Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Recenze (159)

Melios 

všechny recenze uživatele

Nemám ,čo dodať názov hovorí za všetko :D Po dvojke som si myslel ,že séria začne strácať svoj šarm a nakoniec to nebude ani vtipné. Ale to som sa mýlil. Rovnako ako minulý diel tak aj tento je úpná vtákovina! 5* ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Vrchol série a moment, kedy sa zo Sharknada stal definitívne symbol štúdia Asylum, resp. TV Syfy a v niektorých kruhoch kultová záležitosť. Jednotka bola ešte vlažná a prišla s originálnym nápadom, dvojka bola mierne odvážnejšia a trojka predstavuje absolútny vrchol pokleslej béčkovej brakovej zábavy. Úvod v Bielom dome prepálený a parádny. Väčšina ľudí pri ňom bude len neveriaci krútiť hlavami a nechápavo pozerať, čo za šialenosti sa v priebehu týchto pár minút stanú. Potom dostaneme oficiálnu zvučku, štýlové úvodné titulky (so Zieringom ako Jamesom Bondom s motorovkou) a pokračujeme zbesilým tempom až do záveru. Ziering hrá presne na hrane toho, aby nepôsobil ako v serióznom filme, ale zároveň nepôsobil až príliš trápne, Cassie Scerbo poteší oko každého diváka len tým, že vo filme je a Tara Reid, no tá mi moc nesadla v žiadnej z častí, ale tak nič nie je dokonalé. Nesmiem zabudnúť na Davida Hasselhoffa, ktorý si tu pripisuje ďalšiu absolútne neserióznu úlohu, v ktorej si robí srandu sám zo seba a dopĺňa ústredné trio. Záverečné scény so zabíjaním voľne lietajúcich žralokov vo vesmíre, či pôrodom dieťaťa vnútri žraloka padajúceho z vesmíru znova na Zem, sú tak absurdné a šialené, že mi z nich odpálilo dekel aj napriek tomu, že mám v podobných kruhoch čo to napozerané. Úplný záver, kedy máme ako diváci možnosť zasiahnuť do deja je inovatívny, podobne ako záverečné titulky, ktoré preletia za cca 10 sekúnd. Dá sa povedať, že za mňa Sharknado 3 nemalo chybu. Uvedomelý brak, ktorý má presne vyvážený pomer neseriózna, miernej vážnosti a absurdných situácií, cielene béčkové a krvavé efekty úmrtí. V rámci samostatného subžánru uletených béčkových šialeností je to vrchol. A vrchol žánru musí mať automaticky plný počet. 90% a 5* ()

farfalla 

všechny recenze uživatele

Lidé si zvyknou na vše. I na tornáda, ze kterých padají žraloci a ukusují hlavy. Ale David Hasselhoff a žraloci plující vesmírem, jsou na mně příliš silný kafe. Naopak neotřelá je závěrečná výzva k hlasování. (Mimochodem Tary Reid už mám dost...) ['Sharknado' (2013) a 'Sharknado 2: The Second One' (2014)] ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Stejně jako minulé díly je to strašlivě dementní srágora, ovšem jako komedie je to nejvtipnější film za poslední rok. ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho, že 88 minut je na Sharknado extrémně dlouhá stopáž, dám trojce snad i tři hvězdy. Ach ty nečekané zvraty... Potom, co přijde nečekaný zvrat nečekaného zvratu původního nečekaného zvratu, začínám nečekat pro jistotu nic... A stejně mě vždycky překvapí. Tentokrát s cliffhangerem, takže už teď jsem zvědavý, co se stane ve čtyřce. Steve Sanders se tentokrát vydává na pouť do vesmíru, aby se svým otcem, s kterým po dlouhé době naváže vztahy, zachránil celé USA. Asi je těžké být Stevem, když nemá za otce nikoho jiného než Davida "The Hoffa" Hasselhoffa, největšího tvrďáka Spolkové republiky Německo. ()

Stružák odpad!

všechny recenze uživatele

Jako jo, furt to je tak špatný, až je to vlastně sranda. Ale pravda, že u tý trojky už jsem tak nějak nebyl přesvědčenej, že to tvůrci myslej vážně, tady už to smrdí trošku parodií. Úvod v Bílým domě a závěr ve vesmíru jsou geniální záležitosti, ale ta omáčka uprostřed i trošku nudí. ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

Úvodní scéna s Bílým domem mě dost navnadila, tam to fakt vypadalo, že by Sharknado 3 mohlo ukázat, že i kardinální kokotiny jde dělat s grácií a hlavně zábavně, ale po nějaké době začal film nudit, i když pravdou je, že vesmírné finále zase vše tak nějak v rámci možností zachránilo. Nevím, proč jsem jako první z této série viděl zrovna trojku, každopádně si ode mne vysloužila dvě hvězdičky. ()

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Najzábavnejší rybací útok. Hoff je kráľ sveta, Ziering a Tara našli svoje životné úlohy. Trpel som, smial som sa, hneval som sa a nechápal som. Skoro ako od Shakespearea. ()

arcticsky odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo si myslí že viděl všechno, tento opus ho vyvede z omylu. Boj raketoplánu (pilotem je Hasselhoff !!! - snad ještě větší osel a herecký jalovec než Ziering) proti žralokům kteří létají v pohodě i ve vesmíru a porod sežrané manželky hlavního hrdiny v břichu žraloka jsou jen malé příklady - to se prostě musí vidět celé!. Zřejmě na to chodí hodně lidí, když byly natočeny už čtyři filmy s tématem z nebe padajících žraloků...jsou věci, které nepochopíš... ()

PanTumnus 

všechny recenze uživatele

sharknado jse série která mě pomalu ale velmi jistě přestává s každým dalším dílem bavit. první díl (kterému jsem dal pět hvězd) byl geniální v tom jak nechtěně humorný byl. byl to snímek který se bral naprosto vážně (nebo se tak alespoň tvářil). dvojka (za čtyři hvězdy) v tom pokračovala a na konci předvedla ohromný a hodně vtipný gejzír ulítlostí, což bylo fajn. ale už tady bylo cítit kam budou tvůrci tuhle frančízu směřovat. no a máme tu trojku u které si tvůrci nejspíš řekli, jakou největší blbost dokážeme vymyslet? je tu všechno. žraloci požírají lidi. žraloci zniší washington d.c. a všechny jeho pamětihodnosti, žraloci zničí zábavní park (nejlepší scéna ve filmu) a nakonec jsou zde i žraloci ve vesmíru. nefunguje tu vůbec nic. celé je to už jen komedie. horor není nikde. logika (v rámci těhle filmů) v háji a navrch david hasselhoff v roli, kde je mi tak nesypatický až to bolí. nechápejte to špatně. pořád je to sranda. pořád to ujde ale už to není ono. musím přiznat že na čtyřku se netěším. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Hvězdičku dávám jen za to, že film je nabušenej akcí, jako že všude jsou žraloci a všude lítaj a někoho žerou a furt je někdo zabíjí, hlavně Steve a že to stále čiší tou hroznou typickou animací. Ale to co tvůrci předvedli na konci je už pomalu drzost (a blbost), takže soráč. 5% za Davida Hasselhoffa ()

Chundys odpad!

všechny recenze uživatele

Asi jsem se bavil jen u jedničky. Tohle už bylo moc :-), Žraloci ve vesmíru. Přistát s nim místo raketoplánu a ještě v něm porodit dítě? Proč ne? Not Bad, ale u mě teda ne. Vždyť to fakt byla katastrofa :D... ()

Bozvav odpad!

všechny recenze uživatele

Tak trojka už je jenom trapná, pokus toto dílko sofistikovat na "opravdový film" vyšuměl do ztracena. Vtipnost absurdních scén se vytratila a žádná kloudná inovace se taky nekonala. Takže odpad. ()

Israha 

všechny recenze uživatele

Společně s jedničkou můj nejméně oblíbený díl. Poprvé v sérii je zde pokus o větší rozmach a jakousi pseudoepičnost, a spíš než zvířecí horrory a akčňáky se zde parodují katastrofické filmy. Cameům různých více či méně obskurních celebrit se věnuje větší pozornost (ovšem takový G.R.R. Martin nebo Chris Jericho stojí za to), než žralokům a nápaditosti scén zabití (ale Frankie Muniz si to zde odskáče asi více humorněji, než kterákoliv postava v ostatních částech série), a dostavuje se i jistá rozklíženost a zpomalení tempa, které už není tak bláznivé a nekontrolované, jako v předchozích dílech. Otevírací pasáž v Bílém domě je ovšem pekelně zábavná, závěrečná vesmírná i s absolutně ujetým "dvojitým porodem" na závěr ještě víc, potěší grindhousovsky stylizované úvodní titulky a návrat Cassie Scerbo s kolty a výstřihem proklatě nízko. Takže sranda to je, a pořád dostatečně velká. Jen se zde Ferrantemu zatím úplně nepovedl přerod série do podoby plnohodnotného mockbusteru, který své vysokorozpočtové "konkurenty" i sám sebe ironizuje nejen citacemi, ale i absurdním velikášstvím (ovšem pořád za tytéž malé prachy a tudíž v adekvátně levném stvárnění). To dokázala až čtyřka. Oh Hell No! je na brakové stupnici tak na 3,5 hvězdy...ale každý správný sharksploitation milovník zaokrouhlí nahoru ;). PS: Je to náhoda, nebo ta družice s laserovým dělem je opravdu tatáž, kterou sejme Mega Shark ve svém souboji s Kolossusem? A tím pádem se tedy Sharknado i Mega Shark série řadí do stejného univerza? ()

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama