Reklama

Reklama

Falcon a Winter Soldier

(seriál)
  • USA The Falcon and the Winter Soldier (více)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(6)

Po událostech Avengers: Endgame se Sam Wilson (Anthony Mackie) spojí s Buckym Barnesem (Sebastian Stan) pro mezinárodní dobrodružství, které otestuje jejich schopnosti a trpělivost. (Cever)

Recenze uživatele TheJokerCUZ k tomuto seriálu (3)

Nový řád světa (2021) (E01) 

Kdybych nevěděl pod jakou značku tenhle projekt spadá, asi bych si další díl pustil až po hodně dlouhé době. Pilotní epizoda nám rozjede pár zápletek, které jsou zatím ne až tak zajímavý. Efekty jsou stejně jako u Wandy na úrovni filmů, takže je aspon příjemný koukat na ty scény kdy Falcon si hraje na holuba. WinterSoldier je zatím klasicky totálně nevýrazný, nezajímavý, ironicky bohužel až na scény z jeho temné minulosti, ty diváka na par sekund dokážou zaujmout. Akce neni nijak převratná, taková ta klasika co už známe, ale neurazí. No nemůžu říct že mě to nějak nadchlo, nicméně zůstanu zatím příjemně optimistický a počkám si co nám přinesou další epizody... Jo a ten konec wtf? ()

Power Broker (2021) (E03) 

Jak řekl Dicaprio. "Měli jste mou zvědavost, nyní máte mou pozornost", tak zustanem u té zvědavosti v tomhle případě. Oproti první a druhé epizodě je znát první mírné zlepšení, zápletky už začínají být zajímavější, nicméně samotný příběh? uh.. Návrat záporáka Zeema, na kterýho jsem se mimochodem těšil, byl velmi slabý. Člověk nechápe proč z toho vězení neunikl už dřív. Neni ani zároven zdaleka tak zajímavý jako v civil war. Akce je téměř stejná jako v minulých dílech, takže by mohla leckoho už touhle dobou omrzit. Chemie mezi Samem a Buckym je taková nemastná neslaná, rozhodně z nich nebude nijak zvlášt ikonické duo pokud to takhle pujde dál. Nejzajímavější linka s novým kapitánem je v tomhle odsunuta na druhou kolej a tím dala šanci Baronovi nám udělat menší "asia underground tour", kde se vlastně neděje nic zajímavého až na pár momentů. Zatím nevím a netroufám si říct kam seriál dějově směřuje, ale pevně doufám že se to už nějakým způsobem rozjede a rozproudí to nějaké emoce celkově. Oproti Wandě, kde po konci dílu měl chut si divák hned pustit další díl, tady se nic takového neděje. No zatím se zdá že to nebude jeden z mých oblíbených projektů od marvelu.. Lehce nadprůměrná epizoda 6/10 ()

Celý svět se dívá (2021) (E04) 

No.. Z celého srdce bych opravdu rád o tomhle seriálu psal kladný recenze, jsem velký fanoušek MCU, ale nemůžu. Prostě je to těžký se na to koukat po skvělé Wandě a neubránit se nějakému srovnání. Vlastně tenhle seriál dělá hrozně chyb. Postavy se chovají stupidně, jednou chce Sam něco řešit nenásilně, vzápětí na to přijde na druhou schuzku oblečenej do boje připravenej to ukončit. Dialogy taky nejsou silná stránka seriálu, postavy nedostávají téměř žádný prostor aby si v divákovi vybudovali nějaké zalíbení, například je tu smrt, která asi měla být smutná pro někoho, ale bylo mi to uplně jedno a zároven mi byl ukradenej i smutek jeho partáka, protože prostě jsem tu postavu ani neznal, prakticky nepromluvil a byl tam spíš jen jako takovej ocásek. Kapitán Amerika v2.0 je postava, kterou snad nikdo nemůže mít rád a musí ho srát každá sekunda co je na obrazovce. Ne opravdu kdykoliv se tam zjeví, dojde na scénu uplně nějakým debilním zpusobem s ještě debilnějším prostorem a pak vlastně dělá všechno to, co od něj čekáte. Je to jedno velký a nudný klišé. Dokonce i Zeemo, na kterého jsem se tolik těšil je mi tady nesympatický a celkově i zbytečný. Aspon ta holčina dostala prostor a už trošku chápeme proč dělá to co dělá, nicméně je to hloupá teen u které by stačilo pár facek a poslat jí domu, asi narážka na Gretu Thunberg. Furt ale držím palce at nadcházející epizody mi už konečně dají nějakou uspokojivou podívanou. 45% ()

Související novinky

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Čtvrtý Captain America našel režiséra

Čtvrtý Captain America našel režiséra

09.07.2022

Před dvěma dny vstoupilo do kin po celém světě nejnovětší akční dobrodružství od studia Marvel pod názvem Thor: Láska jako hrom režiséra Taiky Waititiho a zatímco nový snímek o hrdinovi z Asgardu… (více)

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (více)

Kleopatra mění režisérku

Kleopatra mění režisérku

07.12.2021

Režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman, Zrůda) v krátkém časovém horizontu opouští již druhý velký projekt. Po zprávě, že se filmařka vzdala svého Star Wars projektu Rogue Squadron tak přichází… (více)

Reklama

Reklama