Reklama

Reklama

Strážci Galaxie: Sváteční speciál

(TV film)
  • USA The Guardians of the Galaxy: Holiday Special (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Strážci galaxie se vydávají na planetu Zemi, aby pro Petera Quilla sehnali dokonalý vánoční dárek. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (274)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Je to švihlý, je to feel-good, je to kýč, je to infantilní, a v neposlední řadě je to totální úlet. Ale to ke Strážcům Galaxie patřilo odjakživa, takže si nemám nač stěžovat – navíc jde čistě o Vánoční speciál, takže nemějte žádný velký očekávání. Svůj účel to ale splnilo na výbornou a i přes nepříznivé počasí vás tahle blbinka příjemně zahřeje u srdíčka. Já už se každopádně nemůžu dočkat až si pobrečím u finálního dobrodružství týhle bandy pošuků, kterou můžete buď milovat, nebo nenávidět – nic mezi tím. Je fakt obdivuhodný, že James Gunn má všechno tak perfektně v malíku.... nic pro diváky bez nadhledu. Kevin Slanina rules! ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

Neurážející cukrkandlová blbina, která není ničím převratným, ale má ten správný vibe. Gunn asi nikdy nebude tvořit něco přelomového, ale tyhle srandičky mu jdou, takže ať v nich klidně směle pokračuje. A Marvel může pokračovat v těhlech speciálech, protože ty se vyplatí mnohem víc než ty podfinancované seroše a hlavně mnohem více baví. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[55%] Ke Strážcům galaxie mám asi takový zvláštní vztah. První díl mi sedl téměř dokonale, druhý díl mě ale totálně nebavil. Kdežto jejich menší role v Avengers  - to mě potěšilo. Tento speciál je krátký, jako kdyby to byl nějaký pilot seriálu. První půle mě docela bavila, párkrát jsem se zasmál, hlavně díky skvělému Draxovi, kterého hraje Dave Bautista. Ke konci to mělo působit tak nějak nostalgicky, atmosférou vánočně, ale mě to moc nebralo. Nápad s Kevinem Baconem byl ale docela dobrý. Takže na 1 vidění to ušlo. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Vánoční song z úvodu filmu by klidně mohli hrát i v rádiu. Byl by docela cool 😎. Dávám 5 🌟, protože přestože se jedná o nízkorozpočtovější dílko, je to úžasná pitomina, která mi prosvětlila den. Drax s Mantis jsou sympatická akční dvojka a Kevin Bacon vánoce nezkazil! ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Je Kevin Bakon ten správny darček pre Petera? To posúďte spolu s našimi hrdinami z Guardian of Galaxy vo Vianočnom špeciály plnom humoru a hudby. Prevedenie: 45. minút je neuveriteľne prepálená stopáž na takú sprostosť. Ale mne sa to celkom páčilo. Prvá polovica menej ale pri odovzdaní darčekov som dostal mega záchvat smiechu, ktorý vo mne vedia vyvolať iba niektoré filmy a som celkom rád, že tento medzi tých málo výnimočných môžem zaradiť. 77% ()

Zajímavosti (34)

  • Grootovy taneční kreace ze začátku speciálu jsou velmi podobné těm, které již jako malý praktikoval na začátku Strážců Galaxie 2 (2017). (SpiderBoy)

Související novinky

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Reklama

Reklama