Reklama

Reklama

Falcon a Winter Soldier

(seriál)
  • USA The Falcon and the Winter Soldier (více)
Trailer 3

VOD (1)

Epizody(6)

Po událostech Avengers: Endgame se Sam Wilson (Anthony Mackie) spojí s Buckym Barnesem (Sebastian Stan) pro mezinárodní dobrodružství, které otestuje jejich schopnosti a trpělivost. (Cever)

Recenze uživatele SpaceOdyseus k tomuto seriálu (7)

Falcon a Winter Soldier (2021) 

Tak to vypada, ze televize Marvelu moc nesedi. Kdyz pro telku adaptuji komorni dramaticky pribeh Wandy a Visiona, tak to byla pecka. Ale kdyz se pokouseji o tradicnejsi komiksarnu, ktera fungovala tak dobre na platne kin, je to pad na hubu. Televizni rozpocty, beckove paky za kamerou, na silu tlacena radoby cool socialni temata, mdle cgi a nudny, nejasny zaporak.To vse srazi vsech sest dilu do sedeho prumeru. Ani ta sympaticka ustredni dvojka to nezachrani. ()

Nový řád světa (2021) (E01) 

Ale teda. Takovou porci debilnich klise jsme dlouho nedostali. Zacina to ok akci (na tv budget) se skvelym GSP. Ale co nasleduje me teda nezasahlo. Falcon se segrou bojuji se zlou bankou? To jsem jeste nikdy nevidel! Bucky chodi k psychologovi a snazi se pred sebou dokazat, ze ma dobre srdce? Na celuloidovem pasku to vidim poprve! Nuda. ()

Muž s hvězdou na hrudi (2021) (E02) 

No vida, staci sparovat ustredni dvojku, jejich dynamiku narusit novym elementem a mame tu skvelou marvelackou jizdu, jakou jsem si presne predstavoval. A za ten cesky venkov davam dva place nahoru. ()

Power Broker (2021) (E03) 

Nemuzu se zbavit dojmu, ze byla cela epizoda jak z rychliku. Power Broker? Madripoor? Super, ale chtel bych se o tom dozvedet vic a trosku tam pobyt. Ale Baron Zemo a nova dynamika v tymu me bavi moc. ()

Celý svět se dívá (2021) (E04) 

Fajn dil, ale nejvic me bavilo pozorovat Prahu a odhalovat, kde se zrovna nasi hrdinove nachazeji. (btw. prosli se i 150 metru od mista, kde jsem bydlel) ()

Pravda (2021) (E05) 

Je fajn se pred (doufam!) epickem finale zamerit poradne na postavy a motivace. ()

Jeden svět, jedno lidstvo (2021) (E06) 

Par poslednich dilu me trosku uchlacholilo, ze sluduju dalsi marvelackou pecku. Ale finale byla tvrda srazka s televizni realitou. ()

Související novinky

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Čtvrtý Captain America našel režiséra

Čtvrtý Captain America našel režiséra

09.07.2022

Před dvěma dny vstoupilo do kin po celém světě nejnovětší akční dobrodružství od studia Marvel pod názvem Thor: Láska jako hrom režiséra Taiky Waititiho a zatímco nový snímek o hrdinovi z Asgardu… (více)

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (více)

Kleopatra mění režisérku

Kleopatra mění režisérku

07.12.2021

Režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman, Zrůda) v krátkém časovém horizontu opouští již druhý velký projekt. Po zprávě, že se filmařka vzdala svého Star Wars projektu Rogue Squadron tak přichází… (více)

Reklama

Reklama