Reklama

Reklama

Návrat komisaře Rexe

(seriál)
  • Česko Komisař Rex na stopě (více)
Itálie, (2008–2015) (Alternativní 90 min)

Hrají:

Kaspar Capparoni, Ettore Bassi, Francesco Arca, Fabio Ferri, Domenico Fortunato, Pilar Abella, Martin Weinek, Denise Zich, Irina Wanka, Hary Prinz, Fritz Karl (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(90)

V Římě je nalezena mrtvola muže, který je identifikován jako rakouský státní příslušník. Komisař Lorenzo Fabbri, který má případ na starosti, se spojuje s vídeňskou komisařkou Erikou Hedlovou. Rex si zatím užívá důchodu v policejním útulku, ale i tak je na stanici častým návštěvníkem.. (oficiální text distributora)

Recenze (65)

mrx.friend 

všechny recenze uživatele

Skoro až nedopatřením jsem seděl u televize, kde zrovna běžel jeden díl a dost jsem se zděsil - myslim si, že s příchodem Marka a Niki ještě v původním seriálu už tak "Komisař Rex" hodně klesnul, ale tohle je asi zase jednou faktickej vrchol - Rex je postaven prakticky mimo dění vyprávění jako jakýsi doplněk seriálu a my spíše než samotné vyšetřování sledujeme, jak se hlavní komisař (potažmo Rexův páníček) vypořádává s kecama své maminky a se svýma soukromýma těžkostma vůbec... :-! ()

W.Wicki.W 

všechny recenze uživatele

Nene, na Rexe nedám dopustit.... Kdo viděl jen pár dílů s Kasparem, tomu se těžko soudí celé sérii s Ettorem Bassim, nebo snad snad nové díly s Francescem Arcou... Tolik,tolik toho, co se mezitím stalo..Fabbri a jeho smrt v autě, dokonalé souznění Davida a Rexe, Castel Sant'Angelo jako místo jejich "spřátelení" .... Davide a jeho ŽUŽLÁNÍ LÉKOŘICOVÉ TYČINKY, což mě sakramentsky nervovalo, Monterosso a Pietro.... Odchod šéfa, Morini a jeho odchod, Morini a jeho vlasy (heeeh...!) .... Rexovy kousky, Pietro a nová éra Rexe. Až tohle jednou skončí, asi budu řvát ještě měsíce a měsíce potom. Od začátku života na Rexe koukám a ono to stále běží.... Nebudu tady spamovat.... Za mě 5*....srdcovka,směr života (němčina a italština, Vídeň, procházky po Římě, stovky turistů, stovky památek) ..... (Kdyby šlo dát 5000 hvězd,tak dám 5000) ..... Rexi, seš už sice starej, ale prosím Tě, ještě nekonči... ()

Reklama

avril4234 

všechny recenze uživatele

Možno som asi jediná, ale táto talianska verzia Rexa sa mi páči ešte o niečo viac, než tá rakúska. Mne to prišlo úplne iné. Epizódy majú hlbší, emočnejší dej aj hudbu, než v predošlých sériách a každá epizóda ma niečím dojala. Takisto aj nový Rexov pán mi je sympatickejší, než tí predošlí. Ja osobne uprednostňujem túto novú verziu, aj keď tie staré série mám tiež rada. ()

FireTight odpad!

všechny recenze uživatele

Poslední série Komisaře Rexe už totálně hořely jako papír, ale to tvůrcům zřejmě nevadilo, aby si po několika letech řekli, že to zkusí ještě jednou, třeba úplně naposledy. Za začátku to navíc vypadalo nadějně - změna prostředí, návrat k staré technice řešení případů (vraždu řeší komisař místo psa) a čistě mužská ústřední dvojice (dámy prominou). Jenže pak nastaly ty největší problémy, jak Rexe do Itálie dostat? Ale to nevadí, něco vymyslíme, Taloš zvířeti náhodou řekne "Šampione" (zajímavé, že jsem tohle nikdy neslyšel říct Mosera) a hurá, máme ho tam. Jenže pozor, musíme ještě napsat nějaké ty případy! Nevadí, oprášíme všechny z původního seriálu a budeme se tvářit, že jsou úplně nové. Nakonec je vlastně dobře, že seriálový Rex (podle všeho) ve svém návratu umřel, protože sledovat například "Důchod komisaře Rexe" nebo "Reinkarnace komisaře Rexe" by bylo i na mne trochu moc... ()

carl.oesch odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, tak tohle opravdu ne. Původního Rexe jsme měl jako oddechovku celkem rád, s každou řadou šla kvalita pomalu, ale jistě dolů, ale tohle? Vysloveně nesympatičtí hlavní představitelé, prachmizerné zápletky a člověk se slzou v oku vzpomíná na chvíle, když si říkal, že už ten Rex za mnoho nestojí (dokud byl u rakouské kriminálky ve Vídni). V první chvíli jsem byl zvědav, ale po třech dílech jsem to vzdal. Prostě, remaky se podaří málokdy, většinou to bývá průser jako hrom. A tohle je jenom jeden z dlouhé řady příkladů. ()

Galerie (150)

Zajímavosti (11)

  • Seriál byl vysílán ve 104 zemích. (mar48)
  • První představitel Rexe Henry, který nahradil své kolegy Reginalda von Ravenhorst a Rhetta Butlera, byl pojištěn na milion amerických dolarů. Při nebezpečných scénách nebo když byl unavený ho nahrazovali další dva němečtí ovčáci. (mar48)
  • V roce 2007 odkoupila práva na seriál italská televize. (M.B)

Reklama

Reklama