Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp: Quantumania

  • Slovensko Ant-Man a Wasp: Quantumania (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) spolu s Hankem Pymem (Michael Douglas) a Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) prozkoumávají Quantum Realm, kde interagují s podivnými tvory a vydávají se na dobrodružství, které přesahuje hranice toho, co považovali za možné. (Falcon)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (496)

Bluntman odpad!

všechny recenze uživatele

Gordon Gekko, ztělesnění toho nejhoršího na neoliberálním kapitalismu, obhajuje socialismus. Aspoň něco zajímavého jsem na tom filmařském clusterfucku dokázal nalézt. Škoda, že když socialisté - mravenci - dovedou zabránit kvantovému kolonialismu, nedokážou utnout mrvelizaci mainstreamové popkultury. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vlastne prijemny prekvapeni a po slabsim druhym dilu zase slusna zabava. Prvni komictejsi pulka ala Cesta do stredu Zeme je hodne fajn, clovek se musi kochat tim ujetym mikro svetem, tvurci se tady fakt vyradili a i kdyz triky nepatri k uplny spicce, rozhodne se na to moc pekne kouka. Druha pulka bohuzel sklouzne k typickymu Marvel digibordelu, kterej pripomina nejaky YA Star Wars, akce je sice fajn, zaporak je sice tradicne blb, ale aspon nevypada jak chcipacek a druhej zaporak potesi. Nicmene dej svizne odsejpa, sem tam padne nejaka fajn hlaska a herci jsou super sympataci, takze za me vlastne proc ne. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Antman je takový černý Petr. Nikdo ho nechce,ale někdo jiný ho stále cpe na mnohem důležitější místo v MCU,než si zaslouží. V tomhle digibordelu v lunaparku nápadů a barev vyniká jen Kang. Kdyby Feige udělal raději solo film Kang dynasty, jen o této postavě a jeho variantách a vrstvách,udělal by lépe. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

3/10 Takto to dopadne, ak robí pompéznu variáciu na Star Wars treťotriedny tím animátorov, ktorý by ešte pred 20timi rokmi robil nanajvýš efekty pre Smallville. A nie je to len odporné po stránke CGI, nevkusný a mdlý je dizajn všetkého v obskúrnom svete mikrokozmu, ktorý mal byť ťahúňom tohto filmu. Herci sú znudení, scenár písal ChatGPT, vtipy nefungujú, jediné pozitívum je, že na to už ľudia prestávajú chodiť do kina a nenechajú sa opiť hocijakou koninou so značkou Marvel. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Děj filmu mě bavil, nenudil jsem se a efekty mi přišly také dobré, až tedy na M.O.D.O.K.a, ten byl příšernej. Jedná se však o takový rodinný filmek, celá rodina se dostala do Kvantové říše. Chyběl mi zde hláškující Michael Peña z předchozích dílů. Místo něj zde dostala více prostoru Scottova dcera, což asi nebyl dobrý nápad. Ale jelikož se jednalo o rodinné dobrodružství, tak to asi jinak nešlo. I přesto, že mě film bavil, se nemohu zbavit dojmu, že to mohlo být ještě lépe natočeno a vymyšleno. Kang vypadá na dobrého záporáka, znám ho už ze seriálu Loki. Škoda, že film se stal kasovním neúspěchem, Ant-Mana už asi jen tak neuvidíme. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (36)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Oblek Ant-Mana (Paul Rudd) bol upravený tak, aby obsahoval klasický vzor hrudníka z komiksov. (Pat.Ko)
  • Do kín tento film bol zaslaný pod menom „Dust Bunny“. (Pat.Ko)

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

18.12.2023

Marvelu se vrší jeden problém za druhým. Poté, co Marvels skončili fiaskem, se stále trošku doufalo v to, že nejúspěšnější sága v historii bude nakopnuta nejen Fantastickou čtyřkou s lákavým… (více)

Reklama

Reklama