Reklama

Reklama

Minority Report

(seriál)
  • USA Minority Report
Trailer
USA, 2015, 7 h 12 min (Minutáž: 42–46 min)

Tvůrci:

Max Borenstein

Předloha:

Philip K. Dick (povídka)

Hudba:

Sean Callery

Hrají:

Meagan Good, Stark Sands, Nick Zano, Wilmer Valderrama, Laura Regan, Li Jun Li, Daniel London, Tina Lifford, Rizwan Manji, Larry Hoe, Jesse Reid, Natalie Gibson (více)
(další profese)

Epizody(10)

V nedaleké budoucnosti policisté chytali vrahy díky takzvaným tušitelům, kteří měli zvláštní nadání vidět budoucí vraždy. Po šesti letech byl projekt zrušen a tušitelé byli posláni do anonymity. Stále však vidí vraždy a chystají se vrátit... V nedaleké budoucnosti ve Washingtonu D. C. byl spuštěn program PreCrime, který byl založen na tom, že tři tak zvaní tušitelé předpovídali vraždy, které se měly stát v nejbližších dnech. Policie pak vrahy zatkla dříve, než mohli vraždu uskutečnit. Tušitelé byli sourozenci. Děvče se jmenovalo Agáta a dvojčata Artur a Dash. Vědci přišli na to, že vidí vraždy v okruhu 160 kilometrů několik dní před tím, než se mají stát. Po dobu programu byli naloženi v mléčné lázni a za tuto dobu si nic nepamatují. Po skončení programu byli tušitelé přesunuti na ostrov, kde měli v klidu žít. Dash se ale nesmířil s tím, že by nemohl díky svým vizím pomáhat a tak se vrátil do Washingtonu D. C. a snaží se zabránit vraždám. Sám má ale jen malé útržky. Agáta toho viděla o mnoho více a Artur zase předvídá jména. Říkalo se, že Dash byl z nich nejslabší, viděl jen detaily vraždy... (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele noriaki k tomuto seriálu (1)

Minority Report (2015) 

Škoda že z toho obřího rozpočtu šlo všechno na speciální efekty a účesy postav a nic na scénář. Remake vůbec ne hloupého Spielbergova filmu, což byl remake velice chytré povídky Philipa K. Dicka dělá oběma předlohám ostudu. A tím nemyslím že je děj nenáročný na sledování a divák se může udržet před vlnou událostí. Zápletka dílů je prostoduchá a dialogy z vyšetřovatelů dělají takové nemehla, že na její rozluštění sotva stačí. A aby to nebylo málo, tak jsou veskrze nesympatičtí. Obávám se, že tenhle seriál dopadne ještě hůř než 12 Monkeys. Parazitování na slavné značce stačí jen ke vzbuzení pozornosti, ale už ne na k jejímu udržení. To by museli scenáristé předvést i něco vlastního a originálního. ()

Reklama

Reklama