Reklama

Reklama

Thor: Ragnarok

  • USA Thor: Ragnarok (více)
Trailer 4

Thor je uvězněn na opačném konci vesmíru bez svého mocného kladiva a je nucen pustit se do závodu s časem, aby se vrátil včas do Asgardu a zastavil Ragnarok - zkázu svého domova a konec asgardské civilizace - který se snaží rozpoutat mocný nový nepřítel, nemilosrdná Hela. Předtím ale musí přežít smrtící gladiátorskou soutěž, v níž se ocitá tváří v tvář svému bývalému spojenci z řad Avengers - neuvěřitelnému Hulkovi. (Falcon)

(více)

Recenze (1 280)

pekkanik 

všechny recenze uživatele

Naposledy som sa v kine takto pobavil na Deadpoolovi - O. K., tu nie je toľko sprostého humoru a vôbec, tu je to veľmi slušne uspôsobené pre detičky do 12, ale nemilujte to: Parohatá Blanchettová s dialógmi blížiacimi sa k Monty Pythonovi, Hemsworth s kaderníckou (a inou vizážovou) úpravou, Hiddlestone ako vždy - tak a nikdy naopak - a zrazu je všetko naopak a všetko je v pohode, furt ožratá lovkyňa talentov, nadopovaný zelený debil si vyskúša let do diaľky a skok do hĺbky, mušací nezávislý jurský guru oslavuje narodeniny, Cumberbatch ako skvelý barman s dáždnikovou úpravou bytu, Hopkins ako Willis v Sin City 2, pribratý a holohlavý Éomer s dvoma cool doplnkami, upišťaný motív z Pána prsteňov v podaní zboru amatérskeho divadla, kamenný revolučný superhrdina, ktorý šliape, kam nemá... - určite som nevymenoval všetkých, sranda ako hrom, akcia veľmi slušná a konečne 3D, ktoré sa mi páčilo (presun z TT Max do Arény) - Tchorovi dvojke som dal horko - ťažko tri *, takže veľmi neobjektívnych päť * - prečo? Led Zeppelin! ()

JerryPilsen 

všechny recenze uživatele

Pořádnými hláškami oživený Thor u mě naplno zabodoval.Všechny ty vtípky na nečekaných místech pozvedly jinak průměrný příběh výš. ()

jakubesd1 

všechny recenze uživatele

V tomto filme sa prakticky nedialo nic nečakane čo by diváka hned prekvapilo. Všetko sa nesie v humornej nalade az by som povedal že sa na tom film niekedy opiera a potom sa človek ťažko prekonvertuje do vážnej situácie.. 4fun film ()

sunny.day 

všechny recenze uživatele

Wau ... tak tohle mě dostalo :D smála jsem se od začátku až do konce. netradiční marvelovka, dalo by se říct. Nečekala jsem, že to bude až takhle vtipné. Mohlo tam být teda více akce, vážnosti, boje a méně předvídatelnosti. Ale polonahý Hemsworth to vše vynahradil :D Vážně jsem se bavila ... jediná chybička .. zesměšňování Hulka mohlo být lehce v menší míře :) 80 % ()

Melce 

všechny recenze uživatele

Marvel sa rozhodol odbočiť od klasického typu Avengers filmov. Ako sme to už videli pred pol rokom v Spider-Man: Homecoming, tak presne tak isto to platí aj tu. Film prepchatý "haha" ftípkami, o hovne záporák (strašne nevýrazný a jednuducho... proste nudný) a hlavne je to skôr orientované na milkovanie peňazí z publika ktoré sa každým filmom z Marvel univerza rozširuje. Aj napriek týmto aspektom mňa jednak Spider-Man aj Thor bavili a úprimne sa filmu ako takému nedá moc čo vyčítať. Niekto by mohol argumentovať, že to bola len hlúpa 2 hodinová k**otina bez akéhokoľvek významu, alebo, že dej sa moc neposúva a jediné čo si môžme z filmu napísať do denníčka je to, že Asgard je zničený a zbytok filmu bol úplne zbytočný. Čo nemusí ale aj môže byť pravda. Jednak treba uznať, že na 1. a posledných 20 minút sa prakticky film len naťahoval, ALE zároveň treba podotknúť, že humor to držal pokope a nudiť sa pravdepodobne nebudete. Keď prekusnete fakt, že film sa o nič iné ako o pobavenie nesnaží (s trochou toho príbehu v pozadí), tak si film dosť užijete a budete si ho chcieť pozrieť ešte raz. Filmu dávam 8/10 lebo ma fakt bavil a vychutnal som si ho ako takú chillovú oddychovku od zaužívaného Marvel formátu. Avšak nemyslím si, že ďalší podobný počin bude mať rovnakú odozvu od fanúšikov. ()

Oxytocin 

všechny recenze uživatele

Asi se zvyšuje porodnost dětí, jinak si nedokážu vysvětlit tak vysoké hodnocení oblíbenosti a mraky hvězd...Na Thora 1 se dalo koukat jako na "film", ale tohle je v mých očích již naprostá PARODIE a slátanina různých filmů dohromady bez ohledu na to, že se člověk místy zasměje. ()

Štědronský 

všechny recenze uživatele

Odklon od vyprávěčských postupů předchozích dílů Thora směrem k barevnosti (až přebarvenosti) a verbálnímu a situačnímu humoru Strážců galaxie, s celkem nadbytečnou retro-kamuflážní vrstvou. Vlastně by se to mohlo jmenovat "Thor ve světě Strážců galaxie". Je to stále zábavné, je to navzdory délce svižné... jenže pokud měl filmový Thor nějakou identitu, tak ji v tomto díle ztratil. A to mě mrzí, protože čím více postav Marvel na filmová plátna přináší, o to více by se měl snažit jim dát (a nebo zachovat) určitou osobitost, jinak jejich vesmír skončí s jedním univerzálním hláškujícím superhrdinou. 60-65%. ()

AndySvk 

všechny recenze uživatele

Nie zly film ale nechapem preco s toho spravily kopiu strazcov galaxie co sa humoru tyka Inak celkom dobreee Mjolnir will be remebred ()

L.u.x 

všechny recenze uživatele

Z hrdinu, komediant. To, že Ragnarok, pôvodne znamenajúci koniec sveta, je v tomto prípade komédia, je už zbytočné riešiť. Film je po vizuálnej stránke príliš pestrofarebný, s dejom ženúcim sa....nikde. Ako "kinohubka" to bolo fajn, ale po obsahovej stránke ploché, čo je škoda. ()

bul 

všechny recenze uživatele

Vtipně akční i akčně vtipné. Pro ty co mají rádi Comicsovky tak jistě doporučuji. 2 hodiny jsem byl přišpendlený do křesla. Jistě celou dobu zábavné. Super zvuk i efekty. Jenom mi tam moc nesedl Jeff Goldblum, trochu srážel akčnost toho filmu a u Cate Blanchet mi vadily ty její rohy, připadala mi občas jako kráva s rohama, nebo jelenice s parohama, možná kdyby jí spíš ještě přidali něco na záda, tak by to bylo lepší. Tady měli designéři zřejmě slabší chvilku. Ještě Thorovo nepotřebné zkrácení vlasů v podání vloženého štěku Stana Lee. Ale zase na druhou stranu divadelní výstup Matta Damona, Sama Neilla a Luka Hemswortha bylo vskutku vysoce teatrální. Drobné spojení s filmem Dr. Strange nebylo taky na škodu, ale ovšem jen pro ty co tenhle film viděli (ovšem není to nutností, příběh to ani moc nevyžaduje). Závěrečný bonus možná nestál ani za to čekání pro ty kdo nemají rádi politiku. ()

vampvegetar 

všechny recenze uživatele

inštruktáž "modernej zábavy pre dospievajúcich" á la Hollywood, miešajú komiksy sólo, medzi sebou a do toho všetky možné až nemožné technotrikové efekty a aj žánre - nielen mytologické fantasy ,ale aj sc-fi prvky bez reálnej odozvy možnosti takého sveta pre trochu vnímavého a náročnejšieho diváka , ale veď vizuál je okulahodiaci a do kina chodia hlavne mladí. Ale do určitej miery to tak bolo vždy, no mne tento typ filmov veľmi nesedí ( Iron Man a X-Meni ušli v prvých dieloch, Spiderman tiež, no Avengers a Thory už sú na mňa ťažko stráviteľné ), ale keďže zarábajú a bavia uvedenú skupinu divákov ( podobne tomu bolo s Návratom do budúcnosti v 80-tych rokoch ) a tak to povinne treba pozrieť. Výsledkom je aviatorsko-efektné komerčné echo superhrdinov, u ktorých nie sú pravidlá na smrť, život, bolesť a v mnohých prípadoch ani vážnu logiku a len veľmi málo humoru ( ak už, tak ešteže to ako-tak ide ). Nie že by boli komiksy o inom, ale "všetkého veľa škodí" a tak nutné reprízy si dám už len u fakt vydarených, k nim ale Thory neradím. Ostávam pri "štýlových" Batmanoch. ()

harumi 

všechny recenze uživatele

Abych řekla pravdu, první polovinu filmu jsem se chtěla zvednout a odejít. Takový infantilní humor jsem fakt, ale fakt nečekala - obličej připlácnutý na sklo, způsob mluvy se zloduchem? To bych čekala úplně v jiném filmu, ale ne v Thorovi... Druhá polovina ale měla spád a i záporačku jsem jim věřila. Na víc jak 3* to ale opravdu není. Na to má Marvel laťtku trochu jinde. ()

Rorschach_SK 

všechny recenze uživatele

"Ona je silnejšia a nemám svoje kladivo. - Kto si ty, Thor, boh kladív?". Osobne - toto bol krok vedľa. Možno sa mi len tretí Thor netrafil do nálady. Možno sa mi množstvo humoru či rádoby vtipných scénok zdali ako príliš veľký odklon od zažitých smerníc. Humoru a scénok, ktoré akceptujem napr. u Strážcov Galaxie či Deadpoolovi, pretože si držia určitý kurz od začiatku. Každý snímok o Thorovi je iný, ale Thor na LSD? Nie toto je už priveľa. Namiesto toho, aby mali pri každej Marvelovke zadaný nejaký kurz, ktorého sa budú držať, sa podriaďujú tomu čo je aktuálne in (pozdravujem DC) - fičia Strážcovia, nacpite hoc aj trápnu a nehodiacu sa vtipnú scénku na každých pár minút. Čo, máme málo vtipných charakterov? Nevadí, prepíšeme scenár a zo všetkých spravíme idiotov, ktorý by sa hodili skôr do paródie na danú tému. ()

adelfilm 

všechny recenze uživatele

řekla bych, že je to Marvel jak ho známe. příběh zapadající do komiksů a k tomu pořádná dávka humoru? tomu nemůže odolat skoro nikdo, kdo zná Marvel. mě osobně se film líbil a zaslouží si místo mezi mými oblíbenými filmy.:D ()

Scoobys 

všechny recenze uživatele

Jak to Marvel dělá, že je každý další film z Marvel Cinematic Universe lepší... Úžasný 3. díl Thora nás zavede na nové planety, ukáže nám boje mezi bohy a taky nás zavede do dobře známého Asgardu. I když se k nám dostali nové charaktery pořád pod sebou máme základnu dlouho době známých superhrdinů. Film je perfektně napsaný a zaslouží si pochvalu. 5/5 ()

smajki 

všechny recenze uživatele

Třetí Thor je bez diskuze nejvtipnější Marvelovkou, která byla natočena. A i přes velmi komediální nádech se jedná o kvalitní akční komiksovku, na které jsme od Marvelu zvyklí. Chris tentokráte není jen svalovec, ale i velmi slušný herec. Velmi bavili také Loki, Bruce a neprosto skvěle ujetý Jeff Goldblum. Nechyběly ani perfektní efekty, které jsou už jakýmsi standardem. Jen mě mrzí, že jsem snímek neviděl v IMAX, ale "jen" v obyč. 3D. Je fakt, že místy snímek můžete snadno splést s GoG, nic to ale nesnižuje na kvalitě. ()

TheSam 

všechny recenze uživatele

Film na mňa od začiatku pôsobil trošku ako paródia. Niektoré scény sa snažili byť až nasilu vtipné a miestami som zabudol či pozerám film alebo video na youtube kde Thor v čase civil war žil v Austrálii s kamošom Darrylom. Avšak voľba zepelinov ako podklad k záverečnej bitke ma spolu s efektami dostala až na to oko. Film bol dobrý, a poteší aj nezainteresovaného diváka. ()

ZionelloSVK 

všechny recenze uživatele

Začiatok aj celý priebeh tohto skvostu mal v sebe neočakávané, aspoň z počiatku, humorné vsuvky ktoré po chvíli začali byť až nasilu otravne a zbytočne celú situáciu okolo deja zlievali do potencionálne kvalitného a drahého humorne naladeného parodického diela. Režiséri si asi neuvedomujú fakt že mať na trhu niečo takéhoto charakteru je fajn, ale nie mať toho priveľa, pretože potom sa už samostatný tvorca stáva skôr nevyberaným než vyberaným, samozrejme mám na mysli skôr vyberaným či nevyberaným medzi ľuďmi ktorí sa na film pozerajú trochu z vyššej perspektívy. Film som videl a som nadšený z toho že som ho mohol vidieť, nie však z filmu samotného. Thor Ragnarok je poňatý celý ako bordel zmes medzi Guardians of Galaxy, Sucker Punch - hlavne po hudobnej stránke v bojových scénkach a jemná prímes videoklipov skupiny Daft Punk. Je to smiešne ako dokáže niekto len preto aby zarobil takto dehonestovať skvelý príbeh z histórie a príbehov o severskom božstve či príbehoch a mýtusoch o vesmíre ktorý už sám o sebe ako ho poznáme ponúka dokonalé prostredie pre skvelé spracovanie. Takýto pop-kor-nový haha snímok som teda od takéhoto rozpočtu a námetu nečakal. ()

Související novinky

Chris Hemsworth naznačil konec v MCU

Chris Hemsworth naznačil konec v MCU

24.11.2022

Od té doby, co bylo Chrisu Hemsworthovi (Thor, Vyproštění) v dokumentárním seriálu Tělo nezná hranic s Chrisem Hemsworthem na Disney+ naznačeno, že má předpoklady k vážné formě Alzheimerovy choroby,… (více)

Je Thor 4 úspěch nebo ne?

Je Thor 4 úspěch nebo ne?

17.07.2022

Uběhl první týden od uvedení novinky Marvelu Thor: Láska jako hrom, což znamená zhodnocování jeho trvanlivosti u publika. A to není vůbec jednoznačné. Lord (tedy bůh) hromu za první víkend… (více)

Taika Waititi natočí Star Wars

Taika Waititi natočí Star Wars

04.05.2020

…a scénář mu napíše Krysty Wilson-Cairns, jež získala nominaci za 1917 a naposled pro Edgara Wrighta napsala thriller Last Night in Soho. Zprávu potvrdil samotný Lucasfilm v Den Star Wars. Informace… (více)

Taika Waititi dostal nabídku na Star Wars

Taika Waititi dostal nabídku na Star Wars

17.01.2020

Zpráva, která nejspíš nikoho, kdo sleduje dění okolo Lucasfilmu, Star Wars i režiséra Taiki Waititiho, nepřekvapí. Disney teď totiž talentovanému filmaři nabídlo možnost natočit si vlastní Star Wars… (více)

Reklama

Reklama