Reklama

Reklama

Doktoři z Počátků

(seriál)
TV spot
Rodinný / Drama
Česko, (2013–2016)

Hrají:

Václav Postránecký, Lenka Termerová, Martin Stránský, Marek Vašut, Halina Pawlowská, David Prachař, Jitka Ježková, Michaela Dittrichová, Václav Jílek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(136)

Obsahy(1)

Nový seriál z prostředí malebné české vesničky nejen o ordinaci venkovského doktora. Ota Kovář, chirurg nemocnice v Kamenici (Ordinace v růžové zahradě 2) přijíždí do Počátků, aby zde absolvoval praxi praktického lékaře, ale když zjistí, že by měl pečovat také o klienty doléčovacího centra, rozmyslí si to. Vesnický doktor Panenka se rozhodne použít malou lež na to, aby Otu v Počátkách udržel. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (241)

netahlo 

všechny recenze uživatele

Jako relax po praci je to v pohode. Nektery herecky vykony teda otresny, ale cest zachranuje zejmena Vasek Postranecky. Jen tu Halinu si tvurci mohli odpustit! EDIT 8.3.2014 - Zcela nekriticky pridavam jednu hvezdu navic, abych trochu vyrovnal ty mraky odpadu tady. Pro me je to idealni vejplach, kdyz potrebuji vypnout. ()

czema 

všechny recenze uživatele

Ohrané doktorské téma s českým důvtipem a nadsázkou. Kovář je hned ze začátku protivnej asi jako dr.house.(kterýho mimochodem precizně namluvil.) Martina Písaříka by měli rovnou zavřít do včelína :D. Na český poměry kdy s málo penězi se dá natočit i tohle je to dobrý. 3*** za to že se na to dá koukat víc než na ordinaci ()

Reklama

major.warren 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pár dílů a to mi stačí. TV NOVA nedá pokoj. Všechno začalo debilní Ulicí, pokračuje ve své době ještě celkem sledovatelné Ordinace v růžové zahradě a poté tohle. První tři díly celkem ušly. Potom už doslova odpad! Nebýt celkem dobrého výkonu Václava Postráneckého a Martina Písaříka dám odpad! Na nově jsou jediné dobré seriály Comeback a Okresní přebor. Tohle jim nesahá ani po kotníky. Jedna hvězda s odřenýma ušima:-(. ()

wafc odpad!

všechny recenze uživatele

Uršule bych narval citron do prdele a poslal jí do Treblinky, protože to, co tady předvádí je regulérně zločin proti lidskosti. Jinak je to celý samozřejmě špatnej vtip. Troškovskej l'humour, infantilní novácká hudba a prase Postránecký v hlavní roli je jedna z těch nejhorších kombinací, co kdo stvořil. Causa bibendi zcela očividná, protože jsem si na uklidnění musel dát vodku na exkrát. A zajímalo by mě, jak probíhaly castings nebo prostě jak se jim povedlo sehnat tak otřesnou skupinu (ne)herců. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Taková lepší Ordinace v Růžové zahradě,ale jinak opravdu nic moc.Nápad dát seriál do správné vesnické atmosféry není špatný,ale je takový moc jednoduchý.Výkony herců taky stojí za starou bellu,ale co bychom také mohli očekávat od českého seriálu.Ani Marek Vašut to nezachránil za barem.Českým seriálům toho vždycky chybí hodně. Hodnocení:30% ()

Galerie (174)

Zajímavosti (14)

  • V jednom z dílů leží Panenka na posteli v kómatu. Při záběru je ovšem vidět, jak škvírkou v oku pokukuje a pohybuje rty. (Thomas211)
  • Ema (Iva Janžurová) vystěhuje sama celý pokoj včetně skříně a postele. Ovšem stará, nemocná paní by to nikdy nemohla zvládnout. (Thomas211)

Reklama

Reklama