Reklama

Reklama

Vraždy mezi muškáty

(seriál)
  • Německo Mord mit Aussicht
Německo, (2008–2024), 40 h 25 min (Minutáž: 45–50 min)

Tvůrci:

Marie Reiners

Hrají:

Caroline Peters, Bjarne Mädel, Petra Kleinert, Hans Peter Hallwachs, Max Gertsch, Sophie Rois, Christoph Maria Herbst, Friederike Frerichs (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Komisařka Sophie Haasová je z Kolína přeložena na venkov, kde nastupuje jako vedoucí inspekce. Počáteční šok z místních poměrů je značný. A nejen na její straně. Zvlášť když se rozhodne objasnit staré případy. (TV Prima)

Recenze uživatele DanielDall k tomuto seriálu (1)

Vraždy mezi muškáty (2008) 

Nejde o žádný vybroušený severský psychologický klenot , ani o adrenalinovou americkou akční jízdu. Dalo by se říct , že jde o komediální seriál z buranova s policejní zápletkou. Na začátku je úspěšná policistka z velkoměsta uklizena na venkov,kde má vést policejní oddělení zapadlé střediskové obce . Jako měšťák je neustále v kontrastu s místními venkovany. Podobně jako Bárnaby z Midsommeru sebou přinese vražednou nákazu a v tom poklidném místě najednou v každém díle někdo zhyne.A podobně jako v Midsommeru zde najdete tématické vložky v podobě golfového klubu,motorkářů,astronomů,chovatelů apod. Při přebarvení uniforem a služebních aut by mohlo jít klidně o příběh služebny někde na Šumavě. Kdyby alespoň takto vypadaly pokusy české televize o kriminálku... (3 a půl hvězdičky zaokrouhluji na 4) ()

Reklama

Reklama