Fajn noční MTV pokoukání ..(21.2.2009)

Tak jsem zkouknul dalsi serial, kterej ma bejt podle nekterejch komentaru jeste drsnejsi nez Family Guy. Da se rict, ze misty jo, ale celkove vyhrava Family Guy. Jinak tu v podstate plati to, co v jeho pripade, vzdyt i tvurce je tu stejnej. Takze preskocim fajn animaci, slusnou hudbu a muzikalovy cisla, docela zajimavy pribehy a podivame se na jednotlivy cleny domacnosti. Nejzbytecnejsi je Hayley, obcas sice neco malo predvede, ale v porovnani s ostatnima clenama mizerny. To Steve uz je jina kava, sice opet tradicne drobet looser, ale tentokrat je to neco mezi sprtem a uchylnym prasakem, takze ve vysledku fajn. Co se tyce Francine, z ty se tezi jen vtipky ve stylu, ze neco nechape, ale jeste dobry. Pak tu mame rybu s mozkem nemce Klause, kterej ma fakt paradni hlasky, skoda, ze nemuze nic predvest, jelikoz je ryba. No a pak tu mame dve nejzasadnejsi postavy. Priteplalej uchylnej mimozemstan Roger a posuk Stan, kterej vetsinu problemu resi unosem, zmlacenim, s pistoli a podobne a je to fakt paradne napsana postava, protoze to neni ten typickej linej dobytek, ale naopak docela svalovec, jen bohuzel magor. Taky se musi pochvalit nadabovani, pouze obcas clovek zaslechne nejakej hlas, kterej patri nejaky hlavni postave v American Dadovi nebo Family Guyovi. Dalsi drobna vytka je k vedlejsim postavam, ty tu v podstate skoro nejsou, obcas sice nekdo rekne nakej stek, ale jelikoz se vetsina situaci odehrava pouze mezi rodinou, tak to neni nic, co by stalo za pozornost, coz je trochu skoda. Celkove co do drsnosti trosku slabsi nez Family Guy, ale jsou tu fajn napady a zabavnosti se mu vyrovna a misty ho i prekona a poucovani tu je stejne jak v Family Guyovi nastesti naprosty minimum.(10.8.2008)

O několik tříd lepší než simpsnovi, o pár tříd lepší než futurama, o třídu lepší než griffinovi. Ani jedna slabá postava (překvapivě nejlepší mi přijde francine), s přibývajícími díly kvalita roste a co oceňuju nejvíc je osvěžující nekorektnost(27.10.2010)

Family Guy trochu jinak, v lecčems podobný, ale přeci odlišný. American Dad má stejný styl bláznivého, absurdního a místy i trošku nekorektního smyslu pro humor. Pro svou trefnost si nemusí chodit pro sprostá slova, ale uhlazený jako Simpsonovi také není. Hlavním zdrojem zábavy jsou zajímavé postavy - polidštěný a věčně ožralý mimozemšťan, s německým přízvukem mluvící ryba, homosexuální pár moderátorů a hlavně sám Americký otec - muž, který na komára vytáhne pistoli a levé ucho si poškrábe pravou rukou (metafora). Jednotlivé díly mají i svou obsahovou hodnotu, ale právě často vynucené závěrečné ponaučení, k němuž se přímočaře směřuje už od počátku (předvídatelnost) někdy leze na nervy. 8/10(6.6.2009)

Zacalo to Simpsonama. Pokracovalo Futuramou take od Groeninga, nasledovan South Parkem a Family Guye od Setha McFarlanea. Pokazde slo o dalsi vyvojovy stupen fenomenu, ktery se zrodil prave na Vanoce '89 - americkeho animovaneh oserialu kritizujici a zaroven oslavujici vsechny aspekty americkeho zivota. A mysleli jste si, ze dovolit si vic nez ve Family Guyovi uz nejde? Omyl a naopak, posledni ditko teto svebytne evoluce je na svete uz treti sezonu a bere si na paskal stale ty same i jeste neobjevene taje americkych, ale z casti i nasich - zapadnich - dusi. Najdeme zde jeste lepe vyhranene charaktery (machismus otce rodiny jiz davno presahl onu pomyslnou miru unosnosti a do oci bijici skryta homosexualita rodinneho mimozemstana je zaminkou pro spoustu kabaretnich vystupu) a stale nove bizarni postavy doplnujici originalni pribehy, jejichz zabavnosti se zadny jiny serial nevyrovna. Pro me osobne genialni kritika, ale hlavne i obhajoba americkeho zivota, snu a cele spolecnosti. Proste nej nej nej animovany serial v soucasnosti, ktery si zaslouzi aspon 10* :)(11.12.2006)

1) ***(28.7.2010)

Překvapivě ještě o dost lepší než Family Guy.... (viděny všechny díly do dnešního dne, 9.6.2010) 8.5/10 PS: v obou seriálech se objevuje bizarní zvrácená a tak trochu "evil" postavička - pokud bych si měl vybrat mezi malým Stewiem z Family Guye nebo mimozemšťanem Rogerem z American Dad, druhý jmenovaný vítězí na celé čáře(9.6.2010)

Trochu jako Simpsonovi s tím rozdílem, že hlavou rodiny je ortodoxní uniformovaný pravičák pracující pro CIA a děti jsou malinko odrostlejší. Po domě se jim loudá ukecaný nelegální vesmírný přistěhovalec, který si velice rychle osvojil většinu civilizačních zlozvyků a taky akvarijní rybička s mozkem východoněmeckého skokana na lyžích. Autoři do toho šli pěkně zostra a při psaní scénářů si s gustem rýpli do všeho, co jim přišlo pod ruku. Nad tímhle seriálem by příšera jménem cenzura jen zamlaskala blahem (pozor, neplést se South Parkem). Nezbývá než doufat, že studnice nápadů hned tak nevyschne a že si "Americký Taťulda" udrží svou úroveň co možná nejdéle. Zatím úsměv od ucha k uchu, potlesk a plný počet.(7.4.2009)

Nebýt true američana Stana a gayET Rogera tak to nemá cenu. Díly padají a stojí na nich. Oproti Family Guy je to slabší.(3.10.2009)

Dobře, je to pořád to samý. Jednou za čas pár opravdu vynikajících hlášek, ale strašně rychle se to okouká.(10.10.2009)

Ve srovnání s Family Guyem jde o průměrný seriál.(19.7.2010)

Roger je niekedy taka svina, ze pochybujem, ci je vobec z tejto planety...(25.11.2009)

• Efik_CZme

Asi mám malinko jiný smysl pro humor... Jenže me to opravdu nudilo. Je to jako Familly guy, no. Nebo jako klauni... Smutné, bez vtipu a dávno, dávno mrtvé :-((14.2.2010)

Další z řady seriálů, který se snaží překonat slavnou čtyřprstou rodinku ze Springfieldu. Dle mého názoru se to tomu seriálu nepodařilo, ale v podstatě je to zábavné díky některým originálním postavám takže americký fotřík si své hodnocení zaslouží.(24.3.2010)

Nemôžem si pomôcť, ale v pomyslenom boji Family Guy vs. American Dad, u mňa vedie American Dad na celej čiare. A nielen preto, že táto sérka obsahuje tú najbombastickejšiu a najkúlovejšiu postavu, aká kedy uzrela svetlo televíznych obrazoviek :) A nie, nie je to Klaus - zlatá rybka s voperovaným mozgom nemeckého nacistického vedca, ale Roger - roztomilý, cynický, frustrovaný a večne naliaty mimozemšťan, ktorý do nás páli hlášky s kadenciou guľometu M60.(7.6.2008)

Presne ako Family Guy,len troska ine srandy...Ale dostatocne drsne,dostatocne srandovne a na popukanie....(31.7.2006)

Podobnost z Family Guyem se nezapře i humor je obdobný, ale je to nahlížení na témeř stejné problémy z jiné perspektivy, také tam není tolik parodii na filmy a události ve světě...(26.4.2009)

po 4 dílech mi to přijde jako opravdu hodně slabý seriál, většina vtipů není vtipných, otec je zde ještě větší retard než Peter Griffin. Snaha o to stát se dalším kontroverzním seriálem selhává a pokud se bavíme o kvalitě buď příběhu, animace nebo celkově nápadů tak American dad prohrává na celé čáře. Jsou zde vidět nedostatky, které se například ve Familly guy řeší hromadou flashů a častými banálními situacemi, zde však tento element chybí. Opravdu nemohu napsat, že by se v jakémkoliv ohledu jednalo o kvalitní seriál...(28.1.2010)

Parádní seriál .. Víc ani nepotřebujete vědět . Víc to zhodnotil tady B!shop(25.3.2012)

Stejný styl humoru jako u Family guye. Prostě odreagovačka u které dostane vaše bránice zabrat ;) pro mně jedna z nejlepší scén je: když se rodina vrátí domu a na zemi jsou dvě zmlácený a svázaný holky (resp. holka a monstrum) a Roger (ufon) vše okomentuje pohým: Funny story. Nemůžu jinak než pět hvězd ;)(27.1.2010)

<< předchozí 1 2 3 4 5