Reklama

Reklama

FlashForward - Vzpomínka na budoucnost

(seriál)
  • Česko Záblesk budoucnosti (více)
Drama / Sci-Fi / Mysteriózní / Thriller
USA, (2009–2010), 15 h 46 min (Minutáž: 41–44 min)

Předloha:

Robert J. Sawyer (kniha)

Hrají:

Courtney B. Vance, Joseph Fiennes, Jack Davenport, Zachary Knighton, Peyton List, Sonya Walger, Christine Woods, John Cho, Brían F. O'Byrne (více)
(další profese)

Epizody(22)

Z ničeho nic se objeví tajemné světlo a téměř všichni lidé na světě padnou do bezvědomí. V tomto stavu před očima vidí vlastní život, jak bude vypadat za šest měsíců. Jednotka elitních agentů FBI se snaží záhadu vyšetřit a lidé si začnou uvědomovat, že budoucnost se vždycky může změnit. Najděte odpovědi a pronikněte ještě hlouběji do příběhu plného hádanek díky skvělému bonusovému materiálu. Uvidíte mimo jiné i celou sérii od pilotního dílu až po poslední epizodu. Uslyšíte, jak natáčení vnímali herci a štáb, a budete mít příležitost znovu prožít každý nečekaný dějový zvrat v celé sérii. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (386)

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Skvělý rozjezd, hluchý prostředek, strhující závěr. Za slabinu seriálu považuji bohužel ústřední trojici (hlavní hrdina s manželkou a parťákem), kteří jsou co se týče sociální inteligence (mezilidské vztahy) na úrovni prvňáčků. Strašlivé natahování jejich vztahů a protivenství nejspíš seriál potopilo a zazdilo pokračování. Opravdoví herci ve vedlejších rolích na sebe strhávali pozornost, kdykoli dostali prostor, zejména J. Callis v závěru, průběžně slušný D. Monaghan -- tihle dva snad jako jediní dokázali i hrát tělem -- ale i další (Williams, Jay). Nebudu mít připomínky k nepravděpodobnému deus ex machina odhalení v úplném závěru... protože o to přece šlo, že. ()

fremy 

všechny recenze uživatele

Seriál, který má po Lostech dobře našlápnuto. Zahrávání si s časem a zdánlivá spletitost minulosti s budoucností mi nedělá problémy při orientaci v ději. Kladnými body je obsazení známých tváří a očekávání něčeho velkého... vždyť sami víme, co se nám stane 30. dubna 2010 ve 7:00h (SEČ) [4/29/2010 22:00 PT] ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Pilot: Hodně slibný rozjezd jednoho z nejočekávanějších seriálů letošní sezóny. Postavy jsou zatím jen lehce načrtnuté, ale některé už vykazují velký poteciál. Demetri Johna Cho na mě zatím zapůsobil nejvíc a Joseph Fiennes taky není špatný. Uvidíme co bude dál. FF si rozhodně pozornost zaslouží. První a asi i poslední série: Bastardi jedni. Zrušit seriál, který měl být náhradou ZTRACENÝCH ještě před tím, než je nahradit mohl je dost podivné. FF se pomalu rozbíhal logicky proto, že budoucnost byla hodně daleko a bylo třeba říct hodně před tím než mohl děj začít gradovat a poslední díly jsou toho názornou ukázkou. Tajně doufám, že si fanoušci druhou sérii nějak a někdy přece jen vydupou, protože tahle show měla velký potenciál a sotva když z něj začala těžit a mohla si získávat přízeň všech lidí všude tak byla škrtnuta. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

V podstatě jde o jedno. Vytvořit "coolovost" a pak se jen tak doplácat k nějakému konci. Ta "coolovost" je v tomto případě výpadek, který zamotá osudy několika relativně sympatickým postavám. Nějaký konec znamená, že vlastně je jedno, jak to skončí, hlavně že se mají všichni rádi. Nebylo to špatný, ale mohlo to být lepší. Zatraceně lepší. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ je to veľmi zaujímavý seriál. Jeden z tých pri ktorých mi nevadia, tie dlhé prestávky, ktoré sa týkajú ľúbostného života všetkých postáv. Za to by som dala také veľké plus. 80% Len sa modlím aby sa z toho nestalo niečo ako bolo Lost, aj to bolo na začiatku veľmi dobré ale neskôr sa to natoľko zamotalo, že som nestíhala vnímať. ()

Galerie (284)

Zajímavosti (14)

  • Postavy Marka Benforda a Bryce Varleye byly pojmenovány podle autorů sci-fi románů Gregoryho Benforda and Johna Varleyho. Oba zmínění autoři jsou známí svými příběhy o časových paradoxech. (Greg)

Reklama

Reklama