Reklama

Reklama

Hannah Montana

(seriál)
Komedie / Rodinný / Hudební
USA, (2006–2011), 39 h 9 min (Minutáž: 22–51 min)

Hrají:

Miley Cyrus, Emily Osment, Jason Earles, Billy Ray Cyrus, Mitchel Musso, Moises Arias, Madison Pettis, Frances Bay, Ashley Tisdale, Gwendoline Yeo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Když se čtrnáctiletá Miley Stewart (Miley Cyrus) přistěhuje z Tennessee do Californie, nikdo kromě její rodiny a přátel netuší, že je zároveň i velmi známou a populární zpěvačkou s blonďatou kšticí, která si říká Hannah Montana. I přes kamarádství všech kamarádství to zatím neví ani její nejlepší kamarádka Lilly Truscott (herečka Emily Osment, jejího bratra známe z filmu Šestý smysl). Její nevědomost ale není nadlouho - tedy jen do té doby, než pozve Miley na její vlastní - Hannah concert ! A aby toho nebylo málo, zamiluje se do ní (do Hannah) její (Mileyin) spolužák Oliver (Mitchel Musso), kterému později také bude prozrazeno Hannah - secret. V seriálu také nejsme připraveni o zábavné prvky - o ty se stará zejména Miley, ale také její táta Robie Stewart (zpěvák Billy Ray Cyrus, je to Mileyin otec jak v seriálu, tak v realitě) a Mileyin seriálový bratr Jackson (Jason Earles). Miley se své tajemství po celou dobu seriálu snaží udržet v nejmenším kolečku přátel a rodiny. Novodobý Disney seriál v teenagerovském pojetí, který potěší i pobaví. (ČSFD)

(více)

Recenze (396)

Ydrosten odpad!

všechny recenze uživatele

To co poslední dobou produkuje DISNEY studio , se může směle označit za odpad. Seriál Hannah Montana , je odpad tak odpadovitej že větší odpad už snad může vyprodukovat jen společnost ASYLUM. Nejenom že stupidita hlavní hrdinky je donebe volající , ale i celý scénář má trhliny větší než potopily Titanik. Nechápu mentalitu lidí co tohle dokážou vyprodukovat a ještě tvrdit že je to super seriál. Disney studio , totálně pohřbilo ikonu dětské zábavy a Mickey Mouse splečně z Waltem Disnym , se musí v hrobě obracet. Navíc jsem si všiml že logo společnosti ( ikona zámku s obloukem a třpitivou hvězdou ) se oběvuje čím dál víc u akčních filmů , thrilerů , dramat a dalších filmů , které mají většinou společný jmenovatel. Hrozný scénář , mizerné herce a idotské dialogy. Kde jsou ty staré krásné pohádky typu Popelka , Lví král , 7 trpaslíků ? Hannah Montana je odpad a Disney studio začíná být taky. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Pohodový seriál pro všechny, kteří se chtějí odreagovat. Tenhle nový hraný seriál od Disneyho natáčený pro americký TV kanál Disney Channel se mi prostě líbí. Dost dlouho jsem čekal, až se na kanále Jetix objeví nějaký zajímavý hraný seriál a dočkal jsem se. Je zde hodně jednoduchá zápletka. Miley Stewart je přes den obyčejnou holkou, které si lidi nijak zvlášť nevšímají, ale za pár minut je z ní Hannah Montana, slavná zpěvačka s miliony fanoušků. Navíc má Miley poněkud praštěného bratra a sympatického otce, který je zároveň jejím manažerem. A neobejde se samozřejmě bez kamarádky Lilly a kamaráda Olivera, kteří jako jediní znají její druhou identitu. Tenhle seriál je neskutečně pohodová záležitost, u které se dobře odreaguji a která mě prostě baví. Je zde mnoho vtipných scének, u kterých jsem se musel smát. A samozřejmě nesmím zapomenout pochválit vynikající popový soundtrack, který tomu seriálu přidává na zajímavosti. Jinak tenhle seriál neaspiruje na nějakou kvalitu, má za úkol pobavit diváky (co si budeme povídat, je zaměřen především na teenagerovské publikum), a to se mu daří. A proto ho nehodnotím tak přísně jako leckteré filmy, nehodnotím kvalitu seriálu, ale hodnotím zábavnost, originalitu a provedení seriálu, a vychází mi čtyři hvězdičky. A už se těším na celovečerní verzi seriálu, která má předběžně vzniknout už v příštím roce, v roce 2009. Takže pokud se chcete odreagovat, tak na to mrkněte. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý dostal na výslnie Miley Cyrus. Škoda, väčší odpad sa v showbiznise dá nájsť len s ťažkosťou. Perverzná chudera, čo nevie čo skôr od rozkoše, raz lesba, raz hetero. Potom twerkuje, pritom riť má kostnatú ako ľudia z koncentráku. Ukazuje mužský hrudník a tvári sa, že to je sexy. Olizuje kladivo a davy tlieskajú, že je to cool. O potratoch hovorí, že je to aj v deviatom mesiaci "zdravotná starostlivosť", pritom sama seba označuje za veriacu, aby v puritánskej Amerike nestratila aj týchto fanúšikov. Kto je navine toho, že takéto sračkomety sa dostávajú k miliónom? No my sami, ktorí platíme za Disney programy, ktorí ich sledujeme, ktorí dokonca sme ochotní zaplatiť nekresťanské peniaze za koncert takejto speváčky s hlasom ako keby jej zapadol ohryzok. Hannah Montana mala ešte punc nevinnosti. A rádoby detského humoru. Jej protagonistka sa však zmenila na nositeľku všetkého nemorálneho, pričom sa jej darí vštepovať ovciam ideu, že jej život je vzorom nového normálu. ()

Pussycat18 odpad!

všechny recenze uživatele

Čtrnáctiletá? Ahááá, a já myslela že jí je tak 18 a je to kurva na plnej úvazek, aspoň tak zmatlaná mi přišla! Tak přátelé, a konec srandy! Na tohle se dívají naše děti! Takže je na čase vytáhnout ze skříní brokovnice a granáty a vydat se nakopat týhle malý ukňouraný nádheře prd... je to stejný ohrožení dětí, jako použitý injekční stříkačky v pískovišti! A to myslim fakt vážně! ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Stačí jediná epizodka téhle pekelné disneylobotomické zloestrády a jednomu musí být naprosto jasné, že šílené Miley Cyrus z toho muselo zákonitě hrábnout, a tak ji dnes už můžeme vidět jen spíš ožralou a nakoksovanou, než střízlivou, spíš mimo realitu, než ne na pár facek a spíš nahou, než oblečenou, jak olizuje kladiva a rajtuje na bourací kouli.. Tak se na ni nezlobte !! ;) Co ovšem straší daleko víc než její úlety, je samozřejmě skutečnost, jak s nimi neustále boří rekordy internetové návštěvnosti.. ()

Galerie (243)

Zajímavosti (57)

  • Původní jméno hlavní postavy mělo být Zoe Stewart. Zoe byla později nahrazena Chloe, kterou poté autoři pozměnili na Miley, když roli získala Miley Cyrus. (Olík)
  • Název každé epizody odkazuje na nějakou píseň. (Claude Speed)

Související novinky

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

01.07.2009

Začalo to tím, že někdo „načapal“ Wolverinea a Hannu Montanu na očividně pracovním obědě (garde jim dělali seriózně vypadající kravaťáci, zřejmě agenti a producenti). Internetem se okamžitě začaly… (více)

Reklama

Reklama