Reklama

Reklama

Malý pitaval z velkého města

(seriál)
  • angličtina Minor Tales of Crime from a Major City
TV spot 11
Československo, (1982–1986), 14 h 8 min (Minutáž: 49–63 min)

Režie:

Jaroslav Dudek

Scénář:

Jaroslav Dietl

Hrají:

Jiří Krampol, Ladislav Frej st., Michal Pešek, Pavel Zedníček, Josef Abrhám, Svatopluk Skopal, Jan Faltýnek, Vlastimil Hašek, Vlastimil Zavřel (více)
(další profese)

Epizody(15)

Na televizní obrazovku se vrací detektivní seriál Malý pitaval z velkého města podle scénáře Jaroslava Dietla v režii Jaroslava Dudka se známými a populárními herci. Opět se budete moci setkávat s partou pražských kriminalistů, kteří pátrají po pachatelích drobných i těch nejzávažnějších zločinů. U některých případů jim jde vše s úsměvem, u jiných do smíchu není nikomu, ani těm nejotrlejším. Skvělé herecké obsazení zajistí příjemnou zábavu i po letech. Vedoucím kriminalistického týmu je náčelník Břetislav Kubát (Ladislav Frej) a jeho podřízenými Rudolf Pekař (Vlastimil Hašek), Libor Krejcárek (Jiří Krampol), Kamil Hamřík (Pavel Zedníček) a nejmladší vyšetřovatel Jiří Otradovec (Michal Pešek). (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Cesty timem k tomuto seriálu (8)

Benjamínci (1982) (E03) 

Průměr navyšuji hvězdou za nádhernou okatou kožešnici v podání Magdalény Holendrové :-)  A vlastně za tu hvězdu může nejen tahle pěkná holka, ale také chvilka a vzpomínka na Mikiho Volka. ()

Jupiter (1982) (E06) 

Tady zvyšuji průměr o hvězdu díky Bartoškovi za výkon a za roli do které se výborně hodil. "C se čte v italštině jako č"... jó Bartoška... náš Marčelo :-) ()

Muž s punčochou (1982) (E08) 

Velký frajer... není to Kamilův příbuzný?... No ale stále mi to padá k průměru. To Bartoška v díle Jupiter byl o třídu větší frajer a vybojoval u mne jednu hvězdu navíc. ()

Kuchařinka (1982) (E09) 

Přidal jsem jednu hvězdu za Janžurovou. Nevybavuji si roli jakéhokoli žánru v TV či na jevišti, kde by nebyla naprosto skvělá. Geniální herečka, o tom žádná! ()

Autorka detektivních povídek (1986) (E11) 

Rázlová nepatří mezi mé extra oblíbené, ale jsou role na ni přímo napsané a tady to byla jedna z nich a byla v ní výborná... No... ale jestli autorka detektivek tak můj typ je jedině zahraniční... Tramellová (Základní instinkt) :-) ()

Kasař (1986) (E13) 

Jedna hvězda přidána za Rudolfa Hrušínského. Kdo jiný by měl s takovou parádou hrát starého kasaře? Můj český Jean Gabin. ()

Narkomani (1986) (E14) 

Vzpomínám si, že toto a pár podobných českých filmů (např. Mravenci nesou smrt, na kterém jsme byli s partou v 80l. v kině) mělo na nás dost velký výchovný vliv. Ikdyž já jsem byl osobně od závislostí vždy hodně daleko, tak vím, že na nás všechny z toho šel strach a opovržení vůči feťákům a nevím o nikom z nás, kdo by chtěl drogy třeba jenom zkusit. Dnes to už nějak nefunguje. Bohužel... V. Preiss, jak si pamatuji v tomto byl hodně dobrý. Skouknu někdy opakovaně a možná mu dám hvězdu navíc. ()

Valutová příhoda (1986) (E15) 

Koment "mira007" - přesně toto jsem chtěl napsat před přečtením komentů... Vaculík opět skáče před auto jako v Lásce z pasáže a stejně úspěšně :-) ()

Reklama

Reklama