Reklama

Reklama

Ju-on: Owari no hajimari

  • Japonsko 呪怨 -終わりの始まり- (více)

Obsahy(1)

Mladá a ambiciózna Jui nečakane postupuje z pozície zastupujúcej učiteľky na post triednej učiteľky. Hneď v prvý deň nástupu v novej funkcii zisťuje, že jeden zo žiakov, Tošio Saeki, už sedem dní vymeškal zo školskej dochádzky. V záznamoch predchádzajúceho triedneho učiteľa bola uvedená poznámka, že sa nikoho z rodiny nepodarilo kontaktovať. Nakoľko si Jui musí z pozície svojho postavenia plniť nejaké povinnosti, rozhodne sa, že daného žiaka na uvedenej adrese navštívi. Bez toho, že by si to uvedomovala, vstupom do domu prichádza do priameho kontaktu s kliatbou, ktorá ju bude prenasledovať, až kým... (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (28)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Učiteľka príde domov vyhľadať žiaka, ktorý dlhšie chýba v škole, čo ju však zatiahne do nepríjemnej nočnej mory, keďže dom bol kedysi dejiskom desivej tragédie... Siedmy zárez do (ne)únavnej „Ju-on“ série predstavuje reboot diania, takže kto má chuť na otrepanú ázijskú duchárinu v tom pravom slova zmysle, nech sa páči. Osobne ten film považujem za nepotrebný, nie však zlý, teda pokiaľ sa človek prenesie cez 100x videné a bude sa na to pozerať len ako na nenáročnú duchárinu so starým (až príliš) známym Ju-on nádychom. Natočené je to pekne, atmosféra nechýba a pár ľakačiek + duchárskych kreácií občas zafunguje, takže tie 3* tam s trochou sebazaprenia nakoniec priklepnem. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tak i přesto, že ve filmu jednoho člověka sežere lednička, žádný Owary ve filmu nenajdete (to bude to NO hned zatim) , i když je název sliboval.Nenávist je jak Tak jde čas světového hororu a jediné, co tahle série může nabídnout je výtečná americká verze, pochybuju, že má vůbec cenu sledovat ty dva hodinové bonusy k desátémů výročí, abych tak nějak zkompletoval určitou část, chci se ještě podívat na Smrtící nenávist 2 a 3, USA produkce samozřejmě.Zatím poslední díl byl dobrej hlavně po příběhový stránce, konečně se dozvíte dost informací o Tokyoj, nebo jak se jmenuje, takže scénář je asi jediné plus, bohužel je to velice málo děsivé a atmosféru nehledejte, nenajdete, ale asi 3 lekačky jsou hustý a u jedný skoro na konci jsem se hodně zvednul z gauče a to se taky počítá.Neposerete se z toho ani omylem, ale už jen kvůli původu malého Shinobiho to stojí za shlédnutí.50%. ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Tretia ducharina z Ázie roku 2014, ktorú som pozeral a rozhodne najslabšia. Lakačky na mňa vôbec nepôsobili a boli velmi málo efektívne. Velmi sa mi páčila atmosféra v strašidelnom dome, v ktorom bolo zvláštne ticho a bol velmi rozlahlý, takže to vytvorilo parádne prostredie. Záver bol do polovice úplne parádny, ale to zobudenie zo sna ma velmi sklamalo. Neznášam, keď sa celý horor niečo deje a hlavná postava sa na konci zobudí. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Naprosto parádní první půlhodina která se změní v takovou frašku. Pravdou je že na filmy Ju-on bych dokázal koukat furt. Prostě mě příběhy lidí zajímají a je to jeden z mála filmů které dokáží navodit atmosféru. Jak jsem řekl první půlhodina dokáže vystrašit a je zatraceně dobrá a navíc příběh který se hlavně stará o historii Toshia je parádní. Ale po první půlhodině film hodně spadne do průměrné duchařiny která je sice zajímavá ale zatraceně pomalá a spíše mi přišlo jako kdybych koukal na drama než na duchařinu. Je to škoda protože jsem na film čekal od prvního ohlášení. Nemůžu říct že jsem zklamaný ale mohl to být druhý nejlepší Ju-on, holt režisér se bál tlačit na pilu. Což je v tomto případě škoda. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Trochu mě zpočátku vyděsilo, že je Ju-on natočen formou FF, naštěstí se jednalo jen o pár úvodních minut... Tak jsem si tedy oddechl a po zkušenostech s předchozími naprosto zbytečnými díly se v klidu připravoval na průser... A ten se kupodivu nedostavil... Ju-on: Beginning of the End má docela slušnou atmosféru, lekaček je tak akorát a docela fungují, mrtvoly přibývají a nakonec se objeví i ikonická, i když lehce pozměněná scéna na schodišti... Nejedná se tedy o nic nového či objevného, vše už jsme mnohokráte viděli, ale návrat k původní klasice prostě potěší... Jsem zvědavý na následující díl... ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama