Reklama

Reklama

Stockinger

(seriál)
Rakousko / Německo, (1996–1997), 11 h 58 min (Minutáž: 46–88 min)

Hrají:

Karl Markovics, Sandra Cervik, Hans-Peter Heinzl, Anja Schiller, Herbert Fux, Georges Kern, Wolf Bachofner, Franz Buchrieser, Vitus Zeplichal, Dirk Martens (více)
(další profese)

Epizody(14)

Seznam epizod: 01. Pilot
02. Záhada zmizelého těla
03. Mrtvý v narcisovém poli
04. Vražedná sezóna v hotelu u jezera
05. Konečná stanice Halstatd
06. Tajemství Kremelských vodopádů
07. Krajina hrůzy
08. Neviňátka
09. Síla mrtvých
10. Smrt v lázních
11. Živé terče
12. Tichá voda
13. Vražedné šípy
14. Stopy vedou ke smrti
15. Smrt v Saalbachu (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (37)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Někdy mám pocit, že Rakouské seriály se chovaj jako telenovely - nemají k nim daleko, ale to přelívání herců sem a zase tam je vážně odporné... ()

Agarwaen 

všechny recenze uživatele

I když koukám, že jsem s tímhle názorem asi dost osamocen, mě se to nezdálo zdaleka tak příšerné, jak tu většina lidí píše. Teda ne že by to byl můj oblíbený seriál, ale na těch pár dílů co sem viděl sem se koukal s chutí, bylo to vtipné a zábavné, i když samozřejmě ne příliš originální. A takový Woody Allen je ještě ošklivější a nikomu to nevadí:) ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Smejte sa mi, ale extra-suchár Stockinger (ktorého Rex vždy napálil, blbca) bol mojou obľúbenou postavou z Komisára Rexa. Kým jeho kolega, hlavná hviezda seriálu Tobias Moretti, časom uznal za vhodné nechať sa na obrazovke zabiť, Karl Markovics sa na posun v kariére pekne krásne vybodol a s nadšením a veľkou chuťou prijal ponuku na vlastný spin-off. Dnes sa môže javiť byť značne obskúrne, že postava ako on dostala vlastný seriál, tak ale vtedy bol Komisár Rex obrovský hit, takže to zas až tak veľké prekvapenie nebolo. Chudák Karl však bez prítomnosti atraktívneho vlčiaka nemal šancu utiahnuť vlastný seriál a po prvej 14-dielnej sérii mu ho hanebne a značne ponižujúco zrušili. Paradoxne, menej hviezdny Karl nakoniec uspel podľa mňa viac, ako hviezdnejší Tobias a v jeho filmografii figuruje viacero veľkých a známych filmov (silná dráma Diablova dielňa, Prenasledovaný s Liamom Neesonom, wesandersonovka Grandhotel Budapešť). ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Slabe slabe Markovics sice neni takova drzka jak kde kdo s oblibou pise naopak je to celkem sympatak ale tenhle serial je bezducha slatanina skoda jisty potencial to melo ale jenom jeden z party komisare Rexe to neutahne a navic bez pejska tak to neklapne jedna hvezdicka za to ze je to zase jako minimalne o jednu ligu vys nez cokoliv z komisare Rexe pocinaje 7 serii navratem atd ()

Lichty 

všechny recenze uživatele

Pěkný a vtipný krimi seriál, u jehož nízkého hodnocení se podivuji snad ještě více, než u legendárního Big Bena. Karl Markovics stvořil jeden z nejsilnějších evropských detektivních charakterů, který se po podprůměrném Komisaři Rexovi ještě několikrát znásobil. Díl s Mozartovými koulemi je pravděpodobně vrcholem seriálu. ()

Galerie (112)

Reklama

Reklama