Reklama

Reklama

Jack Ryan

(seriál)
  • USA Jack Ryan (více)
Trailer 2
USA, (2018–2023), 25 h 20 min (Minutáž: 40–65 min)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

John Krasinski, Wendell Pierce, Michael Kelly, Abbie Cornish, Betty Gabriel, John Hoogenakker, Ali Suliman, Nina Hoss, Dina Shihabi, Jordi Mollà, James Cosmo (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(30)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (105)

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Nejlepší akčně-špionážní film poslední doby. Johna Krasinského jsem si těžko představoval v akční roli, možná vzhledově podobný Zacharymu Levi, ale roli analytika zvládá bravurně. Na Jackovi se mi líbí spousta lokací během samotné série. Jednou se děj odehrává na Marocké poušti a vzápětí v Paříži. Třetí řada dokonce přinesla aktuální téma Ruska, Ukrajiny odehrávající se v ČR, dokonce s paní prezidentkou. Natáčelo se v Čáslavi, Praze a jinde. Nechybí ani spousta akce. Tohle až čtvrtou sérii skončí bude rozhodně chybět. (Hodnocení za 1. - 4. sérii - konec) ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Akoby to vyzeralo keby Jim nepracoval pre paper company, ale isiel k armade, odkial by sa po zraneni dostal do CIA kanclu? Presne takto. Serial v kazdej rovine v pohode. V ziadnej sa ale nejak neprekonava. Proste ok spionazny thriller s obcasnou solidnou akciou. Nic epicke. Nic prelomove. 75% a rad si pozriem 3 seriou. Ale nebudem zomierat nedockavostou. ()

Reklama

Mazarini 

všechny recenze uživatele

Musim to proste napsat. Proc je to vse tak pitomoucke? Divoke nahodicky, predvidatelne zvraty, iracionalni chovani skoro vsech postav, infantilni dialogy a milostna zapletka. Vsechno do sebe zapada neskutecne nerealne a jednoduse az to boli. Zbytecny, nekreativne klisovity snimek, ktery jsem si pustil jen diky Krasinskemu a na to asi tvurci i spolehali... ()

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

__1.séria__ Tento seriál som zhltol ako malinu, prisadol a za jeden deň prvú sériu pozrel, som sa od toho nemohol odtrhnúť. Dosť pôsobivo natočené, dobré obsadenie, vyhrotené scénky, úderná účelová akcia, ušité na dnešnú dobu. Je tam cítiť že to bolo v schopných rukách tvorcov ako Morten Tyldum. /95%/ __2.séria__ Po výbornej prvej sérii, riadny pád dole. Strašne nesúrodé, prvý diel ešte ako tak ale potom to postupne pláva na banálnosti, nemá to takú údernosť, hlavne záverečný diel je ako vystrihnutý z Ramba, som čumel ako puk ako hravo likvidujú venezuelskú prezidentskú ochranku priam vystrihnuté ako z béčkového filmu. /65%/ __3.séria__ Strašne ničotne utahané vákuum. Bojoval som s tým čo to dalo ale po niekoľkých suchých dielov som to vzdal. Strašne prázdne, dejovo úplne suché béčko, bez zápalu, iskry. Bál som sa toho od začiatku a tak to aj dopadlo. Už záver druhej série išiel dosť do kytiek. 3. Sériu som chcel vidieť hlavne kvôli našim lokáciam. /30%/ ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Tak prvně, pohled Kravíhoxischtu odpovídá tak kocourovi v botách ze Shreka, ne ošlehanému agentovi CIA. Jako jeho Femme fatal obtloustlá Abbie Cornish. Prezident USA s vizáží narkobarona. Casting opravdu místy špatný vtip. Celá zápletka pak poměrně laciná, plná tisíckrát viděným klišé, hraná šíleně na náhodu a dopředu předvídatelná a plná blbin a nelogičností. Šéf oddělení CIA islámista. Milenka Kravíhoxichtu shodou náhod epidemioložka pracující v nemocnici, kam je odvezen prezident po... nebudu spoilovat. Komunikace hlavních antagonistů a jedné z dcer přes videohru. Tohle má být Tom Clancy nebo pohádka na dobrou noc bandě lobotomií prošpikovaných hlav? WTF. Samotné vyvrcholení 1. série poměrně slabé. Jak tohle může mít 82%. Druhé sérii šanci rozhodně nedám s ohledem na to, že je hůř hodnocená než první a ta mě většinu času nebetyčně srala. 51% ()

Galerie (164)

Zajímavosti (35)

  • V epizodě je na monitoru zobrazena mapa letiště v České republice. Už na první pohled jde ale vidět, že názvy a polohy měst vůbec nesedí s realitou a že je mapa špatně (Ostrava je zobrazena vedle Prahy apod.) (TheEvilTwin)
  • Vlajka prezidenta České republiky, známá také jako prezidentská standarta, má v seriálu nesprávnou podobu. Podoba je na první pohled natolik podobná, že to muselo být nejspíš úmyslné. Reálnou standartu lemují české státní barvy přibližně ve trojúhelnících, uvnitř se nachází velký státní znak s nápisem: „Pravda vítězí,“ na červeném praporu zavěšeném na lipových větvích s listy. V seriálu je standarta lemovaná taktéž českými státními barvami, ale obyčejně na střídačku, uvnitř se nachází grafika v podobě erbu rozdělená na tři části s českým lvem, upravenou moravskou orlicí a zlatou korunou. Z nápisu je vidět jen druhé slovo, které je „především“, navíc na modrém praporu. Prapor je pak zavěšený na bukových větvích s listy. (tom.nosek)

Související novinky

Daredevil nabírá nové tvůrce

Daredevil nabírá nové tvůrce

29.10.2023

Nedávno vyšla zpráva, že Marvel kompletně překopává svoji televizní strategii a uchýlí se nyní k tradičnímu formátu pilotů, showrunnerů a tzv. writer’s room (menších skupinek scenáristů, kteří mají… (více)

Poslední řada Jacka Ryana dorazí už v létě

Poslední řada Jacka Ryana dorazí už v létě

10.05.2023

Amazon oznámil, že čtvrtá a zároveň poslední řada seriálu Jack Ryan dorazí na obrazovky oficiálně už 30. června. V rámci projektu se jedná o nejkratší mezeru mezi jednotlivými sériemi – mezi první a… (více)

Filmový Rainbow Six je na cestě

Filmový Rainbow Six je na cestě

17.01.2023

Studio Paramount čerstvě oznámilo novou adaptaci Toma Clancyho. Tentokrát se bude jednat o román Rainbow Six, jenž bude navazovat na snímek Tom Clancy: Bez výčitek a tudíž se v něm vrátí i Michael B.… (více)

Pokračování Planety opic má název i obsazení

Pokračování Planety opic má název i obsazení

29.09.2022

Pokračování Planety opic ponese oficiální název Kingdom of the Planet of the Apes, tedy Království Planety opic, přičemž studio 20th Century oznámilo, že začátek natáčení vypukne už za měsíc. V… (více)

Reklama

Reklama