Reklama

Reklama

Agent Carter

(seriál)
  • USA Marvel's Agent Carter (více)
Ukázka z filmu 1
USA, (2015–2016), 12 h 35 min (Minutáž: 41–43 min)

Kamera:

Edward J. Pei

Hrají:

Hayley Atwell, Chad Michael Murray, Enver Gjokaj, Dominic Cooper, James D'Arcy, Lyndsy Fonseca, Shea Whigham, Kyle Bornheimer, Meagen Fay, Bridget Regan (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Píše se rok 1946 a nastanuvší mír uštědřil Peggy Carter silnou ránu, když je nyní zatlačována do pozadí muži vracejícími se z války za oceánem. Při práci pro tajnou organizaci SSR (Strategické a vědecké rezervy) tak musí Peggy vybalancovat své administrativní povinnosti s plněním tajných misí pro Howarda Starka. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Ukázka z filmu 1

Recenze (178)

Chen 

všechny recenze uživatele

Svižné, se spoustou odkazů na MCU, vtipné, dostatečně akční, ale hlavně je to o Peggy Carter. Ta je zábavná, rázná a sympatická, stejně jako její představitelka Hayley Atwell. Škoda jen vedlejších postav, kdy je spousta z nich poměrně nevýrazná a hlavní dějová linka by mohla být napínavější. Jinak ale hodně povedená podívaná s příjemnou dobovou atmosférou. ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou dílech můžu konstatovat, že se slečna Carterová postavila do řady s dalšími komixovými seriály celkem obstojně. Zápletka je přijatelná, akce o něco méně ale budiž, obsazení dobré. Jen mě trochu bije do očí, jak Peggy, nejlepší ve svém oboru, dělá sem tam chyby, který by tedy neměla. Nehledě na to, že rozkošné Hayley nevěřím, že je schopná uběhnout sto metrů v kuse, natož s podpatky. Navzdory tomu po pilotním dvoudílu hodnotím vesměs kladně a pokud to bude jednodílná minisérie, zkousnu to. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Agentka sice moc přehnaná a mlátila se né jak v 50. letech, ale jak ze současnosti, ale když to člověk přehlídne, tak se na to docela hezky dívá. Ona teda sama agentka na pohled nic moc, ani ostatní herci nejsou zrovna k popukání, ale jinak děj docela fajn, když pomineme ty přehnanosti. Ale další sérii bych v podstatě ani nepotřeboval... ale když bude, tak kouknu. Když si to po sobě čtu, tak tam mám nějak moc ale... ale to je jedno. Druhá série vůbec nepřekvapila. Je totiž úplně stejně nebo podobně suchá, jak ta první. Nejdřív mě tam postraší dost nesypmatickej černoch, nulová hmota jakožto né zrovna originální nápad a nakonec hodně nudná záporačka (a navíc, zase ženská!). Celé je to takové nic moc a jediny štěstí, že to bylo docela retro a že tam byl pan Jarvis. Na třetí sérii nečekám, ale když bude, tak bude... ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Hayley je výborná herečka s mimořádným talentem a v dalším seriálu ze stáje Marvelu obstála na výbornou. Čekal jsem tedy něco jiného, například vznik SHIELDU, objevení Winter Soldiera nebo prvního Human Torche. Nic z toho se nedostavilo, ale to vůbec nevadí, MCU představí perfektní zápletku, uvede nové příjemné postavy a proplete se ještě více se všemi filmy, jak to MCU umí. Uvidíme otce Vanka z IM2, projekt Black Widow, Howarda Starka a komorníka Jarvise, Howling komando, doktora Fausta, kterej vymyslel pro Hydru vymývání mozků a ke konci dokonce i doktora Zolu. některé díly jsou skutečně napínavé. Seriál je plný akce, humoru, napětí, prostě skvělá zábava, jako záplata v pauze Agentů to posloužilo dobře. Doufám, že ve druhé řadě už uvidíme zakládání SHIELDU. PS: Hayley má krásný britský přízvuk, už jen kvůli ní se na to hezky kouká. ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Vlastně docela hořké zklamání, protože Peggy Carter byla asi jedinou sympatickou postavou prvního Kapitána Ameriky a od jejího seriálu zasazeného do poválečného období jsem čekal víc, než jen feministickou agitku, ze který je dobová atmosféra cítit pomálu, nadutých postav a zápletek si však divák užije až moc i na Marvelácké poměry. A samotná Hayley Atwell může být sebehezčí, ale špatný seriál hezkou tvářičkou sama neutáhne. ()

Galerie (596)

Zajímavosti (29)

  • Tvůrce a výkonný producent Christopher Markus odhalil v knize „Agent Carter Season One Declassified“, že název první epizody byl inspirován projevem Winstona Churchila na počátku druhé světové války, ve kterém řekl: „Tohle není konec. Není to ani začátek konce. Je to jen konec začátku.“ (Kubaaa97)
  • V seriálu se objeví ruský vědec Anton Vanco, který se krátce objevil už ve snímku Iron Man 2 (2010). Jeho příběh byl ale v seriálu poupraven. V Iron Man 2 se můžeme dozvědět, že Vanco emigroval do Spojených států v roce 1963, nicméně seriál se odehrává v roce 1946, což je o 17 let dříve. (predator918)

Související novinky

The Boys se dočkají animovaného spin-offu

The Boys se dočkají animovaného spin-offu

06.12.2021

Drsnému komiksovému seriálu The Boys aka Banda se na Amazonu extrémně daří. Seriál se brzy dočká již třetí série, streamovací gigant mu ale rovněž chystá i několik spin-offů. Tím prvním hraným bude… (více)

Kdo se vydá na Krypton?

Kdo se vydá na Krypton?

04.09.2016

Celovečeráky od DC teď možná trochu zaostávají za těmi od Marvelu, na malé obrazovce je ale situace opačná. Marvelu se daří jen u Netflixu a s Agent Carter a Agents of S.H.I.E.L.D zásadní úspěchy… (více)

Constantine definitivně končí

Constantine definitivně končí

08.06.2015

Americké televize zruší každý rok řadu seriálů, které si nenajdou fanouškovskou základnu. Obvykle jde o zcela originální projekty, o to podivnější je tedy osud seriálového Constantinea. Momentálně na… (více)

Marvel obsadil nové superhrdiny

Marvel obsadil nové superhrdiny

25.12.2014

Benedict Cumberbatch v roli Doctora Strange je pro Marvel velká výhra. Comicsový gigant ale roztahuje svoje sítě i na televizní obrazovce, kde se už v lednu objeví Agent Carter, a také na internetu.… (více)

Reklama

Reklama