Reklama

Reklama

Změna je život

(seriál)
  • Česko Život je změna (více)
USA, (2010–2011), 18 h 3 min (Minutáž: 40–42 min)

Tvůrci:

Liz Tigelaar

Hrají:

Britt Robertson, Shiri Appleby, Kristoffer Polaha, Austin Basis, Kerr Smith, Ksenia Solo, Shaun Sipos, Emma Caulfield Ford, Reggie Austin, Austin Butler (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Úsmevný príbeh o dvoch „nedospelých“ dospelých, ktorých donúti zmeniť svoj život objavenie sa ich tínedžerskej dcéry. Lux Cassidyová už nemôže zniesť život v pestúnskej rodine a keďže sa blížia jej šestnáste narodeniny, chce požiadať súd o uznanie jej plnoletosti. Na to však potrebuje podpisy biologických rodičov, ktorých nikdy nepoznala. A tak sa vydá hľadať majiteľa baru Natea Bazilea a matku, slávnu rozhlasovú moderátorku Cate Cassidyovú... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

?otazník

?otazník (hodnocení, recenze)

pancakes: jj, to tam bylo, ale bylo to horzně useknutý. Je na tom strašně moc vidět, že se počítalo s další serií a pak jim to skrouhli.

pancakes

pancakes (hodnocení, recenze)

?otazník: ale veď to tam bolo, hovorila im - Mum, Dad, dačo že sa majú isť fotiť nie? o_O

?otazník

?otazník (hodnocení, recenze)

pancakes: že byl ten poslední díl divnej? Mně tam chybělo, jak jim začne říkat mami a tati, pač Kate si v tom díle se soudem povzdechla, že jí ani neříká mami.

pancakes

pancakes (hodnocení, recenze)

za posledne tri tyzdne som si pozrela vsetky casti a milujem tento serial, (lux mi pripomina mna:D)!! ..ale/a preto... je mi velmi luto ze ma len 2 serie.. a posledny diel je prilis rychly :/ SPOILER chyba mi ako sa dali dokopy cate a baze, ryan a julia, lux a jones...a tasha s jonesom boli ovela lepsi par, lux by som nechala ericovi/mr. danielsovi :) SPOILER
proste vela nedoriesenych veci a hlavne na poslednom dieli vidno ze to ukoncili na rychlo.. co je velkaa skoda:(

Leeslie

Leeslie (hodnocení, recenze)

Musím říct,že pilot byl opravdu velmi příjemné překvapení........Doufám,že se to nijak nezvrhne po několika dílech......Herecké obsazení velmi příjemné(hlavně jsem velmi rád po dlouhé době viděl Shiri opět v televizním seriálu).....Je to přesně takové,jak psali v recenzích-něco mezi Gilmorovými děvčaty a Juno....

Reklama

Reklama