Reklama

Reklama

Ďáblův sluha

(seriál)
  • USA Reaper
USA, (2007–2009), 21 h 54 min (Minutáž: 40–43 min)

Hrají:

Bret Harrison, Ray Wise, Tyler Labine, Missy Peregrym, Rick Gonzalez, Valarie Rae Miller, Nikki Reed, Kevin Smith, Jamie Kennedy, Henry Mah, Jessica Stroup (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(31)

Obsahy(1)

Sam je průměrný jedenadvacetiletý mladík, který pracuje (no spíš nepracuje) v supermarketu v Seattlu a volné chvíle tráví s tlustým kámošem infantilními žertíky všeho druhu. Průměrným by určitě zůstal i nadále, kdyby jeho rodiče v mládí neprodali jeho duši ďáblu za nějakou tu službičku. Nicméně teď, když oslavil 21. narozeniny, je Satan zpět a požaduje něco na oplátku. A není to nic menšího než nahánění uprchlých duší zpět do Pekla. Komediální seriál z pera Kevina Smithe z TV stanice ABC. (Looser)

(více)

Recenze (114)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No tenhle serial rozhodne nemuze konkurovat serialovejm spickam, na druhou stranu, ani se o to nesnazi a jde mu jen o pobaveni a to zvlada vice nez slusne. Prvni pulka serialu je sice takova dost stereotypni, dostanou tip na uprchlou dusi a lapac, nabehnou na ni, dostanou na prdel, vymysli plan, vyhrajou, konec a takhle to de nakejch 8 dilu. Ale pak se zacne dej ozvlastnovat, pridou na scenu dalsi demoni, svrhnuti Satana a otazka, kdo je ci potomek a objevi se i par tajemstvi a dej pekne dostane na obratkach, takze doufam, ze druha sezona skutecne vznikne. No a jinak je zde skutecne patrnej dohled Kevina Smithe, nektery dialogy fakt nemaj chybu, ale zase zadna kulervouci sranda to neni, obzvlast, kdyz hony na uprchly duse jsou obcas docela drsny, par lidi zarve a spadne to obcas i trochu do vazna. Ale celkove se to povedlo skloubit dobre. Navic i triky jsou docela uchazejici. No a co se tyce hercu, hlavni hrdina v podani Harrisona je takovej dost nevyraznej nouma, ale zachranuje to jeho vymletej kamos s milionem dementnich napadu v podani Labinea. Treti do party, Gonzalez, ma sem tam slusnej vystup a ackoliv neni kdovijakym prinosem, ani nijak nerusi. No a co se tyce hlavni super pipiny, tak to je fakt kocka a obcas taky zvladne nakej vtipek, na druhou stranu, jeji vecny dohadovani se s hlavnim hrdinou, omlouvani se a reseni vztahu je misty otravny. Na zaver jsem si nechal osobu nejzasadnejsi - Satana. To je snad zivotni role Raye Wisea, kterej si ji viditelne uziva, charisma by moc rozdavat a dela presne to, co by se od Satana dalo cekat, lze, naseptava, snazi se, aby se mu upsalo co nejvic lidi, ma cernej smysl pro humor, libuje si v ruznejch nehodach a to vse zvlada s okouzlujicim usmevem. Celkove slabsich 5*, pricemz dojem hlavne vylepsuje druha polovina serialu, takze doporucuju nenechat se po prvnich dilech odradit, i kdyz ani ty rozhodne nejsou spatny. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Brett Harrison je chudák. Herca z tak prehnanou gestikuláciou by ste hľadali ťažko. Veď ten človek pozná iba jednu polohu: úsmev. A tým sa snaží odohrať celú paletu emócií. Keď je sám a má sa tváriť smutne, tak to ešte celkom zvláda, ale akonáhle má hrať s niekým, alebo čo horšie; viesť s niekým dialóg, je to úbohé a žalostné. Práve on bol hlavným dôvodom prečo som to vypol po piatej časti. Inak teda taká neurážajúca oddychovka, s pár dobrými gagmi a nápadom. Kevina Smitha z toho ale teda vôbec neni cítiť. ()

Reklama

Redík 

všechny recenze uživatele

Pekelná pohádka o jednom průměrném zaměstnanci supermarketu, jehož duši rodiče zaprodali ďáblu. Nápad to není vskutku špatný, ale dokáži si velmi lehce představit jak by skončil v propadlišti seriálových dějin, kdyby se nedostal do rukou Kevina Smithe. Kevim Smith dal seriálu řád a nakonec z toho vznikla vcelku zajímavá podívaná. Každý díl nám nabídne jednu uprchlou duši z pekla, která musí být zpět do pekla navrácena, romantickou linku mezi Samem a Andi a postupem času i další dějové linie ohledně Samova původu, zničení ďábla a života dalších démonů v našem světě. Postavy seriálu jsou odlišné a velmi rozmanité, avšak jejich potenciál nebyl zplna využit. I tak se bylo na co dívat... mou nejoblíbenější postavou je bezesporu sám Ďábel. Ve ztrvárnění charismatickým hercem Rayem Wisem se dostává do podvědomí diváka ne jako krutý tyran, ale spíše jako usměvavý hodný strejda, který si z kažého rád děla blázny. Stejně tak dobrou postavou je Samův přítel Sock jehož nevymáchaná huba trousí jednu vtipnou hlášku za druhou a způsobí nejednu komickou situaci. Hlavní hrdina Sam za těmito dvěma poněkud zaostává, ale pokud se na obrazovce potká s překrásnou Missy Peregrym, člověk si nepřeje nic jiného než aby ti dva byli konečně spolu. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Nemyslím, že by šlo o špatný seriál....třeba myšlenka Ďábla a jeho chytače duší je super, postava samotného Ďábla byla také super zahraná (neskutečně zlomyslný týpek, člověk si ho dokonce oblíbil), Missy je prostě nádherná a největší plus seriálu byla postava Socka. Tenhle bláznivej týpek a jeho neskutečný hlášky u mne tento seriál zvedly o jednu hvězdu. Naopak dojem silně ubírá postava Sama (bezcharismatický herec, který věčně koktá, když má něco říci) a hlavně Ben - nejodpornější postava celého seriálu (zlatí démoni). Myslím si, že bylo rozumné další natáčení zrušit, i když škoda toho konce...je takový nemastný, neslaný. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

To co po prvním díle vypadalo jako naprostá pecka, se postupně rozmělnilo v táhlé a opakované nudné nic které ani pár slušných hlášek nezachránilo. Postava ďábla se nikam neposunula, zápletka jednotlivých dílů se trapně opakovala, děj stagnoval. Předčasné ukončení seriálu je zcela pochopitelné. Za mne 45% za první dva díly. ()

Galerie (128)

Zajímavosti (1)

  • Epizoda 13: chlapci bydlí v bytě 508. 5+0+8=13. (kukentipla)

Reklama

Reklama