Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Už je to rok, co Avengers zachránili svět a všichni lidé se vrátili, ale bolest z minulosti jen tak nezmizí. S tou se nyní potlouká Clint Barton (Jeremy Renner). Po ztrátě Nataši se snaží na vše zapomenout, ale ona minulost ho dostihne, když se bude muset postavit svým bývalým nepřátelům jako Ronin. To musí vyřešit včas, protože slíbil rodině, že se vrátí na Vánoce domů. Do toho všeho se ale zaplete mladá dívka Kate Bishop (Hailee Steinfeld), která chce pomáhat lidem a chránit město také, protože je jeho velká obdivovatelka. Clint a Kate proto spojí síly, protože nepřítel je větší, než se zdá. (HanzoBureshi)

(více)

Diskuze

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

jhr

Řekla bych, že se buď jedná o trolla nebo někoho kdo v životě viděl děvče v plavkách jen na obrázku :D

na příspěvěk reagoval cernakus

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Ratemus

Keď preferuješ chorobné influ anorektičky, tak áno, pre teba je tlstá. Pre 99,9999% normálnych chlapov má ale normálnu postavu.

na příspěvěk reagoval Ratemus

LAZARUS111

LAZARUS111 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Presne. A dáva logicky zmysel že spiderman nemôže mať len tri filmy keď sa jedná o mladého začínajúceho superhrdinu a postava má ešte veľa času aby prešla nejakým vývojom. Nedivil by som sa aj účasti v seriály.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

LAZARUS111

Myslím že si taky mcu nenechá ujít příležitost představit jednu z nejoblíbenějších dvojicí, kór když vychází přímo série tohoto týmu a to Deadpool a Spiderman

na příspěvěk reagoval LAZARUS111

LAZARUS111

LAZARUS111 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Som rád že sa priblížia komiksom a animovaným seriálom kde sa spiderman postupne stretával s rôznymi záporákmi a hrdinami.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Uživatel LAZARUS111 smazal svůj příspěvek.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

cernakus

Mně to přijde maximálně v pohodě...žádná kila navíc nevidím...ale to je prostě věc vkusu a preferencí

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Ratemus

Ano, na té fotce má kila navíc. Navíc si to uvědomuje (proto jednodílné černé plavky, zeštíhlují a zakrývají). Samozřejmě stále je to v pořádku. Když to role bude vyžadovat, tak to do měsíce shodí jak nic.

na příspěvěk reagoval Ratemus, LAZARUS111

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Já teda tento díl neviděl a ani Daredevil seriál, ale líbilo by se mi kdyby Spiderman nějak překazil nějaký velký kšeft Kingpinovi nebo by ho nějak ponížil a toho by to naštvalo. A jelikož by Kingpin věděl, že je jen pomalý vyžraný tlustoprd tak by si sehnal 6 grazlu a spojil je proti Spidermanovi a slíbil jim za to prachy a technologie :-D

na příspěvěk reagoval dragon94, LAZARUS111, Yoshitsune

Knowho

Knowho (hodnocení, recenze)

LAZARUS111

Vymazaná potitulková scéna, měla být o tom že Kingpinovi přijde poštou Roninův meč od Clinta se vzkazem, aby se už nikdy nepřibližoval k jeho rodině a přátelům.

na příspěvěk reagoval LAZARUS111

Související novinky

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Marvel bude testovat binge-watching

Marvel bude testovat binge-watching

17.05.2023

Šéfové studia Marvel a Disney Kevin Feige a Bob Iger sice utěšovali veřejnost, že hodlají se seriálovým obsahem na Disney+ maličko ubrat, zejména v oblasti komiksů, přesto nás už v létě čeká… (více)

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Reklama

Reklama