Reklama

Reklama

Svatyně

(seriál)
  • Kanada Sanctuary
Z natáčení
Krimi / Mysteriózní / Sci-Fi
Kanada / USA, (2008–2011), 44 h 8 min (Minutáž: 43–48 min)

Tvůrci:

Damian Kindler

Hrají:

Amanda Tapping, Robin Dunne, Christopher Heyerdahl, Ryan Robbins, Emilie Ullerup, Agam Darshi, Jonathon Young, Pascale Hutton, Ian Tracey, Panou (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(59)

Dr. Helen Magnus (A. Tapping) je vědkyní, která se zabývá sbíráním tvorů, kteří jsou nějakým způsobem zvláštní, ať už proto, že se snaží je zachránit před člověkem, který by je svým jednáním mohl zahubit, nebo proto, aby naopak lidstvo ochránila před těmito tvory. Za tímto účelem, provozuje tzv. Útočiště, místo, kde tito tvorové mohou žít, bez obav z toho, že budou pronásledováni a zabíjeni. V její práci jí pomáhá Dr. Will Zimmerman (R. Dunne), vynikající psycholog a její dcera Ashley (Emilie Ullerup), která je velmi zdatnou bojovnicí. Společně pak objevují tvory, o kterých se vypráví pouze v pověstech a bájích. (Jenda.SG-1)

(více)

Diskuze

Uživatel HMTD smazal svůj příspěvek.

Akitenshi

Akitenshi (hodnocení, recenze)

Jsem tady jediný, kdo si myslí, že by obsah měl psát člověk o obsahu a ne o tom, že se mu ten seriál nelíbí?

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

hukihuki123

hukihuki123 (hodnocení, recenze)

Je to jeden z nejlepších serialu které jsem viděl, strašně se mi líbí Helen a Henry. Trochu mě mrzí že další serie bude buď až na podzim 2013 nebo nebude vůbec..

na příspěvěk reagoval Eru

JohnCZ

JohnCZ (hodnocení, recenze)

svadlenaX: To teda. Sanctuary je jeden z nejpodceňovanějších seriálu tady na ČSFD. Ačkoli zdejší komentátory v prvních liniích vesměs uznávám, tak tady mi z těch jejich jednohvězd je pěkně zle. Je vidět často docela silná zaujatost a machrovat s hodnocením po prvním dílu je dost nefér. Ten seriál je dobrej a to hodně, měl jen trochu rozpačitější start. Zápletka za poslední dvě série je perfektní.

phoebess

phoebess (hodnocení, recenze)

nedávno jsem začala koukat taky na tenhle seriál, není špatný (ale něco extra to taky není :) ), celkově mi postavy vyhovují až na jednu osobu! A tou je postava Willa a ty jeho ksichty, resp. jeho povytáhnutí dolního rtu dopředu a ukázání spodních zubů při každé možné příležitosti... např. tohle, tohle nebo tohle :)

Terminator666

Terminator666 (hodnocení, recenze)

Já nechápu, proč sem ještě pořád nepřidali jméno Agam Darshi, když už tam vlastně hraje místo Emillie Ullerup už od druhé řady.

svadlenaX

svadlenaX (hodnocení, recenze)

blue.claire:  Jj přesně tak. Nechápu lidi, co se kouknou jen na pilot a hned hodnotí. Pilot a první řada je docela průměr, ale teď je to mazec! Hlavně zápletka s tim podzemním městem Praxis je super.

Klenotka

Klenotka (hodnocení, recenze)

Po druhé epizodě třetí série se mi zdá, že se Sanctuary může jen zlepšovat. Postava Kate tomu dodala velkou jiskru a týmově myslím herci už konečně fungují dobře. Dokonce i Amanda Tapping už občas vypadne ze svého "Carter" módu :-)

Deall

Deall (hodnocení, recenze)

No neviděl jsem tech 8 wepizod, ale koukl jsem na 1. a 2. sérii TV a na pohodu. Dobré a oddychové sci-fi. Naše tv nás zaplavuje takovými brak-seriály, že toto není zdaleka nejhorší...

blue.claire

blue.claire (hodnocení, recenze)

Nehodnoťte podle prvního dílu... ten je velmi podprůměrný vedle těch dalších

mia.wise

mia.wise (hodnocení, recenze)

Nooo tahle "konina" po pravdě mě začala bavit až od 5 dílů :-D. Sleduju to do te´d.

mia.wise

mia.wise (hodnocení, recenze)

Jak může někdo hodnotit celej seriál podle pilotu :-D No nic, mě to baví.

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

Stejný průjem jako ,,Lovci netvorů,,. Nedal jsem tomu odpad jenom díky zdařilejším efektům než v ,,Lovci netvorů,,. Půl první dvouepizody mě bohatě stačilo. Díky nechci.

pejo

pejo (hodnocení, recenze)

teenage serial s kadejakymi a dost nevydarenymi potvorami

Reklama

Reklama