Reklama

Reklama

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička

(seriál)
  • USA She-Hulk: Attorney at Law (více)
Trailer 1
USA, 2022, 5 h 9 min (Minutáž: 31–38 min)

Tvůrci:

Jessica Gao

Režie:

Kat Coiro, Anu Valia

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

Amie Doherty

Hrají:

Tatiana Maslany, Mark Ruffalo, Tim Roth, Jameela Jamil, Josh Segarra, Ginger Gonzaga, Renée Elise Goldsberry, Benedict Wong, Charlie Cox (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

V seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička od Marvel Studios musí Jennifer Waltersová – advokátka zaměřující se na právní případy spojené se superlidmi – žít komplikovaným životem single ženy po třicítce, která je náhodou také zelená, dvoumetrová a supersilná obryně. (Disney+)

Recenze uživatele 66pepo66 k tomuto seriálu (6)

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) 

V prvom rade musím napísať, že sa mi ani nechce veriť kam sa dostal tento seriál v prvej sérii od úvodnej časti až po jej finále. Čakal som niečo celkom iné, ale to neznamená, že sa mi to nepáčilo. Bolo to niečo iné a nové, keďže takýto štýl Marvel využil na obrazovkách vôbec prvýkrát. Musím však priznať, že aj keď ma každá časť bavila a úprimne som sa pri každej epizóde smial, tak od prípadnej druhej série už čakám oveľa, oveľa viac. Rozhodne zlepšiť scenár, dať tomu nejaký ucelený jednotný príbeh a predovšetkým, chce to zmeniť režiséra.    Prvá a predposledná časť podľa mňa vystihuje Marvel a jeho tvorb, alebo aspoň možno napísať toľko, že mali k tomu najbližšie. Chcem tam vidieť akciu, ale aj dobrý scenár, ktorý bude doplnený o nejaký ten vtip a humor všeobecne. Nemusí sa to brať všetko tak vážne, keďže o tom postava She-Hulk ani nie je, ale do budúcna to chce zmenu. Cítim, že táto postava môže byt veľmi obľúbená a má veľmi veľký potenciál, ale ideálne v rukách niekoho iného.    Je mi jasné, že Disney potrebuje divákov zásobovať neustále niečím novým, aby si ich udržal pri svojej platforme a Marvel a SW je asi najväčšie lákadlo. Lenže v tomto prípade sa dá vždy obzrieť za vetou "kvalita nad kvantitu". Celá štvrtá fáza priniesla veľa nových postáv a príbehov a v podstate sa dá brať ako také pootvorenie dverí do ďalšej budúcnosti. Máme za sebou niekoľkoročnú Infinity ságy, ktorá skončila a diváci potrebovali na chvíľu zastaviť a vydýchnuť si, keďže nás čaká multiverse sága v plnom prúde (hoci tá začala už po Spidermanovi 2). Napriek tomu sa dá na ni pozerať trocha s istou pachuťou a konštatovaním, že istým spôsobom je zo všetkých štyroch najslabšia. Možno aj preto sa teším na ďalšie projekty. Nove postavy a ich svety už máme predstavené a myslím, ze je čas, aby už boli súčasťou kvalitných príbehov.    She-Hulk je pre mňa z nových postáv spolu s Moonknightom asi dvojica super-anti-hrdinov, ktorí si zaslúžia veľké plátno a všetko čo k tomu patrí. ()

Normální nával zlosti (2022) (E01) 

Veľmi dobrý začiatok. Ani som to nečakal, tak snáď ďalšie časti nesklamú. 5* ()

Zelená panenka, v těsných džínách roštěnka (2022) (E05) 

Baví ma to aj keď sa v tých častiach často deju veci, ktoré iba potvrdzujú, že je to všetko ladené trocha na nižšiu vekovú kategóriu. Ale rozhodne je to tisíckrát lepšie ako Ms. Marvel. ()

Kváknu a fláknu (2022) (E08) 

Konečne je späť! Vynikajúca časť. 5* ()

Čí je tenhle seroš? (2022) (E09) 

Nečakané, ale zábavne finále, ktoré je celkom iné ako akékoľvek finále akéhokoľvek iného seriálu od Marvelu. A toto hodnotenie v podstate aj vystihuje deviatu časť She-Hulk. 5* ()

Související novinky

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

12.10.2023

The Hollywood Reporter včera přišel s obřím exkluzivním pohledem na současný stav televizní produkce studia Marvel, a pakliže máte jen trochu rádi komiksová dobrodružství okolo Iron Mana a spol.,… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Reklama

Reklama