Reklama

Reklama

Spider-Man: Daleko od domova

  • USA Spider-Man: Far from Home (více)
Trailer 7
USA, 2019, 130 min

Obsahy(1)

Peter Parker se vrací ve snímku Spider-Man: Daleko od domova, který je další kapitolou filmové série Spider-Man: Homecoming! Náš dobrý soused a superhrdina se vydá se svými kamarády Nedem, MJ a ostatními na prázdniny do Evropy. Petrův plán nechat na pár týdnů superhrdinství a užívat si vezme brzy za své, neboť Spider-Manovi zkříží cestu agent Nick Fury. Ten po Peterovi chce, aby mu pomohl vypátrat, proč na starý kontinent útočí obří elementálové. (Falcon)

(více)

Diskuze

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

SPOILER! Tak nebylo to vůbec zlý, jednička se mi líbila asi o fous víc, hlavně záporak tam byl lepší. Mystéria jsem si přál na velkém plátně už v době Remiho trilogie, ovšem myslím že úplně jeho potenciál nenaplnili a ještě škoda, že z něho udělali jen jednorázovku. Rozhodně nepřekvapil a kdyby se z něho nakonec opravdu vyklubal hrdina, nebo k tomu byl nakonec donucen a v konci byl jeho přerod v hrdinu, asi by to bylo mnohem větší WOW ale jinak jsem se bavil, hlavně titulková a potitulková scéna pobavila a zaujala, hlavně druhá a jsem rád, že se nanaplnili zvěsti o tajné invazi, protože Talos v téhle podobě má strašný charizma a chci ho v MCU víc, mnohem víc a myslím že ta scéna potvrdila i ty plány Marvelu, že se chtějí víc zaměřit na vesmír a kdo jiný by tam měl zamířit než Fury :D

Takže zamě rozhodně příjemná poslední tečka za touhle fází :)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Vorvancos

Vorvancos (hodnocení, recenze)

Jsem spokojenej. Klasika co pobaví. Chybělo nějaký překvapení,ale tady to asi ani nešlo. A nevím jak přesně si zařadit koncovou potitulkovou.

Uživatel Ratemus smazal svůj příspěvek.

hrdybuzik

hrdybuzik (hodnocení, recenze)

dalsia sracka, to disney vykupuje listky aj v cine, neverim tomu, ze existuje tolko retardov, ktory by stracali cas s tymto hovnom

na příspěvěk reagoval Ratemus

 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Mne stačí, že tě tu vidím neustále online, takže jaký máš život, si není od toho těžké odvodit. Já mám život smysluplný. Jak to vedu? :-D Mám přítelkyni, mám práci, mám kamarády, starám se o zahrádku a něco dělám pro své tělo - to si myslím, že k normalnímu životu naprosto stačí. Ty máš jen blbé (primitivní) kecy a internet. A to má k normálnímu životu hoooodně daleko.
Takže mi dva se nemůžeme vůbec srovnávat, já jsem někde úplně jinde, demente :-))

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ratemus

ty hele, do toho jaký mám život je jednak všem buřt a za druhý, že to zrovna píše onen kolega a jestli já podle něho mám život na piču, (by mě zajímalo jak ví, jaký mám život) že se ti nepochlubil jaký život on má a jak to vede/vedl tady. Pro příště bych všem "kolegům" a diskutujícím doporučil, aby se vyhnuli diskuzi, která vybízí někoho k sebevraždě, či se jenom o tom zmiňuje, bude to tak pro všechny "kolegy" mnohem, mnohem lepší. 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Ja si v čj Marvel naposledy pořídil akorát 1602 a teď Logana, odebírám od Aarona Avengers a Thanose a Strange jinak ten další Marvel nekupuji... Gog, Spiderman/Deadpool, Deadpool a další...ještě tedy půjdu do X-Menů, ti od whedona jsou dobří

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Ty jsi to skutečně neviděl...nimi tak je příběh co jsi napsal bohatší než celá ep 8

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Když já mám ve wishlistu hromadu jiných věcí, navíc tento Spiderman mě zrovna dvakrát nezajímá..to se víc chystám pořídit Immortal Hulk...když jsme u Marvelu...ale já rád že Strange bude pokračovat a zrovna ten od Catese...

 (hodnocení, recenze)

Co se dovíme v tomto filmu. Spiderman jezdí se školkou na dovolenou a dokonce i do Evropy .Kde narazí na CGI kreatury jako by byl v njůjrkru.Konec filmu a jedno selfie na rozlučku.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Související novinky

Jake Gyllenhaal se upsal dalšímu komiksu

Jake Gyllenhaal se upsal dalšímu komiksu

30.08.2021

Přestože se roky držel v komorních a nezávislých filmech, v posledních letech se Jake Gyllenhaal přesunul do blockbusterové produkce. Ve Spider-Man: Daleko od domova ztvárnil záporáka Mysteria a brzy… (více)

Trailer na Spider-Mana porazil Avengers

Trailer na Spider-Mana porazil Avengers

26.08.2021

Myslím, že odpověď na otázku, kterého superhrdinu mají vlastně lidé nejradši, je díky posledním pár dnům už docela jasná. Fanoušci zkrátka milují Spider-Mana, nebo spíš – Spider-Many. Jakmile totiž… (více)

Oscarová Olivia Colman se připojuje k Marvelu

Oscarová Olivia Colman se připojuje k Marvelu

20.04.2021

Herečka Olivia Colman (Favoritka, The Father) se letos uchází o svého druhého Oscara, má za sebou taky čerstvě druhou sérii seriálu Koruna, v němž ztvárnila královnu Alžbětu II., a rovněž nadabovala… (více)

Alfred Molina by se mohl vrátit jako Dr. Octopus

Alfred Molina by se mohl vrátit jako Dr. Octopus

08.12.2020

Po dřívějších zprávách, že ve třetím samostatném filmu o Spider-Manovi s tváří Toma Hollanda se má objevit herec Jamie Foxx znovu jako Electro, tedy postava, již ztvárnil už v roce 2014 ve snímku… (více)

Reklama

Reklama