Reklama

Reklama

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička

(seriál)
  • USA She-Hulk: Attorney at Law (více)
Trailer 1
USA, 2022, 5 h 9 min (Minutáž: 31–38 min)

Tvůrci:

Jessica Gao

Režie:

Kat Coiro, Anu Valia

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

Amie Doherty

Hrají:

Tatiana Maslany, Mark Ruffalo, Tim Roth, Jameela Jamil, Josh Segarra, Ginger Gonzaga, Renée Elise Goldsberry, Benedict Wong, Charlie Cox (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

V seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička od Marvel Studios musí Jennifer Waltersová – advokátka zaměřující se na právní případy spojené se superlidmi – žít komplikovaným životem single ženy po třicítce, která je náhodou také zelená, dvoumetrová a supersilná obryně. (Disney+)

Recenze uživatele DanixonCZ k tomuto seriálu (2)

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) 

Pozor! Recenze může obsahovat spoliery! Zajímavě a nápaditě zpracovaná komiksová předloha. Bourání 4. zdi působilo občas cringe, ale nic co by se nedalo překousnout. Hlavní představitelka She-hulk, Tatiana Maslany, zahrála svou roli celkem dobře. Dokázal bych si na jejím místě představit lepší herečky, ale v rámci budgetu - skvělá volba. Tim Roth opět úžasný jako Abomination. Zbytek castu mi připadal nemastný, neslaný. Samozřejmě Charlie Cox také výborný, avšak těžko budu soudit jeho 10 minut v celém seriálu. Teď ta horší část. Hlavní problém seriálu je scénář. Tak slabý scénář jsem v žádné Disneyho Marvelovce neviděl. Slabé epizody, natahovaná příběhová linka a příliš častá camea nedělají dobrotu. Chápu, že na to sama Jen několikrát upozorní, avšak udělat špatný seriál a pak říkat divákům o tom, že víš jak je to špatný... Nezdá se mi to jako dobrá strategie. To samé závěr. Pasáž, kdy Jen vejde do studia Marvelu a sama si určí příběh mě vskutku překvapila, ale jako závěr série velmi slabá. Příběh bez vize, který v divákovi nic nevyvolá. Rozhodně to není seriál, který bych si někdy pustil znovu. Velmi slabé 1/5* ()

Prostě Jen (2022) (E06) odpad!

**Pozor, může obsahovat spoilery** Už ani nevím, co bych napsal... Po prvních dílech jsem čekal, že se seriál alespoň trochu rozjede. Velký omyl. Každý díl je tak trochu filler a jediná část, která mě doposud zaujala byl soud s Timem Rothem (Abomination). A 6. epizoda? Absolutní dno. Výplňový díl z prostředí svatby, kde se dějově vůbec neposuneme (opravdu nepočítám 10 vteřinové outro, kde se ukáže injekční stříkačka na krev). CGI pomalu jako z roku 2007 a vtipy... No, to je příběh sám o sobě. Jestli se u tohoto seriálu někdo dokáže zasmát, tak pouze fanoušci Přátel, kteří jsou zvyklí na výbuch smíchu pokaždé, co nějaká postava otevře dveře a nebo Ross mrkne. Zatím absolutní dno od Marvelu. ()

Související novinky

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

12.10.2023

The Hollywood Reporter včera přišel s obřím exkluzivním pohledem na současný stav televizní produkce studia Marvel, a pakliže máte jen trochu rádi komiksová dobrodružství okolo Iron Mana a spol.,… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Reklama

Reklama