Reklama

Reklama

Ďáblův sluha

(seriál)
  • USA Reaper
USA, (2007–2009), 21 h 54 min (Minutáž: 40–43 min)

Hrají:

Bret Harrison, Ray Wise, Tyler Labine, Missy Peregrym, Rick Gonzalez, Valarie Rae Miller, Nikki Reed, Kevin Smith, Jamie Kennedy, Henry Mah, Jessica Stroup (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(31)

Obsahy(1)

Sam je průměrný jedenadvacetiletý mladík, který pracuje (no spíš nepracuje) v supermarketu v Seattlu a volné chvíle tráví s tlustým kámošem infantilními žertíky všeho druhu. Průměrným by určitě zůstal i nadále, kdyby jeho rodiče v mládí neprodali jeho duši ďáblu za nějakou tu službičku. Nicméně teď, když oslavil 21. narozeniny, je Satan zpět a požaduje něco na oplátku. A není to nic menšího než nahánění uprchlých duší zpět do Pekla. Komediální seriál z pera Kevina Smithe z TV stanice ABC. (Looser)

(více)

Recenze uživatele Redík k tomuto seriálu (1)

Ďáblův sluha (2007) 

Pekelná pohádka o jednom průměrném zaměstnanci supermarketu, jehož duši rodiče zaprodali ďáblu. Nápad to není vskutku špatný, ale dokáži si velmi lehce představit jak by skončil v propadlišti seriálových dějin, kdyby se nedostal do rukou Kevina Smithe. Kevim Smith dal seriálu řád a nakonec z toho vznikla vcelku zajímavá podívaná. Každý díl nám nabídne jednu uprchlou duši z pekla, která musí být zpět do pekla navrácena, romantickou linku mezi Samem a Andi a postupem času i další dějové linie ohledně Samova původu, zničení ďábla a života dalších démonů v našem světě. Postavy seriálu jsou odlišné a velmi rozmanité, avšak jejich potenciál nebyl zplna využit. I tak se bylo na co dívat... mou nejoblíbenější postavou je bezesporu sám Ďábel. Ve ztrvárnění charismatickým hercem Rayem Wisem se dostává do podvědomí diváka ne jako krutý tyran, ale spíše jako usměvavý hodný strejda, který si z kažého rád děla blázny. Stejně tak dobrou postavou je Samův přítel Sock jehož nevymáchaná huba trousí jednu vtipnou hlášku za druhou a způsobí nejednu komickou situaci. Hlavní hrdina Sam za těmito dvěma poněkud zaostává, ale pokud se na obrazovce potká s překrásnou Missy Peregrym, člověk si nepřeje nic jiného než aby ti dva byli konečně spolu. ()

Reklama

Reklama