Reklama

Reklama

Máme rádi Česko

(pořad)
Zábavný / Soutěžní
Česko, 2013, 126x85 min

Režie:

Michael Čech

Scénář:

Libor Bouček

Účinkují:

Libor Bouček (moderátor), Jakub Prachař, Lou Fanánek Hagen, Martin Dejdar, Jan Dolanský, Vojtěch Kotek, Gabriela Partyšová, Jitka Čvančarová, Leoš Mareš (více)

Obsahy(1)

Prima family přichystala velkolepou zábavnou show Máme rádi Česko, která prověří nejen znalosti diváků, ale především vědomosti hvězdných soutěžících z řad celebrit. Večerem bude provázet populární a ostřílený moderátor Libor Bouček. Sekundovat mu budou dva „kapitáni" v čele svých družstev složených vždy ze tří známých hvězdných osobností. Členové týmů se budou střídat, ale kapitáni zůstanou ve všech dílech stejní. Prvním bude oblíbený herec, moderátor a multiinstrumentalista Jakub Prachař. Druhého kapitánského postu se ujme muž s nevídaným přehledem, úspěšný skladatel a textař, frontman kapely Tři sestry, zkrátka muž mnoha tváří – Lou Fanánek Hagen! Hvězdní soutěžící z řad našich oblíbených celebrit budou prověřeni ze znalostí týkajících se všeho, co je české, od notoricky známých věcí až po ty záludnější, ovšem neméně zajímavé! Jak moc jsou osobnosti z herecké branže, baviči, moderátoři, sportovci, adeptky soutěže krásy, hudebníci, tedy populární tváře českého showbusinessu Česka znalí? To uvidíme v show Máme rádi Česko! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (250)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Všimněte si, že Kutná Hora už se nám dostala do Karlovarského kraje." Chvíli mi trvalo, než jsem pochopil, že tohle není vědomostní soutěž. Je to pokus o zábavu, při kterým je kadence pokusů o vtip tak vysoká, že se občas nějakej i povede. Navíc mě celkem baví luštit hudební hádanky, umísťovat obce na slepou mapu Česka nebo tipovat zajímavosti. A přestože se Prima většinou neomylně trefuje zcela mimo můj vkus, tak tentokrát je to trefa alespoň do bílýho. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Na to, jak mohou být soutěžní pořady nudné až uspávací, tak tady trio Bouček - Prachař - Kotek dělají úspěšně maximum proto, aby tomu tak nebylo. Jediné, co mě na pořadu nebaví, tak je hádání hudby, protože českou muziku absolutně neposlouchám. A statečně to v neoblíbenosti samozřejmě následuje zpívání hádané hudby jako vata do pořadu, kde kompletní publikum celé "samo od sebe nadšeně" vstane a "rádo" si do písničky zanotuje a zatleská. Jinak matematika samozřejmě hovoří jasně - jelikož se v posledních kolech soutěže de facto rozdělují body náhodným točením kola štěstí, kde lze pro sebe natočit i dvakrát tolik, než co si soupeřící tým nahrabal ve vědomostních otázkách (anebo taky v posledním kole sám sebe vynulovat), tak je z toho jasné, že vůbec nejde o to, kdo vyhraje, ale jde prostě jen o zábavu. ()

Reklama

Dejvi21 

všechny recenze uživatele

Tady si zase polovina uživatelů přidala zářez v podobě hodnocení a aby se náhodou nemuseli dívat moc dlouho, chytli se první chybičky a napařili decentní 2*. Já to tedy vydržel déle a musím říct, že se každý víkend výborně bavím a vy jste se unáhleným verdiktem připravili o spoustu zábavy. Za ty šílený pravidla je 5* nadsazených, ale musím nějak nepatrně vyvážit ta místní hodnocení. ()

sechmet5 

všechny recenze uživatele

Když se sejdou dobří lidé, tak je to příjemný pořad, při kterém se člověk může i něco dozvědět o naší zemičce. Bouček je dobrý moderátor a Prachař je dobrý hráč. Bohužel mě nesmírně irituje Dejdar, který neumí ani prohrávat, ani vyhrávat. Mnohem lepší to bylo s Fanánkem, který je chytrý chlap a hlavně kliďas. To byla celá hra pohodová a přátelská. Ten Dejdar se dá překousnout, ale i tak mi chybí Hagen. ()

LasT_Olt odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem včera večer vypil flašku Tokaje a když piju víno tak si vždycky pustím nějaký nesmysl na Primě nebo Nově. Viděl jsem to poprvé v životě a jakože wow. Bouček je hrozně strojený, vůbec mu to nevěřím, že se u toho baví nebo nedej bože to dělá rád. Prachař s ním asi chrápe, jelikož mu Libor uznává i polovičaté a nesprávné odpovědi, za které Kotka rovnou posílá do prdele. On samotný Prachař taky není žádná výhra, snaží se být funny, ale je spíš trapný, fakt až to bolí. Nejvíc mě, ale dostává, jak se tam všichni smějí, naprosto fake smíchem. Smějí se úplně všemu. Dostalo se to až do fáze, kdy se řekne joke, který je tak hrozně moc bad, že všichni mlčí a směje se mu jenom moderátor. Všichni ostatní jen čumí a nechápou co je na tom vtipného:D. Dokonce i ti lidi v pozadí vypadají, jako by je ti soutěžící srali. No a Kotek..co k němu dodat, ten ani neví kdo je vypodobený na bankovce 2000. Asi přišel nejvyšší čas aby si po měsíci abstinence LasT konečně zase předplatil Netflix. Nebo přestat chlastat to hnusné maďarské vínko. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (7)

  • Prakticky stejný formát televizní show už v roce 2008 uvedla na televizní obrazovky konkurenční TV Nova, která pořad pojmenovala I love Česko (od r. 2008). (Paity)
  • V první epizodě při zadání třetí filmové ukázky mluví moderátor Libor Bouček o filmu Ucho (1970), který byl v kinech uveden až o 20 let později. V soupisu otázky ve spodní části obrazovky je pak ale rok promítání uveden špatně. (jakear)
  • Máme rádi Česko na TV Prima vychází z formátu pořadu I Love My Country, se kterým přišel holanďan John de Mol, který má na svém kontě již takové pořady jako je Big Brother či Hlas apod. (Paity)

Reklama

Reklama