Reklama

Reklama

The Orville

(seriál)
  • USA The Orville (více)
Trailer 2
USA, (2017–2022), 31 h 43 min (Minutáž: 42–86 min)

Tvůrci:

Seth MacFarlane

Hrají:

Seth MacFarlane, Adrianne Palicki, Penny Johnson Jerald, Scott Grimes, Peter Macon, J. Lee, Mark Jackson, Jessica Szohr, Halston Sage, Anne Winters (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(36)

Seriál se odehrává 400 let v budoucnosti a sleduje dobrodružství průzkumné vesmírné lodi Orville střední úrovně. Její posádka, lidská i mimozemská, čelí zázrakům a nebezpečím vesmíru. (Disney+)

Recenze uživatele CaptainPixel k tomuto seriálu (10)

Domů (2019) (S02E03) 

A ja ji mel tak rad .... *palec dolu* ()

Elektrická ovce (2022) (S03E01) 

Test "stihacky" uprostred lodenice plny lodi, trubek a lidi? Posranej jump-scare ...  to si jako Kedluboni neudelaj scan zbytku lode, aby zjistili o co jde? Tolik hluchejch mist! Co to je tohle? Dalsi Bad Robot produkce? ()

Stínové říše (2022) (S03E02) 

Koukam, ze Seth u snidane (v jednu odpoledne) asi prilis hlta. Mydlove opery. Az mu to zacalo lezt na mozek. A nafukovat scenare. Jinak si ty sceny plny zvastu vysvetlil nedokazu. A to gumovy CGIcko, si mohli nechat od cesty. Vazne jsem premyslel, ze tomu dam jenom dve. Kazdopadne kvituju ten jazz. Uz chybel jen Riker. SPOILER: Tady nekdo fakt miluje Promethea (nebo milion jinejch starsich filmu se stejnout zapletkou), vcetne vypatlanejch chovani postav. Aneb, pujdu zkotrolovat svoje deti. Zustan tady a nech se zabit. Jak originalni. ()

Paradox smrtelnosti (2022) (S03E03) 

Po n-te zrecyklovana zapletka. Nastesti tak verohodne, az to na me cele delalo dojem opravdoveho Star Treku. ()

Lehké kapky deště (2022) (S03E04) 

Velmi povedena epizoda, dost dobre mozna zatim nejStarTrekovejsi. Penezma se na trikove strance rozhodne nesetrilo i kdyz bych se teda bez te ohlusujici Kelvinovske akce obesel.  Zretelne citelne odkazy na nedavne udalosti v USA, jak nepredvidatelne. Take ta scenaristicka berlicka kolem Eda me prisla az moc otrepana. ()

Příběh dvou Topů (2022) (S03E05) 

Do zalezitosti jinejch kultur se nepleteme i kdyz to nasemu lidskemu nosu smrdi. ()

Dvakrát za život (2022) (S03E06) 

A o ktere postave se priste dozvime, ze nake stavnate trauma? A nebylo by elegantnejsi s usmevem odejit ze dveri a bez vysvetlovani publiku ho sebrat o deset let drive? A odkud se vzala ta masazni scena? A tu svacinu si schovavate do finale sezony? A co na to John Claphand? ()

Z neznámých hrobů (2022) (S03E07) 

Jasne. Protoze emoce jsou zcela nepochybne obrovskou vyhodou pro vsechny formy zivota. V celem znamem a neznamem Vesmiru. Bez vyjimek. Sorry jako. ()

Půlnoční modř (2022) (S03E08) 

Krome nekolika naprostejch blbosti? Hlavne prepalena stopaz... ()

Neznámá budoucnost (2022) (S03E10) 

Pffft, 81 minut? Proc ne rovnou 181 minut?! Prostrihat to jenom na linku holky z asocialni planety, jedno prekvapeni a sandwich, mohl to bejt docela prijemnej a v jadru vlastne velmi neoriginalni dil. Je tohle konec treti sezony nebo rovnou celeho Orvillu? To nejspis nevi ani Seth. ()

Reklama

Reklama