Reklama

Reklama

Marvel Studios: Assembled

(seriál)
  • USA Marvel Studios: Assembled
USA, (2021–2024), 20 h 1 min (Minutáž: 40–67 min)

Režie:

Brad Baruh

Hrají:

Kevin Feige, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Kat Dennings, Gavin Borders, Baylen D. Bielitz, Christophe Beck, Kathryn Hahn, Julian Hilliard, Jett Klyne (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(21)

Obsahy(1)

Seriál Marvel Studios: Assembled nám poodhaluje zákulisí jednotlivých seriálů propojeného světa MCU. (JerryMalfoy97)

Recenze uživatele AdelleR k tomuto seriálu (2)

The Making of WandaVision (2021) (E01) 

Strašně ráda koukám na všechny ty "behind the scenes". Je neskutečně fascinující sledovat ten proces, jak z pár slov na papíře vznikne něco tak fantastického. WandaVision je geniální seriál, takže nahlédnutí pod pokličku bylo podobně skvělým zážitkem. Člověk si aspoň hned uvědomí, že je za tím mnohem, mnohem víc práce, než se může na první pohled zdát. A bylo super sledovat to nadšení jednotlivých herců. :) ()

The Making of The Falcon and the Winter Soldier (2021) (E02) 

Je fajn slyšet přímo od tvůrců, co jste si sami domysleli během seriálu. A je fajn, že Marvel pojal rasismus ve větším, jen mi v některých pasážích zkrátka přišlo, že se trochu tlačí na pilu; chápu, o co šlo, a je dobře, že se to řeší, ale přece jen. Líbilo se mi osvětlení Buckyho cesty, a vzhledem k tomu, jakou dynamiku mezi sebou mají nejen postavy, ale i herci, by mi pár těch vtipných scén z natáčení navíc rozhodně nevadilo. Přiznám se, že podobně jako u seriálu samotného, Assembled u WandaVision mě bavilo trochu víc. Ale pořád si užívám fan scény herců nad komiksovými kostýmy. ()

Reklama

Reklama