Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(5)

Po tragické smrti své matky je mladá Maya nucena opustit rodné město Tamaha v Oklahomě a přestěhovat se do New Yorku, kde se setkává s Wilsonem Fiskem alias Kingpinem, který z ní vychová nelítostnou vražedkyni. Poté, co se dozví, že Fisk nechal zabít jejího otce, se Maya Kingpinovi pomstí a uprchne z New Yorku. (Disney+)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (114)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Stejně jako v případě Ms. Marvel je škoda, že si seriál neudržel kvalitu prvního dílu, ale postupně tak trochu vyčichl. Neznamená to ovšem, že je špatný, nýbrž že mohl být lepší. Protože stejně jako Ms. Marvel má i Echo naprosto skvělou hrdinku, kterou hraje stoprocentně sympatická Alaqua Cox, a od ostatní produkce Marvelu se opravdu poctivě snaží odlišit (nejen krví). Spíše než pro vývoj marvelovského seriálového (a filmového) vesmíru je přesto Echo důležitá hlavně pro handicapované a pro potomky původních obyvatel Ameriky. To ale také není žádné minus, naopak za to tleskám! ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Navzdory obecně téměř jednohlasně vlažnému přijetí jsem Echo dal na dva zátahy a nemohu si stěžovat. Pokud ovšem máte problém s neslyšící indiánkou s jednou protetickou nohou, která není usměvavá krasavice, co každého nadchne, čemuž její téměř permanentně sporá mimika a sveřepý výraz nijak nepřidává, pak máte smůlu. Já to ocenil jako klad. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu to má skvělé prostředí, zápletku připomínající výborné komornější Defenders seriály od Netflixu (a aby taky ne když to na ně volně navazuje), hezký skoro až indie vizuál a hudbu, která umí vykouzlit pár emotivních momentů, parádní True Detective-like opening, ale proč je to proboha napsané zase tak mdle? Úplně stejný problém jako v případě Secret Invasion a prakticky všech nedávných MCU minisérií. Tady mě to mrzí o to více, protože ta indianská mystika tu mohla být fakt dobrá a ústřední myšlenka okolo ozvěn mohla na diváka přenést tunu emocí. Škoda. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

5 epizód, ktoré sú úplne nedostatočné a pri tom absolútne nič nepovedia. Kingpin samozrejme žije, príde odpustiť Echu, tá ho však odmietne a tak sa jej Kingpin vo finále chce pomstiť. Presne o tomto je tento seriál. Extrémne plochý, kde všetky postavy sú totálne zbytočné a ani jediná nosná vec (Maya dcéra-Kingpin otec) nedostane priestor. Tvorcovia miestami ukážu, že krvi sa neboja. Tak prečo keď hlavná hrdinka dostane poriadny úder do tváre, má iba malú ranku na pere. Finále ?! Celé zle, to bolo hádam ako vystrihnuté zo zlého Cčka. Intro ? Spomínal som pri ňom na Walker Texas Ranger, ako fakt nech sa nehnevajú. Za mňa seriál úplne zbytočný, s postavou , ktorá je čisto doplnková a nemôže ťahať hlavnú úlohu. Ja som sa ohromne tešil na DD, ten tu má smiešnych 30 sekúnd v prvej časti.  U mňa slabšie 3*. Verím že BornAgain bude veľká záchrana tohto street level marvelu. PS: Kingpin je skvelá postava a Vincent je v tej úlohe skutočne hrozivý, ALE. Prehral v DD (2x) a odkedy je späť tak dostal na zadok v Hawkeyovi a dokonca sa nám rozplakal aj tuto na konci a ušiel. Za mňa už začína byť k smiechu. Tu treba aby buď skončil na dobro, alebo dostal konečne krvavý priestor ako si zaslúži. ()

kondor77 

všechny recenze uživatele

Od třetího dílu jsem si uvědomil, jak těžká je práce proktologů, kteří musí např. sledovat záznam pacientovy kolonoskopie. NIcméně oni jsou profíci, kdežto já jen vtipálek. Naštěstí jsem natolik soudný abych věděl, že Marvel nechtěl natočit zábavný seriál, ale seriál který je dostatečně diverzitní a inkluzivní. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o první MCU projekt s přístupností TV-MA (mládeži nepřístupno). (Kukelnik)
  • Je to prvý projekt v MCU, ktorý je označený ako Marvel Spotlightčo je nový termín označujúci tie projekty, ktoré si vychutnajú aj nováčikovia a nepotrebujú mať znalosť širšieho diania v MCU. (koty2201)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

Marvel bude testovat binge-watching

Marvel bude testovat binge-watching

17.05.2023

Šéfové studia Marvel a Disney Kevin Feige a Bob Iger sice utěšovali veřejnost, že hodlají se seriálovým obsahem na Disney+ maličko ubrat, zejména v oblasti komiksů, přesto nás už v létě čeká… (více)

Marvel zpomaluje kadenci obsahu

Marvel zpomaluje kadenci obsahu

16.02.2023

Všude kam se podíváte, najdete momentálně na stranu marvelovek jenom samou kritiku. V tuhle chvíli není pochyb o tom, že slavná komiksová franšíza zažívá krizi způsobenou záplavou nových filmů a… (více)

Reklama

Reklama