Reklama

Reklama

Doktorka z Dixie

(seriál)
  • USA Hart of Dixie (více)
Trailer 1
USA, (2011–2015), 51 h 38 min (Minutáž: 40–41 min)

Tvůrci:

Leila Gerstein

Hrají:

Rachel Bilson, Wilson Bethel, Scott Porter, Jaime King, Laura Bell Bundy, Cress Williams, Tim Matheson, Kaitlyn Black, Brandi Burkhardt, McKaley Miller (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(76)

Zoe je mladá talentovaná lékařka, jejím snem je kardiochirurgie. Je ale tak zaujatá prací, že nedokáže vidět v pacientech lidi. Je si jistá, že dostane místo v nemocnici, ale šéf kliniky jí vytkne nedostatek citu. Podmínka pro získání místa je, že stráví rok jako praktická lékařka mezi lidmi. Zoe odjíždí do BlueBell, kde jí už čtyři roky nabízí místo místní lékař. Malé město je pro ni jako noční můra, ale zachrání život pacientce při porodu. Pak se dozvídá, že lékař, který si přál, aby po něm přebrala praxi, byl její otec. Rozhodne se zůstat a nevzdat se bez boje. (TV Nova)

(více)

Videa (58)

Trailer 1

Recenze (118)

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Je to chytlavé a člověk se do toho uplete ani neví jak. Zoe je prostě pinda, která nemá hranic a člověk si ji nemůže oblíbit (tedy alespoň já), ale všechny ostatní postavy jsou super. Stále se tam vytváří umělé a nesmyslné problémy, ale i tak to žeru. Poslední série byla velice důstojným zakončením a já jsem spokojen, i to taneční číslo na konci poslední epizody bylo parádní. ()

X@triX 

všechny recenze uživatele

Už dlhodobo som stotožňený s myšlienkou, že čím väčšie blbosti ťa trápia, tým sa máš lepšie. Akonáhle si to uvedomíš, bude ti o čosi lepšie. Títo ľudia sa musia mať ako v nebi, lebo riešia nenormálne ko**tiny a ešte to tvorcovia natiahnu skrz epizódu. Uži si túto pregýčovanú telenovelu, pretože svet je úplne iný aj v skutočnej Alabame. Oh a ešte čosi, Rachel na to nestačí ani zďaleka a moja favortika z Jumpera padá až na dno. Naopak asexuálne pôsobiaca, ale sexi Jaime zaujala. ()

Reklama

Florfila 

všechny recenze uživatele

Tohle je snad ten nejpitomější seriál jaký jsem kdy viděla. Malý město, všichni se všema - klasika. A celý tohle šílený jižanský město randí a tráví čas se špatnými a ještě špatnějšími protějšky a kecaj nesmysly, jak je to správný. A sama Hartová? Samolibá blbka, která si z každýho mužskýho dělá poskoka a ti mužský skáčou jako čoklové kolem kosti. Všude samá polní cesta, ale Hartovka si to štráduje ve dvaceticentimetrových štokrlatech a minišatičkama z NY. No hrůza!!! Ale stejně na to koukám jak blbá, protože se zasměju a protože je to tak blbý, že se na to nedívat nedá. A taky proto, že Lemon a Wade jsou cool!!!! ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Tohoto seriálu jsem se opravdu bála, ale překvapivě jde o celkem příjemnou oddechovou podívanou. Rozhodně to není seriál, na který bych se každý týden třepala nedočkavostí, nepřináší nic nového, ale svým uvolněným pojetím, příjemnou hudbou a sympatickou hereckou sestavou rozhodně neurazí, když není po ruce zrovna nic jiného. Rachel Bilson v pohodě seriál utáhne. Prostě taková pohodovka do špatného počasí. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Veľmi sympatická záležitosť postavená na parádne prepracovaných a veľmi unikátnych postavách. Sympatická doktorka Zoe Hart, charizmatický starosta Lavon Hayes, super intenzívna Lemon Breeland, Wade Kinsella bez trička a golden boy George Tucker sú len niektorí z mnohých zábavných charakterov v Bluebell. Ide v podstate o takú južanskú malomestskú telenovelu so sviežimi komediálnymi prvkami, no napriek tomu je Hart of Dixie prudko pozerateľné. ()

Galerie (603)

Zajímavosti (7)

  • Název seriálu si pohrává s příjmením hlavní postavy Zoe Hart (Rachel Bilson) a přezdívkou pro stát Alabama "Heart Of Dixie", neboli „srdce jihu“. (hellstruck)
  • V oblasti, ve které se natáčí interiéry Wadeova (Wilson Bethel) baru "Rammer Jammer", probíhá také natáčení seriálové restaurace „Merlotte's“ ze seriálu True Blood (2008). (hellstruck)

Reklama

Reklama