Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sadako je úplně obyčejná studentka. Je spíše plachá a nespolečenská, ale když začne hrát divadlo a projeví svůj vyjímečný talent, začnou na ni ostatní žárlit. Když náhle zemře představitelka hlavní role a Sadako hraje místo ní, podezření roste. Jednoho dne ji ve škole navštíví vyšetřovatel, který se zabývá případem její matky a také řadou dalších podivných úmrtí... Odkud pochází zlo, které připravilo o život tolik lidí? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

Filmpub.cz (Štěpán Moník)

"U každého hororu jde ovšem v první řadě o napětí. Ringu 0 v tomto směru sice nedosahuje intenzity prvního dílu, ale to je způsobeno spíše tím, že diváci už vědí, co můžou od lekacích scén čekat. A ti, co to náhodou nevědí, by se na Ringu 0 radši neměli dívat, protože jejich filmový zážitek by se s…"

Filmweb.cz (Petr Trella)

"Ze všech tří dílů se mi tento paradoxně líbil asi nejvíce, i když také nepřesahuje hranice lehkého nadprůměru, jako jeho předchůdci. Ale když už má člověk možnost vidět, jak to tenkrát bylo, tak proč ne. Minule jsem doufal, že snad už konečně přijdu na chuť japonským hororům. To se nějak obzvlášť…" více

Reklama

Reklama