Reklama

Reklama

Doteky osudu

(seriál)
Trailer
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi
USA, (2012–2013), 19 h 4 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Kiefer Sutherland, Gugu Mbatha-Raw, Danny Glover, Titus Welliver, David Mazouz, Elijah Nelson, Mark Ivanir, Amy Sloan, Jude Ciccolella, Dahlia Salem (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Seriál sleduje příběh otce, který při 11. září ztratí ženu a musí se sám starat o svého autistického syna, který nejen že za celý svůj život nepromluvil, ale také nesnese od nikoho jakýkoliv dotek. Jednoho dne jeho otec zjistí, že čísla, která syn neustále píše, v sobě mají skrytý význam a dokonce mohou předpovědět budoucnost. (Pongin)

(více)

Recenze (182)

Nyck 

všechny recenze uživatele

Postupem času Touch sklouzává do stereotypu, bohužel. Nicméně jak už bylo zmíněno, intro je famózní a nápad sám o sobě docela originální. ()

Avari.73 

všechny recenze uživatele

Skvěle promyšlený seriál s parádními herckými výkony. Zatím je to za pět, ale čas ukáže. Potenciál je velký a doufám, že přijde nějaká hlavní linka a ne jednotlivé případy. Edit : Už sleduji druho řadu a těch pět asi nechám. Chytrý seriál, jehož klad je i největším záporem - pomalé tempo. V dnešní době, kdy se lidé nedokáží delší dobu soustředit, je tohle dost velký problém. Žádná střelba, žádné smrtící chvaty, prostě jen chůze z bodu A do bodu B a C atd. Komu nevadí pomalejší tempo vyprávění, tak doporučuji. ()

L_A_D_A_S

všechny recenze uživatele

Hodnocení po dvou dílech, zatím bez hvězd. Vypadá to slibně ale trochu se bojím Alcatraz syndromu tedy, že se v každym díle někdo potká s někym a tim to hasne. Nic víc se nestane. Také si pěstuju pořádnou averzi vůči hlavnímu dětskému hrdinovi který ač je "chytrej" tak si neváží ničeho a dělá jen samý blbosti. Být Kieferem Sutherlandem tak ho i přes jeho vysoký věk nacpu do babyboxu ať se o něj starají jinde. ********** Po dvou dílech už jsem se k seriálu nevrátil a ani to neplánuji.. Seriál mě nezaujal a nehodlám marnit čas na takovýho malýho spratka. ()

Zagi20 

všechny recenze uživatele

Velké nadšení ze skvělého pilotu velmi rychle vystřídalo kruté vystřízlivění. Asi po třetím dílu u mě seriál upadl v zapomnění. Nicméně pilot se opravdu povedl, ale dál už to mou pozornost neudrželo, takže proto ty 3 hvězdy. ()

Roseinka 

všechny recenze uživatele

Sice je to zatím hodnocení po prvním díle, ale musím říct, že byl naprosto úžasný! Ještě pořádně nevim, co se tam bude dít, ale fakt mě mrazilo. Tohle téma zbožňuju, takže se moc těšim na další díly. ///// Po sedmém díle mám stále stejný názor. Propletené příběhy lidí mě velmi dojímají, co díl, to mám husinu. A Jake je naprosto okouzlující dítě. Tomuhle seriálu náleží zatím plný počet!/// S nadšením sleduji další řadu a musím říct, že to je jeden z mála seriálu, co má opravdu smysl a pointu, doslova bych řekla že má poslání. Je to perfektní seriál! ()

Narcis 

všechny recenze uživatele

Taky fandím Timu Kringovi k úspěchu a ještě více mému seriálovému bohu Kieferu Sutherlandovi. Mě osobně toto připomělo spíše Flashforward a samozřejmě Kringovy předchozí děti - Hrdiny. Potvrdilo se mi to, co jsem věděl už při sledování 24 hodin - Kiefer je herec, který před kamerou vypadá dobře za všech možných okolností - ležící na zemi, zmoklý a nebo v reflexní vestě a taky SAMOZREJME to, že dokáže bravurně zahrát milujícího otce - takto se už předvedl v 1.sérii 24 hodin a zde je tedy tato role stejně uvěřitelná, byť diametrálně odlišná - to, že náš new hero schytá 2x nakládačku během jedné epizody byl tak trochu i šok - v predchozi roli by z protivnika nezbyl ani mastnej flek... njn, tento hrdina rozhodně netrpí žádnou "nadpřirozenou" schopností ... Samozřejmě mě to vcuclo během pár chvil k čemuž přispělo i kvalitní umělecké intro jaké jsem viděl naposledy ve Hře o trůny ... Doufám, že si seriál udrží laťku danou první epizodou a vyhne se syndromu některých seriálů - po prvním díle (pár dílech) propad, který se přinejlepším v polovině seriálu "zmátoří" (jako např. v druhé půlce skvělý Flashforward nebo Jericho) - myslím, ale že díky Kieferovy to ale za všech okolností bude stát za to ... ()

zuza99 

všechny recenze uživatele

První série byla nadprůměrná, zato druhá mě málem unudila k smrti. V té první totiž byly velice zajímavé prolínající se příběhy, to v druhé poměrně chybělo. Herecký výkon Avrama, k tomu se snad ani vyjadřovat nechci. Mám pocit, že bych to i já zahrála lépe. Jack mi lezl na nervy tím, jak pořád někam zdrhal, vím že to byla podstata seriálu, ale občas jsem měla chuť mu jednu vlepit. Alespoň měl seriál důstojný konec. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Jake!!! Jake!!! Jake!!! Nic proti Kífrovi, přece jenom 1. série 24 Hours odstartovala veškeré moje seriálové nadšení, každopádně by za každý tenhle jeho debilní řev na svého syna měl dostat facku, protože takhle dopředu kazit seriál, který se už podle prvních 5 dílů zjevně propadne do stejných hlubin, jako tomu bylo v předchozích Heroes, je za prvé celkem zbytečné a za druhé to pro člověka není zrovna příjemné, obzvlášť když si jednou pustí 3 díly za sebou před spaním a snaží se potom usnout, přísahám, že mě to jeho "Jake!!!" asi 3x vzbudilo. S Touch jsem skončil před posledním dílem 1. série a už mě ani nenapadne to znovu zapnout, opravdu nechci koukat na další průměrný seriál, ve kterém je trocha naděje, u kterého si po pár sériích řeknu: "Proč na to kur*a vůbec koukám?", stejně jak tomu bylo s HIMYM, Heroes, Walking Dead atd. Zbytečná ztráta času. ()

Pyth 

všechny recenze uživatele

Pilot byl vybornej, bohuzel postupem casu to ztratilo u me na atraktivite... pilot 5* a zbytek je tak nak prumer.. :) ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Průměr....první řada mne po třech dílech začala nudit...na začátku se odněkud vyhrabe nějaké číslo...a pak hromadou neskutečně neskutečných náhod se všechno nějak vyřeší a tak to běží v podstatě díl po dílu... Konec série byl lepší a proto jsem se pustil i do druhé řady, která měla klasickou zápletku v boji klaďasů proti zlotřilé a všehoschopné světové korporaci. Prostě průměr.... ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Ve zkratce : Kieferův syn Jake má nadpřirozenou schopnost. Napíše na papír pár čísel a chudák Kifer místo toho aby naháněl teroristy, bloudí New Yorkem s papírkem a hledá mezi čísly nějakou spojitost. Do toho sem tam malý Jake zdrhne z ústavu, takže Kiefer nahání i jeho a věty jako "Stop, Jake!" a "Wait, Jake!" zazní v každém díle častěji než "fuck" v Pulp Fiction. Po 4 dílech s tím sekám, protože tohle se vážně nedá. Společně s Missing největší letošní seriálové zklamání. ()

Související novinky

Stihne Jack Bauer celý den za 12 hodin?

Stihne Jack Bauer celý den za 12 hodin?

15.05.2013

Zní to jako velký návrat. Akčně-špionážní seriál 24 hodin, pracující s konceptem „reálného času", vydržel na obrazovkách úctyhodných osm sezón a jeho poslední část měla premiéru přesně před třemi… (více)

Filmový Jack Bauer ještě drsnější?

Filmový Jack Bauer ještě drsnější?

30.01.2012

Kiefer Sutherland se minulý týden úspěšně vrátil na televizní obrazovky v pilotu Touch, mysteriózního dramatu, ve kterém hraje otce chlapce se schopnosti předpovídat budoucnost. Přesto se podle… (více)

Reklama

Reklama