roli v tom hraje fakt, že nemám rád Jeremy Rennera a potažmo postavu Hawkeye. Akce je typicky hollywoodská, tedy rychlý střih, takže nejde poznat, co se děje na obrazovce. Kromě toho se všechno odehrává ve tmě. Když se nad tím tak zamyslím, jak dokáže holka zmlátit 100kilové borce (kteří navíc nepoznají, že nebojují s chlapem)? Ano, údajně má od 15 let černý pásek v karate, ale i tak... A proč si borec sundává masku na veřejnosti? Logicky to nedává žádný smysl, ale scénáristé nám museli ukázat, jak vypadá, abychom si ho zapamatovali pro příště. Nedá mi to, abych se nerýpnul. Jakým způsobem se prosím mohla zřítit ta věž se zvonem? Bylo to snad tím, že byl zvon jen na ozdobu a nemělo se s ním zvonit? Pokud ano, proč měl srdce? A jak přesně funguje zatahovací meč? Kam se zatáhne čepel? Určitě ne do rukojeti, ta je příliš krátká. Možná je zatahovatelný proto, aby šel snadno schovat do kapsy u kasa. Mrk, mrk. ()

Na schovku (2021) (E02) 

Ale ne, někdo uloupil Hawkeyeovi jeho ninja oblek, který používal v temné době jakožto Rhonin! Jak to asi dopadne? Vcelku jednoduše... najde ho následující den a chlápek mu oblek bez potíží předá. Tudíž byla celá tahle epizodka s uloupeným artefaktem zbytečná (nikoho nenapadne, že on byl tím Rhoninem, když se po obleku tak shání?). Celé to završila scéna ve skladišti, kam padouchům doslova do klína spadne Kate, která se snaží osvobodit Hawkeye. Tomu říkám scénáristická berlička. Docela by mě zajímalo, kolik dostal scénárista za tenhle paskvil zaplaceno. Jeremy Renner se navíc neustále tváří, že vůbec nechce celou tuhle maškarádu (ne, nemyslím tím LARP) vůbec hrát. Jako kdyby do natáčení byl donucen... Co je ze všeho nejhorší, tak jsou to pokusy o vtipné situace, které neumí postavy vůbec prodat. ()

Ozvěny (2021) (E03) 

Konečně lepší díl, ve kterém se něco děje. Hlavní záporačka je celkem sympatická a má motivaci pro dopadení Rhonina. Co mi ale pořád leze na nervy, tak jsou to rozhodně nepovedené vtipy. Jako třeba v situaci, kdy Kate s Hawkeyem uniknou celé bandě záporáků, načež si Kate vzpomene, že nevyvenčila psa. Ha ha. Stupidní jsou rovněž situace, kdy se hlavní hrdinové baví o důležitých věcech v taxíku a přitom se tváří, že je taxikář nemůže zaslechnout. ()

Parťáci, nemám pravdu? (2021) (E04) 

Kdyby si tvůrci odpustili ty trapné humorné scénky, tak by mohl Hawkeye zabrnkat na pár strun, jak dokazují některé scény z této epizody. Ještě by to chtělo více zapracovat na motivaci. ()

Tohle mají být Vánoce? (2021) (E06) 

Obávám se, že tohle finále nemělo být záměrně směšné. Btw Kingpin je supervoják, že přežije cokoliv? ()

Související novinky

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Marvel bude testovat binge-watching

Marvel bude testovat binge-watching

17.05.2023

Šéfové studia Marvel a Disney Kevin Feige a Bob Iger sice utěšovali veřejnost, že hodlají se seriálovým obsahem na Disney+ maličko ubrat, zejména v oblasti komiksů, přesto nás už v létě čeká… (více)

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Reklama

Reklama