Reklama

Reklama

Doktoři z Počátků

(seriál)
TV spot
Rodinný / Drama
Česko, (2013–2016)

Hrají:

Václav Postránecký, Lenka Termerová, Martin Stránský, Marek Vašut, Halina Pawlowská, David Prachař, Jitka Ježková, Michaela Dittrichová, Václav Jílek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(136)

Obsahy(1)

Nový seriál z prostředí malebné české vesničky nejen o ordinaci venkovského doktora. Ota Kovář, chirurg nemocnice v Kamenici (Ordinace v růžové zahradě 2) přijíždí do Počátků, aby zde absolvoval praxi praktického lékaře, ale když zjistí, že by měl pečovat také o klienty doléčovacího centra, rozmyslí si to. Vesnický doktor Panenka se rozhodne použít malou lež na to, aby Otu v Počátkách udržel. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (241)

ClintEastwood odpad!

všechny recenze uživatele

Ona by to byla blbost i bez toho, ale dementně se tvářící Písařík, se zmijovkou na hlavě, jenž vypadá, že si každou chvíli překousne jazyk, posouvá vše do odpadu. Kdo stojí za zmínku je Pepa Dvořák a David Prachař, jinak o ničem (Vašut, to jako vážně?!). A proč jim v každé scéně svítí na Barrandově lampou do oken? To má jako navodit pocit sluníčka? Strašné. ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem dva díly (15-16.) na dovolené. A ač skeptický, dal jsem tomu šanci. Tyhle dva díly patřily Marku Vašutovi, který kdykoliv se objevil na obrazovce, začal neskutečně hláškovat a předváděl téměř parodickou one man show. Ostatní dění jede v lehce komediálním směru (nic moc) plus nějaký to trapný rodinný drama se špatnou hudbou. Vůbec bych se nezlobil, kdyby se seriál dal směrem úplné parodie. Stránský by díky svému hlasu mohl bez problomů parodovat doktora House, ještě vypustit drama a pak by to byla pecka. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Taková lepší Ordinace v Růžové zahradě,ale jinak opravdu nic moc.Nápad dát seriál do správné vesnické atmosféry není špatný,ale je takový moc jednoduchý.Výkony herců taky stojí za starou bellu,ale co bychom také mohli očekávat od českého seriálu.Ani Marek Vašut to nezachránil za barem.Českým seriálům toho vždycky chybí hodně. Hodnocení:30% ()

zette odpad!

všechny recenze uživatele

Nebudu hodnotit scenar, protoze jsem videl jen par minut. Tento fakt muze napadnout nekolik uzivatelu, ze snad nemam pravo ani tento serial hodnotit... a mozna maji pravdu... Ja v tom omezenem case videl ale tolik zoufalych hereckych vykonu, ktere bijou do oci az hruza, interiery mi prisly neprirozene. Pokud jsem dal Ordinaci jednu hvezdicku, tady musi na radu prijit odpad. Na rozdil od one Ordinace jsem ani nezaregistroval, ze by to nekdo sledoval, i kdyz chapu, ze na chlubeni to nebude:-). ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem tři díly ... můžu hodnotit? Protože na další nevím jestli budu schopna koukat ... Tomuto seriálu dávám dvě hvězdičky, protože se mi zdá, že není zase až tak špatný ... je z venkovského prostředí, celkem příjemné dialogy, ALE ... ale vesměs děj o ničem, zase se řeší vztahy, zamilovanost mladé sestřičky do lékaře v letech, rádoby vtipné momenty ... Jako já chápu, že náš život je jen o vzájemných vztazích jak přátelských, mileneckých tak třeba pracovních ... ale vidět to ve stoprvním seriálu, který má jen jiný název, jinak je stejný jako všechny ... to ne ... to vážně nedám...... doplním komentář: Tak jsem se zadívala na ještě asi dva díly a musím ohodnotit jednou hvězdičkou navíc excelentní herecký projev Marka Vašuta!! ()

Galerie (174)

Zajímavosti (14)

  • Název Počátky byl původně vymyšlen nezávisle na tom, že v České republice skutečně město s tímto názvem existuje. Na to producenti přišli až později. (Cheeker)
  • Ema (Iva Janžurová) vystěhuje sama celý pokoj včetně skříně a postele. Ovšem stará, nemocná paní by to nikdy nemohla zvládnout. (Thomas211)

Reklama

Reklama