Reklama

Reklama

Joey

(seriál)
USA, (2004–2006), 16 h 15 min (Minutáž: 21–27 min)

Kamera:

Nick McLean

Hudba:

Transcenders

Hrají:

Matt LeBlanc, Andrea Anders, Paulo Costanzo, Jennifer Coolidge, Drea de Matteo, Mädchen Amick, Lucy Liu, Miguel A. Núńez Jr., Carlos Gómez, Carmen Electra (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(46)

Seriál Joey je voľným pokračovaním úspešného sitcomu Priatelia. Jeho hlavnou postavou je Joey (Matt Leblanc), ktorý je jediným synom v rodine Tribbianovcov. Má sedem sestier a talianskych predkov, ale po taliansky sa nikdy nenaučil. Joey sa pokúša stať slávnym hercom. Jeho najväčším úspechom je úloha doktora Draeka Remoreya v seriály Tak ide čas. Táto práca mu dáva určitú istotu, ale nenapĺňa ho. Najväčšou jeho oporou je babička, ktorá ho vždy podporuje. Joey je šarmantný spoločník a netrpí núdzou o ženy, ale napriek tomu nemal so žiadnou z nich dlhodobý vzťah postavený na láske, okrem Rachel. Po tom, ako sa jeho priatelia rozpŕchnu, sa Joey presťahuje do Los Angeles, aby zmenil svoj život a konečne prerazil v hereckej kariére. Priateľov vymení za svoju staršiu sestru Ginu a jej synovca Michaela. V seriály sa objavuje aj Joeyho susedka Alex, ktorá je síce vydatá, ale medzi Joeym a ňou to iskrí... Joey (Matt Leblanc) sa sťahuje z New Yorku do Los Angeles po tom, ako mu jeho zástupca oznámi skvelú novinu. Má pre neho nie jednu, ale hneď dve zaujímavé úlohy v televíznej šou a on si môže vybrať. Nanešťastie program, ktorý si vyberie nemá úspech, a ten, ktorý zavrhne sa stane hitom roka. Stretne sa so svojou sestrou Ginou (Drea De Matteová) , ktorá mu zoženie byt. Ginin syn Michael (Paulo Costanzo) prehovára Joeyho, aby s ním mohol bývať. Ale on s tým nesúhlasí, pretože by tým sestre ublížil. Po dlhom prehováraní Joey prikývne, ale odpoveďou je mu Ginin hnev... Joey sa zoznámi s mladou susedkou Alex (Andrea Andersová) a netají sa so svojimi sympatiami k nej. Zistí však, že je už zadaná... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (398)

sepp 

všechny recenze uživatele

Prvni sezóna je za nami a s jistotou lze rici, ze byla navysost vydarena - humor presne ve stylu Pratel, ovsem zcela nove a originalni zapletky, jedinecny humor a spousta roztodivnych a ulitlych postav. Nejen proto Joey take sklizi nejruznejsi divacke ceny za nejlepsi novy sitcom a Le Blanc titul nejoblibenejsi televizni herec ;) P.S.: postava Joeyho prastene a zvrhle agentky Bobbie v podani Jennifer Coolidge (presne tak, Stiflerova mama) a Lucy Liu jako sefova posedla hygienou a poradkem (pripomina mi Monicu) jsou naprosto bezchybne a me nejoblibenejsi :) ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

Na Přátele tenhle Joeyho spin-off civí z velké dálky, což ale není ostuda, pořád je to slušný sitcom. Asi nejvíc mi vadilo, že zdejší Joey mi přišel v mnoha ohledech až příliš vzdálený od toho newyorského, naopak mě potěšilo, že zdaleka nejde o exhibici Matta LeBlanca, ale docela výrazně to táhnou nahoru i jiné postavy. Nic přelomového, ale fajn zábava je možná víc, než jsem od toho čekal. ()

Reklama

Kopik 

všechny recenze uživatele

Ano, nejsou to Přátelé, nicméně mi nepřijde, že by Joey zase až tolik zaostával. Seriál je vtipný, má spád a nesporně své kvality (dle mého především v hereckém obsazení, prostě mi sedí). Zase až takový propadák, jako jsem o něm prvně slyšel, to v žádném případě nebyl. Kultovní záležitost jako Přátelé to nebude a není, ale to dle mého musel každý očekávat. Navíc při permanentním srovnávání právě s daným dílkem. Každopádně si myslím, že tento sitcom je minimálně nadprůměrný... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Matt LeBlanc, známy ako Joey Tribbiani z úspešného seriálu "Priatelia", sa rozhodol po ukončení natáčania tohto sitcomu pokračovať so svojou postavou, vo vlastnom projekte - "Joey". Dej sa presúva z New Yorku do Los Angeles, kde sa naďalej venuje svojej hereckej kariére. Mne sa to zdalo celkom v pohode. Dokonca o máličko lepšie ako "Priatelia". Hodne pomáha aj prítomnosť Lucy Liu. *** ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Původně jsem tomu nevěřil, ale tenhle seriál je zatraceně dobrej. Matt LeBlanc je stejně cool jako vždycky byl a tenhle seriál táhne. Navíc super herci ve vedlejších rolích a speciálně pro hezounkou Andreu Anders mám strašnou slabost. Taky výtečný cameo role. Mně to teda chytlo a myslím, že většinu lidí, co na Přátele koukalo, si oblíbí i tuhle záležitost. Dávám 80% ()

Galerie (788)

Zajímavosti (72)

Související novinky

Favreau a mladý Sheldon

Favreau a mladý Sheldon

16.03.2017

Přátelé měli spin-off s Joeym, Teorie velkého třesku nám nabídne Sheldona. Rozdíl je akorát v tom, že tentokrát dostaneme prequel, v němž bude populárnímu hrdinovi 9 let. Ano, řeč je o dlouho… (více)

Reklama

Reklama