Reklama

Reklama

The Orville

(seriál)
  • USA The Orville (více)
Trailer 2
USA, (2017–2022), 31 h 43 min (Minutáž: 42–86 min)

Tvůrci:

Seth MacFarlane

Hrají:

Seth MacFarlane, Adrianne Palicki, Penny Johnson Jerald, Scott Grimes, Peter Macon, J. Lee, Mark Jackson, Jessica Szohr, Halston Sage, Anne Winters (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(36)

Seriál se odehrává 400 let v budoucnosti a sleduje dobrodružství průzkumné vesmírné lodi Orville střední úrovně. Její posádka, lidská i mimozemská, čelí zázrakům a nebezpečím vesmíru. (Disney+)

Recenze uživatele pekas k tomuto seriálu (4)

The Orville (2017) 

Nic zvláštního jsem od tohoto seriálu nečekal. Ale jaké bylo moje překvapení, když jsem netrpělivě čekal v dalších dnech, až bude televize volná a budu si moci pustit další díly! Jasně, je to z velké části kopie StarTreku, ale taková lehčí, veselejší, nenáročnější a to mi přišlo vhod. Navíc tu hraje pro mne známá z Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D Adrianne Palicki. Hodnotím 87% ()

O dívce (2017) (S01E03) 

Tak tady jdeme hodně do vážna a morálního dilema. Co je pro dítě lepší? Vyjímečnost, nebo splynutí s davem normálnosti. Nádhera. 90% ()

Krill (2017) (S01E06) 

Krásná ukázka, že i u tohoto odlehčeného seriálu se nebojí nastolit morální dilemata, což ho činí ještě zajímavějším. Škoda, že nerozvedli, co se stalo se zachráněnou učitelkou a jak pokračoval vývoj vztahů s Krilly. ()

Šílené modlářství (2017) (S01E12) 

Že by vývoj lidstva měl své nevyhnutelné etapy, které si musí projít? Pěkný díl. 85% ()

Reklama

Reklama