Reklama

Reklama

Ďáblův sluha

(seriál)
  • USA Reaper
USA, (2007–2009), 21 h 54 min (Minutáž: 40–43 min)

Hrají:

Bret Harrison, Ray Wise, Tyler Labine, Missy Peregrym, Rick Gonzalez, Valarie Rae Miller, Nikki Reed, Kevin Smith, Jamie Kennedy, Henry Mah, Jessica Stroup (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(31)

Obsahy(1)

Sam je průměrný jedenadvacetiletý mladík, který pracuje (no spíš nepracuje) v supermarketu v Seattlu a volné chvíle tráví s tlustým kámošem infantilními žertíky všeho druhu. Průměrným by určitě zůstal i nadále, kdyby jeho rodiče v mládí neprodali jeho duši ďáblu za nějakou tu službičku. Nicméně teď, když oslavil 21. narozeniny, je Satan zpět a požaduje něco na oplátku. A není to nic menšího než nahánění uprchlých duší zpět do Pekla. Komediální seriál z pera Kevina Smithe z TV stanice ABC. (Looser)

(více)

Recenze (114)

liuk 

všechny recenze uživatele

Reaperovi se zadařilo to nejzáhodnější, po čem může takovýto kecavý seriál o kamarádech toužit. Totiž že si další díl nepouštím hlavě kvůli nové zápletce nebo většímu posunu v hlavním ději a cíli Sama, ale protože jsem hrozně rád ve společnosti téhle party. Baví mě jejich soudržnost i jejich hádky a popichování, protože jsou jednoduše opravdové a jejich válčení a společné vypořádávání se s nachystanými perepetiemi od pekelných duší i od života jsou skvěle ztvárněny. Mimochodem, také máte ten dojem, že když se objeví ten božan Ďábel, tak je z pekla celý zpocený a rozpálený? Wise je fakt krutoň. Stejně jako Sackova sestra. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy a seriály, kde se nemusí až tak moc přemýšlet, keré neřeší jenom ty nejdůležitější životní a celosvětové problémy, ale kde se mohu od srdce zasmát a spolu s hlavnímy hrdiny přemýšlet nad nějakou tou skopičinou. A právě to pozitivní mě nabídl tento seriál, a já jsem mu za to vděčný. Po prvních 10 dílech hodnotím 4. Jooo, a Ray Wise je jako Ďábel naprosto dokonalý - dost mě připomíná naše V.I.P. spoluobčany v oblecích, které také nemám rád. ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

AXN je televizní kanál sám pro sebe. Jeho svět mě málokdy pozastaví a přivede do nějakých úvah. Asi je to tím, že Tenhle kanál chrlí v mírných obměnách stále totéž. "Ďáblův sluha" je klasiký příběh rodičů, kteří zaslíbili svého synka Satanovi, aniž by mu dali možnost si žít po svém.On, jelikož je to naprosto běžný chlapec, tak si z toho ani nic nedělá a bere osud jak přišel a niktera dramaticky se nevzbouzí svému osudu, na který ho navedli už jiní. 21. rok života žije každý z nás v životě jen jednou,proto je dobré zamyslet se nad tím, jak ho prožít. Tedy pokud ho máme ještě před sebou a pokud ho máme již za sebou, ta si na něho při trochu hudby a a skleničce jemného alkoholu můžeme zavzpomínat. A přitom se třeba dívat na Sama, jak on ůrožívá ten svůj život a říkat i - to jsou ale starosti či ten se uměl narodit, když je o něm tak dlouhý seriál. To si ale budou z nás říkat asi jen TI, co si Sama oblíbí, nic extra od seriálu neočekávají, a on jim taky nic extra neposkytne. (1.10.2010) ()

Looser 

všechny recenze uživatele

Zatím lze hodnotit pouze pilot, ale už ten je super. Po dlouhé řadě seriozně hrdinských seriálů konečně nějakej pořadnej antihrdina. Jestli ABC vydrží i po pilotu dodávat zajímavé scénáře pro další díly, můžeme se těšit na další kultovní seriál se vším všudy. Myslím, že už teď má Sock a dáběl, plno příznivců. Pilot byl na pět, ale počkáme jak se nám to vyvrbí. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

To co po prvním díle vypadalo jako naprostá pecka, se postupně rozmělnilo v táhlé a opakované nudné nic které ani pár slušných hlášek nezachránilo. Postava ďábla se nikam neposunula, zápletka jednotlivých dílů se trapně opakovala, děj stagnoval. Předčasné ukončení seriálu je zcela pochopitelné. Za mne 45% za první dva díly. ()

Galerie (128)

Zajímavosti (1)

  • Epizoda 13: chlapci bydlí v bytě 508. 5+0+8=13. (kukentipla)

Reklama

Reklama