Reklama

Reklama

Agresivní virus

(seriál)
  • USA The Strain
Trailer 2
USA, (2014–2017), 34 h 22 min (Minutáž: 41–69 min)

Předloha:

Guillermo del Toro (kniha), Chuck Hogan (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

David Bradley, Sean Astin, Javier Botet, Natalie Brown, Francis Capra, Roger Cross, Kevin Durand, Ruta Gedmintas, Leslie Hope, Jonathan Hyde, Mía Maestro (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(46)

Na newyorském letišti J. F. Kennedyho přistane letadlo plné mrtvých pasažérů. Ty během letu přepadla neznámá síla a čtyřem z nich se podařilo přežít. Nikdo však netuší, co bylo příčinou smrti ostatních pasažérů, a proto je k případu povolán epidemiolog Ephraim Goodweather spolu s kolegy Norou Martinezovou a Jimem Kentem. Ephraim se právě rozvádí s manželkou, která ho opustila. Při vyšetřování událostí v letadle je objevena podivná truhla vypadající jako rakev. Ta však po nějaké době záhadně zmizí. Ephraim a Nora mezitím naleznou podivné červy. Patolog jim sdělí, že v tělech obětí se nenašla žádná krev. Na letiště dorazí starý židovský obchodník Abraham Setrakian, který si vynucuje setkání s Ephraimem. Ten ho odmítá, ale Ephraim mu stačí sdělit, že pokud se mu podaří zadržet rakev na letišti, nemusí dojít k žádnému problému. Ephraim tedy nařídí zákaz odjezdu všech větších vozidel z letiště. Rakev však s Jimovým souhlasem z letiště odveze zlodějíček Gus Elizalde, kterého najal Thomas Eichhorst, pravá ruka podivínského milionáře Eldritche Palmera. Na patologii mezitím těla zemřelých pasažérů obživnou a patologovi vysají veškerou krev. Setrakian si uvědomuje, že do New Yorku dorazila hrozba, které on už jednou v životě čelil. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele majec4 k tomuto seriálu (5)

Série 1 (2014) (S01) 

Niektore casti boli dost hluche. Naopak, zo dve - tri boli fakt super a napinave. Mrzi ma, ze ku koncu serie sa to zacalo spomalovat, aby to natiahli na dalsie serie. Pri serialy nic nezvycajne, ale niekedy to bolo az velmi okate. Pacia sa mi vsak flashbacky, ktore krasne doplnaju pribeh. Niektore casti som mal pocit, ze dej sa nepomohol ani o milimeter. Az som sam prekvapeny z toho ake priemerne hodnotenie mi z toho vyslo. Uvidime co povie druha seria, po nej mozno koncim :-). ()

Série 2 (2015) (S02) 

Dobra seria, mozno aj o cosi lepsia ako prva. Trochu som prekvapeny, lebo zvycajne ta prva byva najlepsia. Tu sa mi zdalo ze trochu lepsie pracovali z rozlozenim "akcie" medzi jednotlive epizody. V jednotke sa mi nepacilo, ze niektore casti sa totalne nepohli v deji. Tato seria mi vsak prisla akcnejsia, takze som si to asi nejako neuvedomoval. ()

Série 3 (2016) (S03) 

Tato seria sa mi pacila asi najviac. Hlavne ku koncu to riadne gradovalo. Cakal som, ze pozriem max dve serie, no pokracujem dalej aj po trojke. Jedina vec, ktora ma fakt vyrusuje je postava maleho Zacka. Neskutocne nesympaticky fracek. ()

Ouroboros (2017) (S04E07) 

Goodbye Herr Eichhorst.. skvela cast :-) ()

The Last Stand (2017) (S04E10) 

Jednym slovom, epicke. Takto zvladnuty zaver som urcite necakal. Z mojej strany nie je co dodat. ()

Reklama

Reklama